img
img
Toplam 24173 kayıt

PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ

GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H., Arkun, U.T. (2023) "PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ", 7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Türkiye, (Ekim 2023 GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H., Arkun, U.T. (2023) "PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ", 7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Türkiye, (Ekim 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS

2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri

ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Türkiye, (Ekim 2023 ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Türkiye, (Ekim 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası İnebolu Sempozyumu

SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?

GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023 GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
22. Ulusal Turizm Kongresi

YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?

GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?", 23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (Ekim 2023 GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?", 23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ , (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (Ekim 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ

Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış

GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış", VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Afyon, Türkiye, (Ekim 2022 GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış", VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS , Afyon, Türkiye, (Ekim 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS

Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic

   Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A. (2021) "Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic", 3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences , (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (Şubat 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-13172"> Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A. (2021) "Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic", 3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences , (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (Şubat 2021   Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A. (2021) "Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic", 3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences , (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (Şubat 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences

SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

   Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA", INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII , Kayseri, (Nisan 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-13173"> Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA", INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII , Kayseri, (Nisan 2021   Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA", INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII , Kayseri, (Nisan 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII

YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ

  ÇILGINOĞLU, H., Güleç, E. (2021) "YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ", GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (Haziran 2021 " data-bs-content-id="YazarBilgi-13174"> ÇILGINOĞLU, H., Güleç, E. (2021) "YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ", GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (Haziran 2021  ÇILGINOĞLU, H., Güleç, E. (2021) "YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ", GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (Haziran 2021 
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS

Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi

   Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi", HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research , Ankara, Türkiye, (Şubat 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-13175"> Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi", HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research , Ankara, Türkiye, (Şubat 2021   Dalahmetoğlu, K.B., ÇILGINOĞLU, H. (2021) "Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi", HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research , Ankara, Türkiye, (Şubat 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research

Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)

  ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Mayıs 2021 " data-bs-content-id="YazarBilgi-13176"> ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Mayıs 2021  ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Mayıs 2021 
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism

KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.

  Aliu, A., ÇILGINOĞLU, H., Alıu, D. (2020) "KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.", Uluslararası Konferans , (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (Aralık 2020 " data-bs-content-id="YazarBilgi-13177"> Aliu, A., ÇILGINOĞLU, H., Alıu, D. (2020) "KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.", Uluslararası Konferans , (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (Aralık 2020  Aliu, A., ÇILGINOĞLU, H., Alıu, D. (2020) "KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.", Uluslararası Konferans , (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (Aralık 2020 
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Konferans

Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler

Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Alıu, A. (2020) "Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler", III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES , Ankara, (Aralık 2020 Alıu, D., ÇILGINOĞLU, H., Alıu, A. (2020) "Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler", III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES , Ankara, (Aralık 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES

YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ

  ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ", ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV , Ankara, (Nisan 2021 " data-bs-content-id="YazarBilgi-13179"> ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ", ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV , Ankara, (Nisan 2021  ÇILGINOĞLU, H., Aytuğar, S. (2021) "YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ", ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV , Ankara, (Nisan 2021 
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme

ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A., Alıu, D. (2019) "Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme", Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Türkiye, (Nisan 2019 ÇILGINOĞLU, H., Aliu, A., Alıu, D. (2019) "Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme", Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi , Türkiye, (Nisan 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi

Synthesis, Structure, Thermal Decomposition and Computational Calculation of Heterodinuclear NiII – ZnII Complexes

Link DOI   Tuncer, Y.G., Nazır, H., Gürpınar, K., Svoboda, I., YILMAZ, N., Atakol, O., İnal, E.K. (2022) "Synthesis, Structure, Thermal Decomposition and Computational Calculation of Heterodinuclear NiII – ZnII Complexes", Acta Chim. Slov., (0) [SCI] Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-13188"> Tuncer, Y.G., Nazır, H., Gürpınar, K., Svoboda, I., YILMAZ, N., Atakol, O., İnal, E.K. (2022) "Synthesis, Structure, Thermal Decomposition and Computational Calculation of Heterodinuclear NiII – ZnII Complexes", Acta Chim. Slov., (0) [SCI] Link DOI   Tuncer, Y.G., Nazır, H., Gürpınar, K., Svoboda, I., YILMAZ, N., Atakol, O., İnal, E.K. (2022) "Synthesis, Structure, Thermal Decomposition and Computational Calculation of Heterodinuclear NiII – ZnII Complexes", Acta Chim. Slov., (0) [SCI] Link DOI  
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Acta Chim. Slov.

Synthesis crystal structure chromatographic seperation and thermogravimetric investigation of a ONNO type asymmetric Schiff base and its trinuclear complexes

Link DOI    Öz, S., Ergun, Ü., Yakut, M., Svoboda, I., Atakol, A., İnal, E.K., YILMAZ, N., Atakol, O. (2014) "Synthesis crystal structure chromatographic seperation and thermogravimetric investigation of a ONNO type asymmetric Schiff base and its trinuclear complexes", Russian Journal of Coordination Chemistry, 40 (8) pp. 571-582 [SCI] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-13190"> Öz, S., Ergun, Ü., Yakut, M., Svoboda, I., Atakol, A., İnal, E.K., YILMAZ, N., Atakol, O. (2014) "Synthesis crystal structure chromatographic seperation and thermogravimetric investigation of a ONNO type asymmetric Schiff base and its trinuclear complexes", Russian Journal of Coordination Chemistry, 40 (8) pp. 571-582 [SCI] Link DOI    Öz, S., Ergun, Ü., Yakut, M., Svoboda, I., Atakol, A., İnal, E.K., YILMAZ, N., Atakol, O. (2014) "Synthesis crystal structure chromatographic seperation and thermogravimetric investigation of a ONNO type asymmetric Schiff base and its trinuclear complexes", Russian Journal of Coordination Chemistry, 40 (8) pp. 571-582 [SCI] Link DOI   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Russian Journal of Coordination Chemistry

Variations in mineral element concentrations of poultry manure biochar obtained at different pyrolysis temperatures and their effects on crop growth and mineral nutrition

Link DOI    Güneş, A., İnal, A., Şahin, O., Taşkın, M.B., Atakol, O., YILMAZ, N. (2015) "Variations in mineral element concentrations of poultry manure biochar obtained at different pyrolysis temperatures and their effects on crop growth and mineral nutrition", Soil Use and Management, 31 (4) pp. 429-437 [SCI] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-13192"> Güneş, A., İnal, A., Şahin, O., Taşkın, M.B., Atakol, O., YILMAZ, N. (2015) "Variations in mineral element concentrations of poultry manure biochar obtained at different pyrolysis temperatures and their effects on crop growth and mineral nutrition", Soil Use and Management, 31 (4) pp. 429-437 [SCI] Link DOI    Güneş, A., İnal, A., Şahin, O., Taşkın, M.B., Atakol, O., YILMAZ, N. (2015) "Variations in mineral element concentrations of poultry manure biochar obtained at different pyrolysis temperatures and their effects on crop growth and mineral nutrition", Soil Use and Management, 31 (4) pp. 429-437 [SCI] Link DOI   
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Soil Use and Management

A combined electrochemical and theoretical study into the effect of 2 thiazole 2 ylimino methyl phenol as a corrosion inhibitor for mild steel in a highly acidic environment

Link DOI    YILMAZ, N., Fitoz, A., Ergun, Ü., Emregül, K.C. (2016) "A combined electrochemical and theoretical study into the effect of 2 thiazole 2 ylimino methyl phenol as a corrosion inhibitor for mild steel in a highly acidic environment", Corrosion Science, 111 (0) pp. 110-120 [SCI] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-13193"> YILMAZ, N., Fitoz, A., Ergun, Ü., Emregül, K.C. (2016) "A combined electrochemical and theoretical study into the effect of 2 thiazole 2 ylimino methyl phenol as a corrosion inhibitor for mild steel in a highly acidic environment", Corrosion Science, 111 (0) pp. 110-120 [SCI] Link DOI    YILMAZ, N., Fitoz, A., Ergun, Ü., Emregül, K.C. (2016) "A combined electrochemical and theoretical study into the effect of 2 thiazole 2 ylimino methyl phenol as a corrosion inhibitor for mild steel in a highly acidic environment", Corrosion Science, 111 (0) pp. 110-120 [SCI] Link DOI   
2016 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Corrosion Science

An experimental and theoretical study toward the synthesis structure and thermal decomposition of some phenyl tetrazoles

Link DOI    YILMAZ, N., Öz, S., Atakol, A., Svoboda, I., Aydıner, B., Akay, M.A., Atakol, O. (2015) "An experimental and theoretical study toward the synthesis structure and thermal decomposition of some phenyl tetrazoles", Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 119 (3) pp. 2321-2328 [SCI] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-13196"> YILMAZ, N., Öz, S., Atakol, A., Svoboda, I., Aydıner, B., Akay, M.A., Atakol, O. (2015) "An experimental and theoretical study toward the synthesis structure and thermal decomposition of some phenyl tetrazoles", Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 119 (3) pp. 2321-2328 [SCI] Link DOI    YILMAZ, N., Öz, S., Atakol, A., Svoboda, I., Aydıner, B., Akay, M.A., Atakol, O. (2015) "An experimental and theoretical study toward the synthesis structure and thermal decomposition of some phenyl tetrazoles", Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 119 (3) pp. 2321-2328 [SCI] Link DOI   
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry

Investigation of Lead-210 Adsorption on Multi-Walled Carbon Nano Tube Modifiedwith Onno Type Schiff Bases

Aslan, N., YILMAZ, N., Atakol, O. (2019) "Investigation of Lead-210 Adsorption on Multi-Walled Carbon Nano Tube Modifiedwith Onno Type Schiff Bases", III International Joint Science Congress of Materials and Polymers , (Eylül 2019 Aslan, N., YILMAZ, N., Atakol, O. (2019) "Investigation of Lead-210 Adsorption on Multi-Walled Carbon Nano Tube Modifiedwith Onno Type Schiff Bases", III International Joint Science Congress of Materials and Polymers , (Eylül 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
III International Joint Science Congress of Materials and Polymers