img
img
Toplam 24173 kayıt

Gama Işınlarının Kumaşların Antibakteriyel Özellikleri Üzerine Etkisi II

  OĞUZ, N.S., Dayık, M. (2014) "Gama Işınlarının Kumaşların Antibakteriyel Özellikleri Üzerine Etkisi II", Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergi, 8 (2) pp. 1-11   " data-bs-content-id="YazarBilgi-15947"> OĞUZ, N.S., Dayık, M. (2014) "Gama Işınlarının Kumaşların Antibakteriyel Özellikleri Üzerine Etkisi II", Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergi, 8 (2) pp. 1-11    OĞUZ, N.S., Dayık, M. (2014) "Gama Işınlarının Kumaşların Antibakteriyel Özellikleri Üzerine Etkisi II", Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergi, 8 (2) pp. 1-11   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergi

Pamuk İpliğinde Mukavemeti Etkileyen Faktörlerin Bulanık Mantık Yöntemiyle Tespit Edilmesi

  OĞUZ, N.S., Dayık, M. (2014) "Pamuk İpliğinde Mukavemeti Etkileyen Faktörlerin Bulanık Mantık Yöntemiyle Tespit Edilmesi", Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergisi, 8 (2) pp. 12-18   " data-bs-content-id="YazarBilgi-15948"> OĞUZ, N.S., Dayık, M. (2014) "Pamuk İpliğinde Mukavemeti Etkileyen Faktörlerin Bulanık Mantık Yöntemiyle Tespit Edilmesi", Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergisi, 8 (2) pp. 12-18    OĞUZ, N.S., Dayık, M. (2014) "Pamuk İpliğinde Mukavemeti Etkileyen Faktörlerin Bulanık Mantık Yöntemiyle Tespit Edilmesi", Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergisi, 8 (2) pp. 12-18   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergisi

Gama Işınlarının Kumaşların Antibakteriyel Özellikleri Üzerine Etkisi I

OĞUZ, N.S., Dayık, M. (2014) "Gama Işınlarının Kumaşların Antibakteriyel Özellikleri Üzerine Etkisi I", Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergi, 8 (3) pp. 1-9   OĞUZ, N.S., Dayık, M. (2014) "Gama Işınlarının Kumaşların Antibakteriyel Özellikleri Üzerine Etkisi I", Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergi, 8 (3) pp. 1-9  
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tekstil Teknolojileri Elektronik Dergi

Applications of Taguchi Experimental Design Method In The Field of Textile.

DOI     OĞUZ, N.S., Akarslan, F. (2022) "Applications of Taguchi Experimental Design Method In The Field of Textile.", International Journal of Engineering and Innovative Research, 4 (2) pp. 134-142 DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-15950"> OĞUZ, N.S., Akarslan, F. (2022) "Applications of Taguchi Experimental Design Method In The Field of Textile.", International Journal of Engineering and Innovative Research, 4 (2) pp. 134-142 DOI     OĞUZ, N.S., Akarslan, F. (2022) "Applications of Taguchi Experimental Design Method In The Field of Textile.", International Journal of Engineering and Innovative Research, 4 (2) pp. 134-142 DOI    
2022 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Engineering and Innovative Research

Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanımı ile Ekmeğin Fenolik Madde İçeriğinin Zenginleştirilmesi

DOI       Burnaz, N.A., HENDEK-ERTOP, M., Karataş, Ş.M. (2018) "Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanımı ile Ekmeğin Fenolik Madde İçeriğinin Zenginleştirilmesi", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 43 (2) pp. 240-249 [TR Dizin] DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-15954"> Burnaz, N.A., HENDEK-ERTOP, M., Karataş, Ş.M. (2018) "Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanımı ile Ekmeğin Fenolik Madde İçeriğinin Zenginleştirilmesi", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 43 (2) pp. 240-249 [TR Dizin] DOI       Burnaz, N.A., HENDEK-ERTOP, M., Karataş, Ş.M. (2018) "Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Kullanımı ile Ekmeğin Fenolik Madde İçeriğinin Zenginleştirilmesi", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 43 (2) pp. 240-249 [TR Dizin] DOI      
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD

SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

DOI      Örü, F., HENDEK-ERTOP, M. (2023) "SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ", Association of Food Technology, Turkey, 48 (1) pp. 209-226 [TR Dizin] DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-15955"> Örü, F., HENDEK-ERTOP, M. (2023) "SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ", Association of Food Technology, Turkey, 48 (1) pp. 209-226 [TR Dizin] DOI      Örü, F., HENDEK-ERTOP, M. (2023) "SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ", Association of Food Technology, Turkey, 48 (1) pp. 209-226 [TR Dizin] DOI     
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Association of Food Technology, Turkey

SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ

DOI         Şahin, B., HENDEK-ERTOP, M. (2023) "SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ", Association of Food Technology, Turkey, 48 (4) pp. 698-714 [TR Dizin] DOI        " data-bs-content-id="YazarBilgi-15956"> Şahin, B., HENDEK-ERTOP, M. (2023) "SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ", Association of Food Technology, Turkey, 48 (4) pp. 698-714 [TR Dizin] DOI         Şahin, B., HENDEK-ERTOP, M. (2023) "SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ", Association of Food Technology, Turkey, 48 (4) pp. 698-714 [TR Dizin] DOI        
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Association of Food Technology, Turkey

Kastamonuda Üretilen Siyez Buğdayının (Triticum monococcum) Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri

DOI       Han, Ş., HENDEK-ERTOP, M. (2022) "Kastamonuda Üretilen Siyez Buğdayının (Triticum monococcum) Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri", Akademik Gida, (1) pp. 63-70 DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-15957"> Han, Ş., HENDEK-ERTOP, M. (2022) "Kastamonuda Üretilen Siyez Buğdayının (Triticum monococcum) Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri", Akademik Gida, (1) pp. 63-70 DOI       Han, Ş., HENDEK-ERTOP, M. (2022) "Kastamonuda Üretilen Siyez Buğdayının (Triticum monococcum) Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri", Akademik Gida, (1) pp. 63-70 DOI      
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik Gida

Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods

DOI       HENDEK-ERTOP, M., Karataş, Ş.M., Yılmaz, F., Baltacı, C., Gündoğdu, A. (2018) "Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods", FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH, 24 (6) pp. 971-980 [SCI Expanded] DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-15958"> HENDEK-ERTOP, M., Karataş, Ş.M., Yılmaz, F., Baltacı, C., Gündoğdu, A. (2018) "Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods", FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH, 24 (6) pp. 971-980 [SCI Expanded] DOI       HENDEK-ERTOP, M., Karataş, Ş.M., Yılmaz, F., Baltacı, C., Gündoğdu, A. (2018) "Quality Properties of Wheat Breads Incorporated with Dried Sourdoughs Produced with Different Fermentation and Drying Methods", FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH, 24 (6) pp. 971-980 [SCI Expanded] DOI      
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH

Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları

DOI        HENDEK-ERTOP, M., İncemehmetoğlu, E. (2022) "Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları", Journal of the Institute of Science and Technology, 12 (1) pp. 266-278 [TR Dizin] DOI       " data-bs-content-id="YazarBilgi-15959"> HENDEK-ERTOP, M., İncemehmetoğlu, E. (2022) "Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları", Journal of the Institute of Science and Technology, 12 (1) pp. 266-278 [TR Dizin] DOI        HENDEK-ERTOP, M., İncemehmetoğlu, E. (2022) "Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları", Journal of the Institute of Science and Technology, 12 (1) pp. 266-278 [TR Dizin] DOI       
2022 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of the Institute of Science and Technology

Physicochemical, textural and microbiological properties of optimised wheat bread formulations as affected by differently fermented sourdough

Link DOI       Hayta, M., HENDEK-ERTOP, M. (2019) "Physicochemical, textural and microbiological properties of optimised wheat bread formulations as affected by differently fermented sourdough", QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS, 11 (3) pp. 283-293 [SCI Expanded] Link DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-15960"> Hayta, M., HENDEK-ERTOP, M. (2019) "Physicochemical, textural and microbiological properties of optimised wheat bread formulations as affected by differently fermented sourdough", QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS, 11 (3) pp. 283-293 [SCI Expanded] Link DOI       Hayta, M., HENDEK-ERTOP, M. (2019) "Physicochemical, textural and microbiological properties of optimised wheat bread formulations as affected by differently fermented sourdough", QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS, 11 (3) pp. 283-293 [SCI Expanded] Link DOI      
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS

Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes

DOI       Bektaş, M., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes", UKRAINIAN FOOD JOURNAL, 10 (3) pp. 507-523 [ESCI] DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-15961"> Bektaş, M., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes", UKRAINIAN FOOD JOURNAL, 10 (3) pp. 507-523 [ESCI] DOI       Bektaş, M., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "Phytic acid content and in-vitro digestibility of several cereal and legume types treated with different processes", UKRAINIAN FOOD JOURNAL, 10 (3) pp. 507-523 [ESCI] DOI      
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
UKRAINIAN FOOD JOURNAL

Assessment of nutritional and bioactive properties for gluten-free tarhana containing various legumes and cereals

Link DOI        Atasoy, R., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "Assessment of nutritional and bioactive properties for gluten-free tarhana containing various legumes and cereals", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 45 (7) [SCI Expanded] Link DOI       " data-bs-content-id="YazarBilgi-15962"> Atasoy, R., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "Assessment of nutritional and bioactive properties for gluten-free tarhana containing various legumes and cereals", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 45 (7) [SCI Expanded] Link DOI        Atasoy, R., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "Assessment of nutritional and bioactive properties for gluten-free tarhana containing various legumes and cereals", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 45 (7) [SCI Expanded] Link DOI       
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ

DOI       Örü, F., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 46 (2) pp. 396-407 [TR Dizin] DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-15963"> Örü, F., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 46 (2) pp. 396-407 [TR Dizin] DOI       Örü, F., HENDEK-ERTOP, M. (2021) "SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 46 (2) pp. 396-407 [TR Dizin] DOI      
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD

Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein

DOI       HENDEK-ERTOP, M., Bektaş, M., Atasoy, R. (2020) "Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein", UKRAINIAN FOOD JOURNAL, 9 (1) pp. 136-147 [ESCI] DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-15964"> HENDEK-ERTOP, M., Bektaş, M., Atasoy, R. (2020) "Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein", UKRAINIAN FOOD JOURNAL, 9 (1) pp. 136-147 [ESCI] DOI       HENDEK-ERTOP, M., Bektaş, M., Atasoy, R. (2020) "Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein", UKRAINIAN FOOD JOURNAL, 9 (1) pp. 136-147 [ESCI] DOI      
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
UKRAINIAN FOOD JOURNAL

SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ

Link DOI     Burnaz, N.A., HENDEK-ERTOP, M. (2020) "SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 45 (2) pp. 193-203 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-15965"> Burnaz, N.A., HENDEK-ERTOP, M. (2020) "SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 45 (2) pp. 193-203 [TR Dizin] Link DOI     Burnaz, N.A., HENDEK-ERTOP, M. (2020) "SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 45 (2) pp. 193-203 [TR Dizin] Link DOI    
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD

Evaluation of microtextural properties of sourdough wheat bread obtained from optimized formulation using scanning electron microscopy and image analysis during shelf life

Link DOI         Hayta, M., HENDEK-ERTOP, M. (2018) "Evaluation of microtextural properties of sourdough wheat bread obtained from optimized formulation using scanning electron microscopy and image analysis during shelf life", JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 55 (1) pp. 1-9 [SCI Expanded] Link DOI        " data-bs-content-id="YazarBilgi-15966"> Hayta, M., HENDEK-ERTOP, M. (2018) "Evaluation of microtextural properties of sourdough wheat bread obtained from optimized formulation using scanning electron microscopy and image analysis during shelf life", JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 55 (1) pp. 1-9 [SCI Expanded] Link DOI         Hayta, M., HENDEK-ERTOP, M. (2018) "Evaluation of microtextural properties of sourdough wheat bread obtained from optimized formulation using scanning electron microscopy and image analysis during shelf life", JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 55 (1) pp. 1-9 [SCI Expanded] Link DOI        
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis

Link DOI      HENDEK-ERTOP, M., Atasoy, R. (2019) "Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis", Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences, 25 (1) pp. 93-99 Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-15967"> HENDEK-ERTOP, M., Atasoy, R. (2019) "Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis", Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences, 25 (1) pp. 93-99 Link DOI      HENDEK-ERTOP, M., Atasoy, R. (2019) "Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis", Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences, 25 (1) pp. 93-99 Link DOI     
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tarim Bilimleri Dergisi-Journal of Agricultural Sciences

Evaluation of taro [Colocasia Esculenta L. Schott] flour as a hydrocolloid on the physicochemical, rheological, and sensorial properties of milk pudding

Link DOI        HENDEK-ERTOP, M., Atasoy, R., Akın, Ş.S. (2019) "Evaluation of taro [Colocasia Esculenta L. Schott] flour as a hydrocolloid on the physicochemical, rheological, and sensorial properties of milk pudding", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 43 (10) [SCI Expanded] Link DOI       " data-bs-content-id="YazarBilgi-15968"> HENDEK-ERTOP, M., Atasoy, R., Akın, Ş.S. (2019) "Evaluation of taro [Colocasia Esculenta L. Schott] flour as a hydrocolloid on the physicochemical, rheological, and sensorial properties of milk pudding", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 43 (10) [SCI Expanded] Link DOI        HENDEK-ERTOP, M., Atasoy, R., Akın, Ş.S. (2019) "Evaluation of taro [Colocasia Esculenta L. Schott] flour as a hydrocolloid on the physicochemical, rheological, and sensorial properties of milk pudding", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 43 (10) [SCI Expanded] Link DOI       
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION