img
Toplam 22754 kayıt

Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması

Çelik, M., HAZAR-SUNCAK, F.Y. (2021) "Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması", 4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021) , Ankara, Türkiye, (Aralık 2021 Çelik, M., HAZAR-SUNCAK, F.Y. (2021) "Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması", 4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021) , Ankara, Türkiye, (Aralık 2021
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri

HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri", 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , Ankara, Türkiye, (Temmuz 2020 HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri", 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , Ankara, Türkiye, (Temmuz 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences

Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi

HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi", IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Türkiye, (Ekim 2020 HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi", IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Türkiye, (Ekim 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu

Kabil, E., HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu", IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Türkiye, (Ekim 2020 Kabil, E., HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu", IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Türkiye, (Ekim 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase

HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase", 1st International/11 th National Food Engineering Congress , (Kasım 2019 HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase", 1st International/11 th National Food Engineering Congress , (Kasım 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International/11 th National Food Engineering Congress

The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma

HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma", International COngress on Engineering and Life Science , (Ağustos 2019 HAZAR-SUNCAK, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma", International COngress on Engineering and Life Science , (Ağustos 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International COngress on Engineering and Life Science

Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma

Link DOI     Ertaş, F.C., DOĞAN, Ö. (2021) "Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma", Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi, 23 (3) pp. 467-494 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11654"> Ertaş, F.C., DOĞAN, Ö. (2021) "Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma", Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi, 23 (3) pp. 467-494 [TR Dizin] Link DOI     Ertaş, F.C., DOĞAN, Ö. (2021) "Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma", Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi, 23 (3) pp. 467-494 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi

İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi

DOI      DOĞAN, Ö., Doğan, Ö. (2023) "İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi", Selcuk University, (52) pp. 1-18 DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11655"> DOĞAN, Ö., Doğan, Ö. (2023) "İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi", Selcuk University, (52) pp. 1-18 DOI      DOĞAN, Ö., Doğan, Ö. (2023) "İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi", Selcuk University, (52) pp. 1-18 DOI     
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Selcuk University

Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması

Link      DOĞAN, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması", JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy, 6 (0) pp. 20-28 Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11656"> DOĞAN, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması", JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy, 6 (0) pp. 20-28 Link      DOĞAN, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması", JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy, 6 (0) pp. 20-28 Link     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy

TURİZM GELİRLERİ İÇİN MEVSİMSEL BİRİM KÖK YAPISININ İNCELENMESİ

Link DOI     HEPKORUCU, A., DOĞAN, Ö. (2019) "TURİZM GELİRLERİ İÇİN MEVSİMSEL BİRİM KÖK YAPISININ İNCELENMESİ", Journal of International Social Research, 12 (62) pp. 1343-1351 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11657"> HEPKORUCU, A., DOĞAN, Ö. (2019) "TURİZM GELİRLERİ İÇİN MEVSİMSEL BİRİM KÖK YAPISININ İNCELENMESİ", Journal of International Social Research, 12 (62) pp. 1343-1351 Link DOI     HEPKORUCU, A., DOĞAN, Ö. (2019) "TURİZM GELİRLERİ İÇİN MEVSİMSEL BİRİM KÖK YAPISININ İNCELENMESİ", Journal of International Social Research, 12 (62) pp. 1343-1351 Link DOI    
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of International Social Research

Çevreye Duyarlılığın Rekabet Gücüne Etkisi: YeşilYıldızlı Oteller Üzerine Bir Uygulama

Link     DOĞAN, Ö., Ertaş, F.C. (2018) "Çevreye Duyarlılığın Rekabet Gücüne Etkisi: YeşilYıldızlı Oteller Üzerine Bir Uygulama", Maliye ve Finans Yazıları, (110) pp. 217-234 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11658"> DOĞAN, Ö., Ertaş, F.C. (2018) "Çevreye Duyarlılığın Rekabet Gücüne Etkisi: YeşilYıldızlı Oteller Üzerine Bir Uygulama", Maliye ve Finans Yazıları, (110) pp. 217-234 Link     DOĞAN, Ö., Ertaş, F.C. (2018) "Çevreye Duyarlılığın Rekabet Gücüne Etkisi: YeşilYıldızlı Oteller Üzerine Bir Uygulama", Maliye ve Finans Yazıları, (110) pp. 217-234 Link    
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Maliye ve Finans Yazıları

Enflasyon İndikatörü Olarak Üretici ve Tüketici Fiyat Endekslerinin Birim Kök Yapılarının İncelenmesi

DOI      HEPKORUCU, A., DOĞAN, Ö. (2020) "Enflasyon İndikatörü Olarak Üretici ve Tüketici Fiyat Endekslerinin Birim Kök Yapılarının İncelenmesi", Turkish Studies-Economics,Finance,Politics, 15 (4) pp. 2117-2129 [TR Dizin] DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11659"> HEPKORUCU, A., DOĞAN, Ö. (2020) "Enflasyon İndikatörü Olarak Üretici ve Tüketici Fiyat Endekslerinin Birim Kök Yapılarının İncelenmesi", Turkish Studies-Economics,Finance,Politics, 15 (4) pp. 2117-2129 [TR Dizin] DOI      HEPKORUCU, A., DOĞAN, Ö. (2020) "Enflasyon İndikatörü Olarak Üretici ve Tüketici Fiyat Endekslerinin Birim Kök Yapılarının İncelenmesi", Turkish Studies-Economics,Finance,Politics, 15 (4) pp. 2117-2129 [TR Dizin] DOI     
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Studies-Economics,Finance,Politics

Tek Düzen Hesap Planındaki Hazır Değerler İle Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağındaki Nakit Ve Nakit Benzerleri Hesaplarının Karşılaştırılması

   DOĞAN, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planındaki Hazır Değerler İle Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağındaki Nakit Ve Nakit Benzerleri Hesaplarının Karşılaştırılması", 20.Uluslararası İşletmecilik Kongresi , (pp. 998-1005), Türkiye, (Eylül 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-11665"> DOĞAN, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planındaki Hazır Değerler İle Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağındaki Nakit Ve Nakit Benzerleri Hesaplarının Karşılaştırılması", 20.Uluslararası İşletmecilik Kongresi , (pp. 998-1005), Türkiye, (Eylül 2021   DOĞAN, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planındaki Hazır Değerler İle Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağındaki Nakit Ve Nakit Benzerleri Hesaplarının Karşılaştırılması", 20.Uluslararası İşletmecilik Kongresi , (pp. 998-1005), Türkiye, (Eylül 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
20.Uluslararası İşletmecilik Kongresi

Mevsimsel ve Doğrusal Olmayan Birim Kök Testlerinin Karşılaştırılması: Turizm Gelirleri Üzerine Bir İnceleme

    DOĞAN, Ö., HEPKORUCU, A. (2018) "Mevsimsel ve Doğrusal Olmayan Birim Kök Testlerinin Karşılaştırılması: Turizm Gelirleri Üzerine Bir İnceleme", IV. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER SEMPOZYUMU , (Mayıs 2018   " data-bs-content-id="YazarBilgi-11666"> DOĞAN, Ö., HEPKORUCU, A. (2018) "Mevsimsel ve Doğrusal Olmayan Birim Kök Testlerinin Karşılaştırılması: Turizm Gelirleri Üzerine Bir İnceleme", IV. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER SEMPOZYUMU , (Mayıs 2018    DOĞAN, Ö., HEPKORUCU, A. (2018) "Mevsimsel ve Doğrusal Olmayan Birim Kök Testlerinin Karşılaştırılması: Turizm Gelirleri Üzerine Bir İnceleme", IV. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER SEMPOZYUMU , (Mayıs 2018   
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER SEMPOZYUMU

ÇEVREYE DUYARLILIĞIN REKABET GÜCÜNE ETKİSİ: YEŞİL YILDIZLI OTELLER ÜZERİNDE BİR UYGULAMA

    DOĞAN, Ö., Ertaş, F.C. (2018) "ÇEVREYE DUYARLILIĞIN REKABET GÜCÜNE ETKİSİ: YEŞİL YILDIZLI OTELLER ÜZERİNDE BİR UYGULAMA", 3. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu , Türkiye, (Nisan 2018   " data-bs-content-id="YazarBilgi-11667"> DOĞAN, Ö., Ertaş, F.C. (2018) "ÇEVREYE DUYARLILIĞIN REKABET GÜCÜNE ETKİSİ: YEŞİL YILDIZLI OTELLER ÜZERİNDE BİR UYGULAMA", 3. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu , Türkiye, (Nisan 2018    DOĞAN, Ö., Ertaş, F.C. (2018) "ÇEVREYE DUYARLILIĞIN REKABET GÜCÜNE ETKİSİ: YEŞİL YILDIZLI OTELLER ÜZERİNDE BİR UYGULAMA", 3. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu , Türkiye, (Nisan 2018   
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu

Bilanço Makyajlama Yöntemleri Ve Örnek Şirket İncelemesi

    DOĞAN, Ö., DOĞAN, E. (2010) "Bilanço Makyajlama Yöntemleri Ve Örnek Şirket İncelemesi", 9.İşletmecilik Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2010   " data-bs-content-id="YazarBilgi-11668"> DOĞAN, Ö., DOĞAN, E. (2010) "Bilanço Makyajlama Yöntemleri Ve Örnek Şirket İncelemesi", 9.İşletmecilik Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2010    DOĞAN, Ö., DOĞAN, E. (2010) "Bilanço Makyajlama Yöntemleri Ve Örnek Şirket İncelemesi", 9.İşletmecilik Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2010   
2010 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
9.İşletmecilik Kongresi

Bulut Bilişim Teknolojisi ile Görüntü İşleme Uygulaması

  Serkan, A., Hüseyin, D., Salih., G. () "Bulut Bilişim Teknolojisi ile Görüntü İşleme Uygulaması", Akademik Bilişim 2013. , Türkiye  " data-bs-content-id="YazarBilgi-11685"> Serkan, A., Hüseyin, D., Salih., G. () "Bulut Bilişim Teknolojisi ile Görüntü İşleme Uygulaması", Akademik Bilişim 2013. , Türkiye   Serkan, A., Hüseyin, D., Salih., G. () "Bulut Bilişim Teknolojisi ile Görüntü İşleme Uygulaması", Akademik Bilişim 2013. , Türkiye  
0 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik Bilişim 2013.

ColumnREADY İnternet Gazeteleri Köşe Yazılarını Hazırlama Uygulama Yazılımı

  Fatih, K.M., Salih., G. () "ColumnREADY İnternet Gazeteleri Köşe Yazılarını Hazırlama Uygulama Yazılımı", Akademik Bilişim 2012. , Türkiye  " data-bs-content-id="YazarBilgi-11686"> Fatih, K.M., Salih., G. () "ColumnREADY İnternet Gazeteleri Köşe Yazılarını Hazırlama Uygulama Yazılımı", Akademik Bilişim 2012. , Türkiye   Fatih, K.M., Salih., G. () "ColumnREADY İnternet Gazeteleri Köşe Yazılarını Hazırlama Uygulama Yazılımı", Akademik Bilişim 2012. , Türkiye  
0 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik Bilişim 2012.

Görüntü Yakalama Aygıtlarından Alınan Görüntülerin GPRS Teknolojisi ile Taşınabilir Cihazlara Aktarılması

Salih, G., Mehmet., G. () "Görüntü Yakalama Aygıtlarından Alınan Görüntülerin GPRS Teknolojisi ile Taşınabilir Cihazlara Aktarılması", 5. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu (IATS '09). , Türkiye  Salih, G., Mehmet., G. () "Görüntü Yakalama Aygıtlarından Alınan Görüntülerin GPRS Teknolojisi ile Taşınabilir Cihazlara Aktarılması", 5. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu (IATS '09). , Türkiye 
0 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu (IATS '09).

Parmakizi Tanıma Sistemlerinde Kullanılan Özellik Çıkartma Algoritmalarının Performans Analizi

  Salih, G., Abdullah., Ç. () "Parmakizi Tanıma Sistemlerinde Kullanılan Özellik Çıkartma Algoritmalarının Performans Analizi", 5. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu (IATS’09). , Türkiye  " data-bs-content-id="YazarBilgi-11688"> Salih, G., Abdullah., Ç. () "Parmakizi Tanıma Sistemlerinde Kullanılan Özellik Çıkartma Algoritmalarının Performans Analizi", 5. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu (IATS’09). , Türkiye   Salih, G., Abdullah., Ç. () "Parmakizi Tanıma Sistemlerinde Kullanılan Özellik Çıkartma Algoritmalarının Performans Analizi", 5. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu (IATS’09). , Türkiye  
0 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu (IATS’09).