Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24618 kayıt
Evaluation of the antibacterial activity of cultivated Caucasian whortleberry (Vaccinium arctostaphylos L.) against fish pathogens
DOI
TERZİ, E., Tahiluddin, A.B.,
KADAK, A.E.
(2023) "
Evaluation of the antibacterial activity of cultivated Caucasian whortleberry (Vaccinium arctostaphylos L.) against fish pathogens
",
Fisheries & Aquatic Life
, 31 (2) pp. 79-86
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14978">
TERZİ, E., Tahiluddin, A.B.,
KADAK, A.E.
(2023) "
Evaluation of the antibacterial activity of cultivated Caucasian whortleberry (Vaccinium arctostaphylos L.) against fish pathogens
",
Fisheries & Aquatic Life
, 31 (2) pp. 79-86
DOI
TERZİ, E., Tahiluddin, A.B.,
KADAK, A.E.
(2023) "
Evaluation of the antibacterial activity of cultivated Caucasian whortleberry (Vaccinium arctostaphylos L.) against fish pathogens
",
Fisheries & Aquatic Life
, 31 (2) pp. 79-86
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Fisheries & Aquatic Life
Explanation of difenoconazole removal by chitosan with Langmuir adsorption isotherm and kinetic modeling
Link
Altun, Ş.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Gülnaz, O., Çelik, M. (2023) "
Explanation of difenoconazole removal by chitosan with Langmuir adsorption isotherm and kinetic modeling
",
Toxicological Research
, 39 (1) pp. 127-133
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14979">
Altun, Ş.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Gülnaz, O., Çelik, M. (2023) "
Explanation of difenoconazole removal by chitosan with Langmuir adsorption isotherm and kinetic modeling
",
Toxicological Research
, 39 (1) pp. 127-133
[SCI Expanded]
Link
Altun, Ş.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Gülnaz, O., Çelik, M. (2023) "
Explanation of difenoconazole removal by chitosan with Langmuir adsorption isotherm and kinetic modeling
",
Toxicological Research
, 39 (1) pp. 127-133
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Toxicological Research
Chitosan Decelerates Melanosis in Shrimp: A Novel Technique for Visual Quality Assessment Using Digital Image Analysis
DOI
KADAK, A.E.
(2023) "
Chitosan Decelerates Melanosis in Shrimp: A Novel Technique for Visual Quality Assessment Using Digital Image Analysis
",
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
, 75 (2) pp. 1-18
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14980">
KADAK, A.E.
(2023) "
Chitosan Decelerates Melanosis in Shrimp: A Novel Technique for Visual Quality Assessment Using Digital Image Analysis
",
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
, 75 (2) pp. 1-18
[SCI Expanded]
DOI
KADAK, A.E.
(2023) "
Chitosan Decelerates Melanosis in Shrimp: A Novel Technique for Visual Quality Assessment Using Digital Image Analysis
",
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
, 75 (2) pp. 1-18
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
Preparation and Characterization of Crayfish (Astacus leptodactylus) Chitosan with Different Deacetylation Degrees
Link
DOI
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Çelik, M. (2023) "
Preparation and Characterization of Crayfish (Astacus leptodactylus) Chitosan with Different Deacetylation Degrees
",
IRANIAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
, 21 (2) pp. 87-94
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14981">
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Çelik, M. (2023) "
Preparation and Characterization of Crayfish (Astacus leptodactylus) Chitosan with Different Deacetylation Degrees
",
IRANIAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
, 21 (2) pp. 87-94
[SCI Expanded]
Link
DOI
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Çelik, M. (2023) "
Preparation and Characterization of Crayfish (Astacus leptodactylus) Chitosan with Different Deacetylation Degrees
",
IRANIAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
, 21 (2) pp. 87-94
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IRANIAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
Investigation of Reactive Red 198 Dye Removal by Chitosan from Aqueous Solution
DOI
Carbaş, H.Ö.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Gülnaz, O., Çelik, M. (2023) "
Investigation of Reactive Red 198 Dye Removal by Chitosan from Aqueous Solution
",
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
, 75 (2) pp. 1-9
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14982">
Carbaş, H.Ö.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Gülnaz, O., Çelik, M. (2023) "
Investigation of Reactive Red 198 Dye Removal by Chitosan from Aqueous Solution
",
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
, 75 (2) pp. 1-9
[SCI Expanded]
DOI
Carbaş, H.Ö.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Gülnaz, O., Çelik, M. (2023) "
Investigation of Reactive Red 198 Dye Removal by Chitosan from Aqueous Solution
",
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
, 75 (2) pp. 1-9
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
The Chemical Composition, Sensory Properties, and Myofibrillar Proteins of Surimi Produced From Tilapia (Oreochromis niloticus) Meat
DOI
Buyruk, G., Çelik, M., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
(2023) "
The Chemical Composition, Sensory Properties, and Myofibrillar Proteins of Surimi Produced From Tilapia (Oreochromis niloticus) Meat
",
Marine Science and Technology Bulletin
, 12 (3) pp. 402-410
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14983">
Buyruk, G., Çelik, M., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
(2023) "
The Chemical Composition, Sensory Properties, and Myofibrillar Proteins of Surimi Produced From Tilapia (Oreochromis niloticus) Meat
",
Marine Science and Technology Bulletin
, 12 (3) pp. 402-410
[TR Dizin]
DOI
Buyruk, G., Çelik, M., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
(2023) "
The Chemical Composition, Sensory Properties, and Myofibrillar Proteins of Surimi Produced From Tilapia (Oreochromis niloticus) Meat
",
Marine Science and Technology Bulletin
, 12 (3) pp. 402-410
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Marine Science and Technology Bulletin
Comparison of Nutritional Composition, Mineral and Heavy Metal Content of Rainbow Trout from Different Aquaculture Systems
DOI
Başkaya, B., Çelik, M.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K. (2023) "
Comparison of Nutritional Composition, Mineral and Heavy Metal Content of Rainbow Trout from Different Aquaculture Systems
",
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
, 8 (3) pp. 547-553
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14984">
Başkaya, B., Çelik, M.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K. (2023) "
Comparison of Nutritional Composition, Mineral and Heavy Metal Content of Rainbow Trout from Different Aquaculture Systems
",
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
, 8 (3) pp. 547-553
[TR Dizin]
DOI
Başkaya, B., Çelik, M.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K. (2023) "
Comparison of Nutritional Composition, Mineral and Heavy Metal Content of Rainbow Trout from Different Aquaculture Systems
",
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
, 8 (3) pp. 547-553
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Kastamonu Kıyılarından Yakalanan Bazı Ekonomik BalıkTürlerinde Ağır Metal Birikiminin Tespiti
Link
SÖNMEZ, A.Y.,
KADAK, A.E.
, ÖZDEMİR, R.C., BİLEN, S. (2016) "
Kastamonu Kıyılarından Yakalanan Bazı Ekonomik BalıkTürlerinde Ağır Metal Birikiminin Tespiti
",
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
, 2 (0) pp. 84-90
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14985">
SÖNMEZ, A.Y.,
KADAK, A.E.
, ÖZDEMİR, R.C., BİLEN, S. (2016) "
Kastamonu Kıyılarından Yakalanan Bazı Ekonomik BalıkTürlerinde Ağır Metal Birikiminin Tespiti
",
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
, 2 (0) pp. 84-90
[TR Dizin]
Link
SÖNMEZ, A.Y.,
KADAK, A.E.
, ÖZDEMİR, R.C., BİLEN, S. (2016) "
Kastamonu Kıyılarından Yakalanan Bazı Ekonomik BalıkTürlerinde Ağır Metal Birikiminin Tespiti
",
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
, 2 (0) pp. 84-90
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Antioxidative and antimicrobial activities of shrimp chitosan on gilthead sea bream Sparus aurata during refrigerated storage
Link
DOI
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Gökçin, M. (2013) "
Antioxidative and antimicrobial activities of shrimp chitosan on gilthead sea bream Sparus aurata during refrigerated storage
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 48 (1) pp. 51-57
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14988">
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Gökçin, M. (2013) "
Antioxidative and antimicrobial activities of shrimp chitosan on gilthead sea bream Sparus aurata during refrigerated storage
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 48 (1) pp. 51-57
[SCI Expanded]
Link
DOI
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Gökçin, M. (2013) "
Antioxidative and antimicrobial activities of shrimp chitosan on gilthead sea bream Sparus aurata during refrigerated storage
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 48 (1) pp. 51-57
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Utilization of Shellfish Waste Effects of Chitosan from Shrimp Shell Waste on Fatty Acid Profiles of European Eel
Küçükgülmez, A., Yanar, Y.,
KADAK, A.E.
, Gerçek, G., Gelibolu, S., Çelik, M. (2016) "
Utilization of Shellfish Waste Effects of Chitosan from Shrimp Shell Waste on Fatty Acid Profiles of European Eel
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 25 (12) pp. 5287-5290
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14990">
Küçükgülmez, A., Yanar, Y.,
KADAK, A.E.
, Gerçek, G., Gelibolu, S., Çelik, M. (2016) "
Utilization of Shellfish Waste Effects of Chitosan from Shrimp Shell Waste on Fatty Acid Profiles of European Eel
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 25 (12) pp. 5287-5290
[SCI Expanded]
Küçükgülmez, A., Yanar, Y.,
KADAK, A.E.
, Gerçek, G., Gelibolu, S., Çelik, M. (2016) "
Utilization of Shellfish Waste Effects of Chitosan from Shrimp Shell Waste on Fatty Acid Profiles of European Eel
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 25 (12) pp. 5287-5290
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
Characteristics of Capoeta oguzelii, a new species of cyprinid fish from the Ezine Stream, Black Sea basin, Turkey (Teleostei: Cyprinidae)
DOI
ELP, M., OSMANOĞLU, M.İ.,
KADAK, A.E.
, Turan, D. (2018) "
Characteristics of Capoeta oguzelii, a new species of cyprinid fish from the Ezine Stream, Black Sea basin, Turkey (Teleostei: Cyprinidae)
",
ZOOLOGY IN THE MIDDLE EAST
, 64 (2) pp. 102-111
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14992">
ELP, M., OSMANOĞLU, M.İ.,
KADAK, A.E.
, Turan, D. (2018) "
Characteristics of Capoeta oguzelii, a new species of cyprinid fish from the Ezine Stream, Black Sea basin, Turkey (Teleostei: Cyprinidae)
",
ZOOLOGY IN THE MIDDLE EAST
, 64 (2) pp. 102-111
[SCI Expanded]
DOI
ELP, M., OSMANOĞLU, M.İ.,
KADAK, A.E.
, Turan, D. (2018) "
Characteristics of Capoeta oguzelii, a new species of cyprinid fish from the Ezine Stream, Black Sea basin, Turkey (Teleostei: Cyprinidae)
",
ZOOLOGY IN THE MIDDLE EAST
, 64 (2) pp. 102-111
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ZOOLOGY IN THE MIDDLE EAST
Effects of different degrees of deacetylation and levels of chitosan on performance, egg traits and serum biochemistry of laying hens
Link
DOI
Farivar, A., Atay, A., Şahan, Z., Serbester, U., Yenilmez, F., Tekeli, A., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Uzun, Y., Kutlu, H.R., Çelik, L. (2022) "
Effects of different degrees of deacetylation and levels of chitosan on performance, egg traits and serum biochemistry of laying hens
",
ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION
, 76 (2) pp. 112-124
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14993">
Farivar, A., Atay, A., Şahan, Z., Serbester, U., Yenilmez, F., Tekeli, A., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Uzun, Y., Kutlu, H.R., Çelik, L. (2022) "
Effects of different degrees of deacetylation and levels of chitosan on performance, egg traits and serum biochemistry of laying hens
",
ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION
, 76 (2) pp. 112-124
[SCI Expanded]
Link
DOI
Farivar, A., Atay, A., Şahan, Z., Serbester, U., Yenilmez, F., Tekeli, A., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Uzun, Y., Kutlu, H.R., Çelik, L. (2022) "
Effects of different degrees of deacetylation and levels of chitosan on performance, egg traits and serum biochemistry of laying hens
",
ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION
, 76 (2) pp. 112-124
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION
Effects of high degree deacetylated chitosan supplementation on yolk and blood immune status of laying hens
DOI
Farivar, A., Saber, N., Şahan, Z., Serbester, U., Yenilmez, F., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Tekeli, A., Kutlu, H.R., Çelik, L. (2018) "
Effects of high degree deacetylated chitosan supplementation on yolk and blood immune status of laying hens
",
Journal of Animal Science
, 96 (0)
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14994">
Farivar, A., Saber, N., Şahan, Z., Serbester, U., Yenilmez, F., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Tekeli, A., Kutlu, H.R., Çelik, L. (2018) "
Effects of high degree deacetylated chitosan supplementation on yolk and blood immune status of laying hens
",
Journal of Animal Science
, 96 (0)
[SCI Expanded]
DOI
Farivar, A., Saber, N., Şahan, Z., Serbester, U., Yenilmez, F., Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Tekeli, A., Kutlu, H.R., Çelik, L. (2018) "
Effects of high degree deacetylated chitosan supplementation on yolk and blood immune status of laying hens
",
Journal of Animal Science
, 96 (0)
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Animal Science
COMPARISON OF THE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF CHITOSAN EXTRACTED FROM SHRIMP SHELL WASTE WITH DIFFERENT DEACETYLATION DEGREES
Link
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, L., Farivar, A., Çelik, M. (2017) "
COMPARISON OF THE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF CHITOSAN EXTRACTED FROM SHRIMP SHELL WASTE WITH DIFFERENT DEACETYLATION DEGREES
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 26 (12) pp. 135-140
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14995">
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, L., Farivar, A., Çelik, M. (2017) "
COMPARISON OF THE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF CHITOSAN EXTRACTED FROM SHRIMP SHELL WASTE WITH DIFFERENT DEACETYLATION DEGREES
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 26 (12) pp. 135-140
[SCI Expanded]
Link
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, L., Farivar, A., Çelik, M. (2017) "
COMPARISON OF THE PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF CHITOSAN EXTRACTED FROM SHRIMP SHELL WASTE WITH DIFFERENT DEACETYLATION DEGREES
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 26 (12) pp. 135-140
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
THE EVALUATION OF SHELLFISH WASTES AS ANTIMICROBIAL AGENT ON RAINBOW TROUT
Link
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Yanar, Y., Gülnaz, O. (2018) "
THE EVALUATION OF SHELLFISH WASTES AS ANTIMICROBIAL AGENT ON RAINBOW TROUT
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 27 (6) pp. 4169-4173
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14996">
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Yanar, Y., Gülnaz, O. (2018) "
THE EVALUATION OF SHELLFISH WASTES AS ANTIMICROBIAL AGENT ON RAINBOW TROUT
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 27 (6) pp. 4169-4173
[SCI Expanded]
Link
Yandım, A.K.,
KADAK, A.E.
, Çelik, M., Yanar, Y., Gülnaz, O. (2018) "
THE EVALUATION OF SHELLFISH WASTES AS ANTIMICROBIAL AGENT ON RAINBOW TROUT
",
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, 27 (6) pp. 4169-4173
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
Traditional Fish Processing Techniques Applied in the Philippines and Turkey
Link
Tahiluddin, A.B.,
KADAK, A.E.
(2022) "
Traditional Fish Processing Techniques Applied in the Philippines and Turkey
",
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 8 (1) pp. 50-58
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14999">
Tahiluddin, A.B.,
KADAK, A.E.
(2022) "
Traditional Fish Processing Techniques Applied in the Philippines and Turkey
",
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 8 (1) pp. 50-58
[TR Dizin]
Link
Tahiluddin, A.B.,
KADAK, A.E.
(2022) "
Traditional Fish Processing Techniques Applied in the Philippines and Turkey
",
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 8 (1) pp. 50-58
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Osmaniye İlinde Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Anket Çalışması ile Belirlenmesi
Link
Küçük, H., Çelik, M.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Ünal, H.M., Bozkurt, Z., Altunbaş, E. (2022) "
Osmaniye İlinde Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Anket Çalışması ile Belirlenmesi
",
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 8 (1) pp. 39-49
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15000">
Küçük, H., Çelik, M.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Ünal, H.M., Bozkurt, Z., Altunbaş, E. (2022) "
Osmaniye İlinde Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Anket Çalışması ile Belirlenmesi
",
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 8 (1) pp. 39-49
[TR Dizin]
Link
Küçük, H., Çelik, M.,
KADAK, A.E.
, Yandım, A.K., Ünal, H.M., Bozkurt, Z., Altunbaş, E. (2022) "
Osmaniye İlinde Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Anket Çalışması ile Belirlenmesi
",
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 8 (1) pp. 39-49
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Antibacterial Activity of Chitosan, Some Plant Seed Extracts and Oils Against Escherichia coli and Staphylococcus aureus
Link
DOI
KADAK, A.E.
, Salem, M.O.A. (2020) "
Antibacterial Activity of Chitosan, Some Plant Seed Extracts and Oils Against Escherichia coli and Staphylococcus aureus
",
ALINTERI JOURNAL OF AGRICULTURE SCIENCES
, 35 (2) pp. 144-150
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15002">
KADAK, A.E.
, Salem, M.O.A. (2020) "
Antibacterial Activity of Chitosan, Some Plant Seed Extracts and Oils Against Escherichia coli and Staphylococcus aureus
",
ALINTERI JOURNAL OF AGRICULTURE SCIENCES
, 35 (2) pp. 144-150
[TR Dizin]
Link
DOI
KADAK, A.E.
, Salem, M.O.A. (2020) "
Antibacterial Activity of Chitosan, Some Plant Seed Extracts and Oils Against Escherichia coli and Staphylococcus aureus
",
ALINTERI JOURNAL OF AGRICULTURE SCIENCES
, 35 (2) pp. 144-150
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ALINTERI JOURNAL OF AGRICULTURE SCIENCES
Ilgaz Çayı Havzası Derelerinin (Kastamonu) Bazı Fiziko-Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar
Tot, A.,
KADAK, A.E.
, Aras, S. (2017) "
Ilgaz Çayı Havzası Derelerinin (Kastamonu) Bazı Fiziko-Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar
",
Kastamonu Üniversitesi Menba Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 3 (1) pp. 8-16
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15003">
Tot, A.,
KADAK, A.E.
, Aras, S. (2017) "
Ilgaz Çayı Havzası Derelerinin (Kastamonu) Bazı Fiziko-Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar
",
Kastamonu Üniversitesi Menba Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 3 (1) pp. 8-16
Tot, A.,
KADAK, A.E.
, Aras, S. (2017) "
Ilgaz Çayı Havzası Derelerinin (Kastamonu) Bazı Fiziko-Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar
",
Kastamonu Üniversitesi Menba Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 3 (1) pp. 8-16
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Üniversitesi Menba Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Su Sıcaklığının Diğer Su Özelliklerine Olan Etkileri
KADAK, A.E.
, Aras, S. (2017) "
Su Sıcaklığının Diğer Su Özelliklerine Olan Etkileri
",
Kastamonu Üniversitesi Menba Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 3 (1) pp. 30-35
" data-bs-content-id="YazarBilgi-15004">
KADAK, A.E.
, Aras, S. (2017) "
Su Sıcaklığının Diğer Su Özelliklerine Olan Etkileri
",
Kastamonu Üniversitesi Menba Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 3 (1) pp. 30-35
KADAK, A.E.
, Aras, S. (2017) "
Su Sıcaklığının Diğer Su Özelliklerine Olan Etkileri
",
Kastamonu Üniversitesi Menba Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, 3 (1) pp. 30-35
Kurum Bilgileri
Devrekani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2017
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Üniversitesi Menba Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
«
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
»