Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24173 kayıt
PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Arkun, U.T. (2023) "
PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ
",
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Arkun, U.T. (2023) "
PELVERDİDEN LOKUMA: YÖRESEL BİR LEZZET OLAN KASTAMONU ELMA EĞŞİSİ İLE GLÜTENSİZ LOKUM GELİŞTİRİLMESİ
",
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2023) "
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri
",
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2023) "
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu'nun Yeri
",
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?
",
22. Ulusal Turizm Kongresi
, (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (
Ocak 2023
)
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
SPORCU DİYETLERİNDE GLÜTENSİZ ÜRÜNLER GERÇEKTEN YARARLI MI?
",
22. Ulusal Turizm Kongresi
, (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (
Ocak 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
22. Ulusal Turizm Kongresi
YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?
",
23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
, (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (
Ekim 2023
)
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
YAPAY ZEKÂ ALGORİTMALARI TÜRKİYE’DEKİ TURİZM EĞİTİMİNİ NASIL YORUMLUYOR?
",
23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
, (pp. 467-482), Denizli, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ
Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış
",
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Afyon, Türkiye, (
Ekim 2022
)
GÜNER, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Nuh'un Ambarı Projesi Kapsamındaki Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakış
",
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Afyon, Türkiye, (
Ekim 2022
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2021) "
Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic
",
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences
, (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (
Şubat 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13172">
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2021) "
Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic
",
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences
, (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (
Şubat 2021
)
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2021) "
Effective Tourism Diplomacy, Vaccine Tourism and the Triple Helix Model: The Baltic Countries Regional Tourism Development Strategy in the Period of the Covid-19 Pandemic
",
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences
, (pp. 170-186), Tokyo, Japonya, (
Şubat 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
",
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII
, Kayseri, (
Nisan 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13173">
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
",
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII
, Kayseri, (
Nisan 2021
)
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA HİNDİSTAN’IN ÖNEMLİ BİR PAZAR HALİNDE BULUNMASININ NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
",
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII
, Kayseri, (
Nisan 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2021) "
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ
",
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS
, (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (
Haziran 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13174">
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2021) "
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ
",
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS
, (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (
Haziran 2021
)
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2021) "
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜNDEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜNDE LİSANS ÖĞRENİMİ
",
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS
, (pp. 123-133), Gaziantep, Türkiye, (
Haziran 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GANUD 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi
",
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research
, Ankara, Türkiye, (
Şubat 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13175">
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi
",
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research
, Ankara, Türkiye, (
Şubat 2021
)
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın Kış Turizmi Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi
",
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research
, Ankara, Türkiye, (
Şubat 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
HODJA AKHMET YASSAWI 4th International Conference on Scientific Research
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Mayıs 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13176">
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Mayıs 2021
)
ÇILGINOĞLU, H.
, GÜNER, D. (2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Mayıs 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Congress of New Generations and New Trends in Tourism
KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.
Aliu, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Alıu, D. (2020) "
KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.
",
Uluslararası Konferans
, (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2020
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13177">
Aliu, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Alıu, D. (2020) "
KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.
",
Uluslararası Konferans
, (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2020
)
Aliu, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Alıu, D. (2020) "
KOVİD 19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörler Arası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler.
",
Uluslararası Konferans
, (pp. 106-115), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2020
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Konferans
Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Alıu, A. (2020) "
Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler
",
III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES
, Ankara, (
Aralık 2020
)
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Alıu, A. (2020) "
Kovid-19 Pandemisi Döneminde Dental Turizm Pazarının Gelişimi: Sektörlerarası İşbirliğinde Algılanan Değeri Etkileyen İletişimsel Eylemler
",
III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES
, Ankara, (
Aralık 2020
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES
YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ
",
ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV
, Ankara, (
Nisan 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13179">
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ
",
ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV
, Ankara, (
Nisan 2021
)
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
YÖRESEL YEMEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE STANDART REÇETELENDİRMENİN ÖNEMİ: BOLU MUTFAĞI ÖRNEĞİ
",
ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV
, Ankara, (
Nisan 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ANKARA INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH – IV
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A., Alıu, D. (2019) "
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme
",
Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi
, Türkiye, (
Nisan 2019
)
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A., Alıu, D. (2019) "
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Endüstrisi’xxnde Standartların Pazar Farklılaşmasına Etkisi: Helal Turizm Perspektifinde Bir Değerlendirme
",
Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi
, Türkiye, (
Nisan 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Üniversitesi 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi
Synthesis, Structure, Thermal Decomposition and Computational Calculation of Heterodinuclear NiII – ZnII Complexes
Link
DOI
Tuncer, Y.G., Nazır, H., Gürpınar, K., Svoboda, I.,
YILMAZ, N.
, Atakol, O., İnal, E.K. (2022) "
Synthesis, Structure, Thermal Decomposition and Computational Calculation of Heterodinuclear NiII – ZnII Complexes
",
Acta Chim. Slov.
, (0)
[SCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13188">
Tuncer, Y.G., Nazır, H., Gürpınar, K., Svoboda, I.,
YILMAZ, N.
, Atakol, O., İnal, E.K. (2022) "
Synthesis, Structure, Thermal Decomposition and Computational Calculation of Heterodinuclear NiII – ZnII Complexes
",
Acta Chim. Slov.
, (0)
[SCI]
Link
DOI
Tuncer, Y.G., Nazır, H., Gürpınar, K., Svoboda, I.,
YILMAZ, N.
, Atakol, O., İnal, E.K. (2022) "
Synthesis, Structure, Thermal Decomposition and Computational Calculation of Heterodinuclear NiII – ZnII Complexes
",
Acta Chim. Slov.
, (0)
[SCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Acta Chim. Slov.
Synthesis crystal structure chromatographic seperation and thermogravimetric investigation of a ONNO type asymmetric Schiff base and its trinuclear complexes
Link
DOI
Öz, S., Ergun, Ü., Yakut, M., Svoboda, I., Atakol, A., İnal, E.K.,
YILMAZ, N.
, Atakol, O. (2014) "
Synthesis crystal structure chromatographic seperation and thermogravimetric investigation of a ONNO type asymmetric Schiff base and its trinuclear complexes
",
Russian Journal of Coordination Chemistry
, 40 (8) pp. 571-582
[SCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13190">
Öz, S., Ergun, Ü., Yakut, M., Svoboda, I., Atakol, A., İnal, E.K.,
YILMAZ, N.
, Atakol, O. (2014) "
Synthesis crystal structure chromatographic seperation and thermogravimetric investigation of a ONNO type asymmetric Schiff base and its trinuclear complexes
",
Russian Journal of Coordination Chemistry
, 40 (8) pp. 571-582
[SCI]
Link
DOI
Öz, S., Ergun, Ü., Yakut, M., Svoboda, I., Atakol, A., İnal, E.K.,
YILMAZ, N.
, Atakol, O. (2014) "
Synthesis crystal structure chromatographic seperation and thermogravimetric investigation of a ONNO type asymmetric Schiff base and its trinuclear complexes
",
Russian Journal of Coordination Chemistry
, 40 (8) pp. 571-582
[SCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Russian Journal of Coordination Chemistry
Variations in mineral element concentrations of poultry manure biochar obtained at different pyrolysis temperatures and their effects on crop growth and mineral nutrition
Link
DOI
Güneş, A., İnal, A., Şahin, O., Taşkın, M.B., Atakol, O.,
YILMAZ, N.
(2015) "
Variations in mineral element concentrations of poultry manure biochar obtained at different pyrolysis temperatures and their effects on crop growth and mineral nutrition
",
Soil Use and Management
, 31 (4) pp. 429-437
[SCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13192">
Güneş, A., İnal, A., Şahin, O., Taşkın, M.B., Atakol, O.,
YILMAZ, N.
(2015) "
Variations in mineral element concentrations of poultry manure biochar obtained at different pyrolysis temperatures and their effects on crop growth and mineral nutrition
",
Soil Use and Management
, 31 (4) pp. 429-437
[SCI]
Link
DOI
Güneş, A., İnal, A., Şahin, O., Taşkın, M.B., Atakol, O.,
YILMAZ, N.
(2015) "
Variations in mineral element concentrations of poultry manure biochar obtained at different pyrolysis temperatures and their effects on crop growth and mineral nutrition
",
Soil Use and Management
, 31 (4) pp. 429-437
[SCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Soil Use and Management
A combined electrochemical and theoretical study into the effect of 2 thiazole 2 ylimino methyl phenol as a corrosion inhibitor for mild steel in a highly acidic environment
Link
DOI
YILMAZ, N.
, Fitoz, A., Ergun, Ü., Emregül, K.C. (2016) "
A combined electrochemical and theoretical study into the effect of 2 thiazole 2 ylimino methyl phenol as a corrosion inhibitor for mild steel in a highly acidic environment
",
Corrosion Science
, 111 (0) pp. 110-120
[SCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13193">
YILMAZ, N.
, Fitoz, A., Ergun, Ü., Emregül, K.C. (2016) "
A combined electrochemical and theoretical study into the effect of 2 thiazole 2 ylimino methyl phenol as a corrosion inhibitor for mild steel in a highly acidic environment
",
Corrosion Science
, 111 (0) pp. 110-120
[SCI]
Link
DOI
YILMAZ, N.
, Fitoz, A., Ergun, Ü., Emregül, K.C. (2016) "
A combined electrochemical and theoretical study into the effect of 2 thiazole 2 ylimino methyl phenol as a corrosion inhibitor for mild steel in a highly acidic environment
",
Corrosion Science
, 111 (0) pp. 110-120
[SCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Corrosion Science
An experimental and theoretical study toward the synthesis structure and thermal decomposition of some phenyl tetrazoles
Link
DOI
YILMAZ, N.
, Öz, S., Atakol, A., Svoboda, I., Aydıner, B., Akay, M.A., Atakol, O. (2015) "
An experimental and theoretical study toward the synthesis structure and thermal decomposition of some phenyl tetrazoles
",
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
, 119 (3) pp. 2321-2328
[SCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13196">
YILMAZ, N.
, Öz, S., Atakol, A., Svoboda, I., Aydıner, B., Akay, M.A., Atakol, O. (2015) "
An experimental and theoretical study toward the synthesis structure and thermal decomposition of some phenyl tetrazoles
",
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
, 119 (3) pp. 2321-2328
[SCI]
Link
DOI
YILMAZ, N.
, Öz, S., Atakol, A., Svoboda, I., Aydıner, B., Akay, M.A., Atakol, O. (2015) "
An experimental and theoretical study toward the synthesis structure and thermal decomposition of some phenyl tetrazoles
",
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
, 119 (3) pp. 2321-2328
[SCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
Investigation of Lead-210 Adsorption on Multi-Walled Carbon Nano Tube Modifiedwith Onno Type Schiff Bases
Aslan, N.,
YILMAZ, N.
, Atakol, O. (2019) "
Investigation of Lead-210 Adsorption on Multi-Walled Carbon Nano Tube Modifiedwith Onno Type Schiff Bases
",
III International Joint Science Congress of Materials and Polymers
, (
Eylül 2019
)
Aslan, N.,
YILMAZ, N.
, Atakol, O. (2019) "
Investigation of Lead-210 Adsorption on Multi-Walled Carbon Nano Tube Modifiedwith Onno Type Schiff Bases
",
III International Joint Science Congress of Materials and Polymers
, (
Eylül 2019
)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Fen Bilgisi Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III International Joint Science Congress of Materials and Polymers
«
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
»