img
Toplam 24621 kayıt

Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma

Link DOI      ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç. (2021) "Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma", Alanya Akademik Bakış, 5 (1) pp. 111-126 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16247"> ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç. (2021) "Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma", Alanya Akademik Bakış, 5 (1) pp. 111-126 [TR Dizin] Link DOI      ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç. (2021) "Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma", Alanya Akademik Bakış, 5 (1) pp. 111-126 [TR Dizin] Link DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Alanya Akademik Bakış

Yerel Halkın Milli Parklara Yönelik Çevresel Kimlik, Çevresel Tutum ve Katılım Yaklaşımları

DOI      AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "Yerel Halkın Milli Parklara Yönelik Çevresel Kimlik, Çevresel Tutum ve Katılım Yaklaşımları", Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 32 (1) pp. 19-30 [TR Dizin] DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16248"> AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "Yerel Halkın Milli Parklara Yönelik Çevresel Kimlik, Çevresel Tutum ve Katılım Yaklaşımları", Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 32 (1) pp. 19-30 [TR Dizin] DOI      AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "Yerel Halkın Milli Parklara Yönelik Çevresel Kimlik, Çevresel Tutum ve Katılım Yaklaşımları", Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 32 (1) pp. 19-30 [TR Dizin] DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi

Rekreasyon Deneyimi, Memnuniyet ve Çevreye Duyarlı Davranış İlişkisi: Horma Kanyonu Örneği

Link      AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "Rekreasyon Deneyimi, Memnuniyet ve Çevreye Duyarlı Davranış İlişkisi: Horma Kanyonu Örneği", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 15-28 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16249"> AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "Rekreasyon Deneyimi, Memnuniyet ve Çevreye Duyarlı Davranış İlişkisi: Horma Kanyonu Örneği", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 15-28 [TR Dizin] Link      AKKUŞ, Ç., YORDAM-DAĞISTAN, S. (2021) "Rekreasyon Deneyimi, Memnuniyet ve Çevreye Duyarlı Davranış İlişkisi: Horma Kanyonu Örneği", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 15-28 [TR Dizin] Link     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turizm Akademik Dergisi

Restoran Atmosferi Algısının Sosyal Medya Paylaşımlarına Etkisi: Bir Temalı Restoran Örneği

Link      AKKUŞ, Ç. (2019) "Restoran Atmosferi Algısının Sosyal Medya Paylaşımlarına Etkisi: Bir Temalı Restoran Örneği", Manas Journal of Social Studies, 8 (1) pp. 628-642 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16250"> AKKUŞ, Ç. (2019) "Restoran Atmosferi Algısının Sosyal Medya Paylaşımlarına Etkisi: Bir Temalı Restoran Örneği", Manas Journal of Social Studies, 8 (1) pp. 628-642 [TR Dizin] Link      AKKUŞ, Ç. (2019) "Restoran Atmosferi Algısının Sosyal Medya Paylaşımlarına Etkisi: Bir Temalı Restoran Örneği", Manas Journal of Social Studies, 8 (1) pp. 628-642 [TR Dizin] Link     
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Manas Journal of Social Studies

Turistik Satın Alma Karar Sürecinde Bedava Etkisi: Otelİşletmelerine Yönelik Bir Araştırma

Link      AKKUŞ, Ç. (2018) "Turistik Satın Alma Karar Sürecinde Bedava Etkisi: Otelİşletmelerine Yönelik Bir Araştırma", Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management, 15 (2) pp. 386-403 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16260"> AKKUŞ, Ç. (2018) "Turistik Satın Alma Karar Sürecinde Bedava Etkisi: Otelİşletmelerine Yönelik Bir Araştırma", Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management, 15 (2) pp. 386-403 [TR Dizin] Link      AKKUŞ, Ç. (2018) "Turistik Satın Alma Karar Sürecinde Bedava Etkisi: Otelİşletmelerine Yönelik Bir Araştırma", Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management, 15 (2) pp. 386-403 [TR Dizin] Link     
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management

Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliğini Kadınların Demografik Özellikleri Etkiliyor Mu ?

Link DOI      AKKUŞ, Ç. (2019) "Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliğini Kadınların Demografik Özellikleri Etkiliyor Mu ?", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7 (2) pp. 731-750 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16263"> AKKUŞ, Ç. (2019) "Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliğini Kadınların Demografik Özellikleri Etkiliyor Mu ?", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7 (2) pp. 731-750 [TR Dizin] Link DOI      AKKUŞ, Ç. (2019) "Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliğini Kadınların Demografik Özellikleri Etkiliyor Mu ?", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7 (2) pp. 731-750 [TR Dizin] Link DOI     
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Derslerine İlişkin Tutumları Ve Ders Çıktılarına Yönelik Bir Araştırma

DOI      AKKUŞ, Ç. (2020) "Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Derslerine İlişkin Tutumları Ve Ders Çıktılarına Yönelik Bir Araştırma", Kastamonu Eğitim Dergisi, 28 (4) pp. 1713-1724 [TR Dizin] DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16267"> AKKUŞ, Ç. (2020) "Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Derslerine İlişkin Tutumları Ve Ders Çıktılarına Yönelik Bir Araştırma", Kastamonu Eğitim Dergisi, 28 (4) pp. 1713-1724 [TR Dizin] DOI      AKKUŞ, Ç. (2020) "Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Derslerine İlişkin Tutumları Ve Ders Çıktılarına Yönelik Bir Araştırma", Kastamonu Eğitim Dergisi, 28 (4) pp. 1713-1724 [TR Dizin] DOI     
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Eğitim Dergisi

Turistik Noktalara İlişkin Ziyaretçi Fotoğraflarının Göstergebilimsel AçıdanDeğerlendirilmesi ve Kamu Kurum Fotoğrafları ile Kıyaslanması

Link DOI     AKKUŞ, Ç., Böyükyılmaz, S. (2020) "Turistik Noktalara İlişkin Ziyaretçi Fotoğraflarının Göstergebilimsel AçıdanDeğerlendirilmesi ve Kamu Kurum Fotoğrafları ile Kıyaslanması", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (3) pp. 1885-1907 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-16269"> AKKUŞ, Ç., Böyükyılmaz, S. (2020) "Turistik Noktalara İlişkin Ziyaretçi Fotoğraflarının Göstergebilimsel AçıdanDeğerlendirilmesi ve Kamu Kurum Fotoğrafları ile Kıyaslanması", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (3) pp. 1885-1907 [TR Dizin] Link DOI     AKKUŞ, Ç., Böyükyılmaz, S. (2020) "Turistik Noktalara İlişkin Ziyaretçi Fotoğraflarının Göstergebilimsel AçıdanDeğerlendirilmesi ve Kamu Kurum Fotoğrafları ile Kıyaslanması", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 4 (3) pp. 1885-1907 [TR Dizin] Link DOI    
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

TÜRK DÜNYASI ÖĞRENCİLERİNİN UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR MİRASI DEĞERLERİNE İLİŞKİN BİLGİ VE DENEYİM DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

DOI     AKKUŞ, Ç. (2020) "TÜRK DÜNYASI ÖĞRENCİLERİNİN UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR MİRASI DEĞERLERİNE İLİŞKİN BİLGİ VE DENEYİM DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 10 (2) pp. 608-624 [TR Dizin] DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-16272"> AKKUŞ, Ç. (2020) "TÜRK DÜNYASI ÖĞRENCİLERİNİN UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR MİRASI DEĞERLERİNE İLİŞKİN BİLGİ VE DENEYİM DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 10 (2) pp. 608-624 [TR Dizin] DOI     AKKUŞ, Ç. (2020) "TÜRK DÜNYASI ÖĞRENCİLERİNİN UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR MİRASI DEĞERLERİNE İLİŞKİN BİLGİ VE DENEYİM DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI", Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi, 10 (2) pp. 608-624 [TR Dizin] DOI    
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi

Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği

  AKKUŞ, Ç., ŞİMŞEK, A. (2019) "Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 45-48), (Temmuz 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-16284"> AKKUŞ, Ç., ŞİMŞEK, A. (2019) "Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 45-48), (Temmuz 2019  AKKUŞ, Ç., ŞİMŞEK, A. (2019) "Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 45-48), (Temmuz 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)

Gastronomi Turizmi Kapsamında Slow Food HareketininDeğerlendirilmesi: Kazakistan Örneği

   ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç. (2019) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Slow Food HareketininDeğerlendirilmesi: Kazakistan Örneği", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 49-54), (Temmuz 2019  " data-bs-content-id="YazarBilgi-16285"> ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç. (2019) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Slow Food HareketininDeğerlendirilmesi: Kazakistan Örneği", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 49-54), (Temmuz 2019   ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç. (2019) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Slow Food HareketininDeğerlendirilmesi: Kazakistan Örneği", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 49-54), (Temmuz 2019  
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)

Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Çiftlik Turizminde Kullanımı: Doğu Anadolu Örneği

  AKKUŞ, Ç., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2019) "Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Çiftlik Turizminde Kullanımı: Doğu Anadolu Örneği", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (GANUD) , (pp. 416-423), Gaziantep, (Aralık 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-16286"> AKKUŞ, Ç., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2019) "Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Çiftlik Turizminde Kullanımı: Doğu Anadolu Örneği", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (GANUD) , (pp. 416-423), Gaziantep, (Aralık 2019  AKKUŞ, Ç., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2019) "Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Çiftlik Turizminde Kullanımı: Doğu Anadolu Örneği", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (GANUD) , (pp. 416-423), Gaziantep, (Aralık 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (GANUD)

Yerli ve Yabancı Hızlı Moda Markası Satın Alma Niyetinde Etnosentrizm, Materyalizm ve Dış Görünüş Kaygısının Etkisi

Link    Öztürk, S.A., ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2019) "Yerli ve Yabancı Hızlı Moda Markası Satın Alma Niyetinde Etnosentrizm, Materyalizm ve Dış Görünüş Kaygısının Etkisi", Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 20 (1) pp. 14-29 [TR Dizin] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-16302"> Öztürk, S.A., ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2019) "Yerli ve Yabancı Hızlı Moda Markası Satın Alma Niyetinde Etnosentrizm, Materyalizm ve Dış Görünüş Kaygısının Etkisi", Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 20 (1) pp. 14-29 [TR Dizin] Link    Öztürk, S.A., ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2019) "Yerli ve Yabancı Hızlı Moda Markası Satın Alma Niyetinde Etnosentrizm, Materyalizm ve Dış Görünüş Kaygısının Etkisi", Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 20 (1) pp. 14-29 [TR Dizin] Link   
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

The Impact of Attitudes towards Certified Forest Products on Purchase Intention: The Moderating Role of Subjective Product Knowledge

Link DOI     ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2023) "The Impact of Attitudes towards Certified Forest Products on Purchase Intention: The Moderating Role of Subjective Product Knowledge", Journal of Green Technology and Environment, 1 (1) pp. 25-33 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-16304"> ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2023) "The Impact of Attitudes towards Certified Forest Products on Purchase Intention: The Moderating Role of Subjective Product Knowledge", Journal of Green Technology and Environment, 1 (1) pp. 25-33 Link DOI     ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2023) "The Impact of Attitudes towards Certified Forest Products on Purchase Intention: The Moderating Role of Subjective Product Knowledge", Journal of Green Technology and Environment, 1 (1) pp. 25-33 Link DOI    
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Green Technology and Environment

Moda İlgileniminin Sürdürülebilir Tüketim Davranışı Bağlamında Değerlendirilmesi

DOI      ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2023) "Moda İlgileniminin Sürdürülebilir Tüketim Davranışı Bağlamında Değerlendirilmesi", Kastamonu University, (10) pp. 106-121 [TR Dizin] DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16305"> ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2023) "Moda İlgileniminin Sürdürülebilir Tüketim Davranışı Bağlamında Değerlendirilmesi", Kastamonu University, (10) pp. 106-121 [TR Dizin] DOI      ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2023) "Moda İlgileniminin Sürdürülebilir Tüketim Davranışı Bağlamında Değerlendirilmesi", Kastamonu University, (10) pp. 106-121 [TR Dizin] DOI     
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu University

Modanın Farklı Kümeleri: Türkiye'de Moda Yaşam Tarzları Üzerine Bir Araştırma

DOI      ÖZTAY-ÇAĞAN, H., Öztürk, S.A. (2022) "Modanın Farklı Kümeleri: Türkiye'de Moda Yaşam Tarzları Üzerine Bir Araştırma", Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi, (1) pp. 39-76 DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16307"> ÖZTAY-ÇAĞAN, H., Öztürk, S.A. (2022) "Modanın Farklı Kümeleri: Türkiye'de Moda Yaşam Tarzları Üzerine Bir Araştırma", Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi, (1) pp. 39-76 DOI      ÖZTAY-ÇAĞAN, H., Öztürk, S.A. (2022) "Modanın Farklı Kümeleri: Türkiye'de Moda Yaşam Tarzları Üzerine Bir Araştırma", Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi, (1) pp. 39-76 DOI     
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi

Değişen Tüketim Pratikleri Bağlamında Hızlı Moda

DOI       ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2021) "Değişen Tüketim Pratikleri Bağlamında Hızlı Moda", İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 8 (2) pp. 468-481 DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-16308"> ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2021) "Değişen Tüketim Pratikleri Bağlamında Hızlı Moda", İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 8 (2) pp. 468-481 DOI       ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2021) "Değişen Tüketim Pratikleri Bağlamında Hızlı Moda", İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 8 (2) pp. 468-481 DOI      
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

A Methodological Review of Fashion Marketing Studies

DOI      ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2021) "A Methodological Review of Fashion Marketing Studies", Girişimcilik İnovasyon ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi, 5 (10) pp. 68-83 DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-16309"> ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2021) "A Methodological Review of Fashion Marketing Studies", Girişimcilik İnovasyon ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi, 5 (10) pp. 68-83 DOI      ÖZTAY-ÇAĞAN, H. (2021) "A Methodological Review of Fashion Marketing Studies", Girişimcilik İnovasyon ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi, 5 (10) pp. 68-83 DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Girişimcilik İnovasyon ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi

Özel Tiyatrolarda Kostüm Temininde Yaşanılan Sorunların İncelenmesi

  ÖZTAY-ÇAĞAN, H., Ağaç, S. (2018) "Özel Tiyatrolarda Kostüm Temininde Yaşanılan Sorunların İncelenmesi", International Journal of Cultural and Social Studies (IntJCSS), 4 (2) pp. 79-93   " data-bs-content-id="YazarBilgi-16310"> ÖZTAY-ÇAĞAN, H., Ağaç, S. (2018) "Özel Tiyatrolarda Kostüm Temininde Yaşanılan Sorunların İncelenmesi", International Journal of Cultural and Social Studies (IntJCSS), 4 (2) pp. 79-93    ÖZTAY-ÇAĞAN, H., Ağaç, S. (2018) "Özel Tiyatrolarda Kostüm Temininde Yaşanılan Sorunların İncelenmesi", International Journal of Cultural and Social Studies (IntJCSS), 4 (2) pp. 79-93   
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Cultural and Social Studies (IntJCSS)