Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25366 kayıt
Synthesis, Characterization, and Fluorescence Studies of Novel Heterocyclic Azo Dyes Derived from Benzothiazole
4 4
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF HETEROCYCLIC CHEMISTRY
Recovery of Cr(VI) by using a novel calix[4]arene polymeric membrane with modified graphene quantum dots
1 1
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
New 1,3,4-thiadiazole compounds including pyrazine moiety: Synthesis, structural properties and antimicrobial features
19 19
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF MOLECULAR STRUCTURE
Synthesis, Characterization and Fluorescence Properties of New Fluorescent Substituted Phenanthroimidazole Compound
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5TH INTERNATIONAL EURASIAN CONFERENCE ON BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES
Antimicrobial Activities And Some Flavonoids in Extracts of some Medicinal Plants
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararsı Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu
DNA Protection Activity of Different Quinoline Derivatives
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ECOLOGY 2018 Kastamonu University
Strongly Fluorescent Silver(I) Complex Of A New Thiadiazole Ligand: X-Ray Crystallography, Close Agostic İnteractions And Excited States
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM27-29 June 2018 - Giresun/TURKEY
INDOLE AND 1,3,4-THIADIAZOLE DERIVATIVES OF NEW SCHIFF BASES: SYNTHESIS AND SPECTROSCOPIC INVESTIGATION
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VII.ULUSAL ANORGANİK KİMYA KONGRESİ
Investigation of peroxidation kinetics in oil-in-water emulsions induced by Cu(II)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Science and Technology, ICONST
Strongly Fluorescent Silver(I) Complex Of A New Thiadiazole Ligand: XRay Crystallography, Close Agostic İnternctions And Excited States
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internatıonal Technologıcal Scıences And Desıgn Symposıum
Synthesis and Charecterization of New Pyrazole Derivative Schiff Base Compounds
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Science and Technology, ICONST
Investigation of Chemical Composition of Thymus praecox Opiz
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Science and Technology, ICONST
Synthesis and Characterization of Novel Schiff Bases Including Benzimidazole Moiety
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Science and Technology, ICONST
Synthesis and Charecterization of Benzimidazole-Derived New Azo Dyes
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Science and Technology, ICONST
Determination of Cytotoxic Effect of Novel 2,4- Dihydroxyquinoline Dyes on Cancer Cell Lines
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ECOLOGY 2018 Kastamonu University
Determination of Antimicrobial Effect of Schiff Bases Derived from Different Pyrazole Chemicals
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ECOLOGY 2018 Kastamonu University
Determination of Antioxidant Capacity of Thyme Extracts
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ECOLOGY 2018 Kastamonu University
Investigation of Antibacterial Properties of Thymus praecox
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ECOLOGY 2018 Kastamonu University
Synthesis of Benzothiazole Derivative Mono Azo Dispers Dyeing. Investigation of Structure Analysis and Absorbtion Spectrum
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III. International Turkish Congress on Molecular Spectroscopy. TURCMOS 2017
Synthesis of some new 1,3,4-thiadiazol compounds derived from 3,4-(methylenedioxy)cinnamic acid and charecterization of structures by spectroscopic methods
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III. International Turkish Congress on Molecular Spectroscopy. TURCMOS 2017
«
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
»