Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24512 kayıt
A Field Study on The Satisfaction Levels of Interior and Exterior Customers ın A Private University Hospital
Tengilimoğlu, D., Güzel, A., Zekioğlu, A.,
KIBRIS, Ş.
(2012) "
A Field Study on The Satisfaction Levels of Interior and Exterior Customers ın A Private University Hospital
",
11 th International Conferance Marketing Trends
, (
Şubat 2012
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17699">
Tengilimoğlu, D., Güzel, A., Zekioğlu, A.,
KIBRIS, Ş.
(2012) "
A Field Study on The Satisfaction Levels of Interior and Exterior Customers ın A Private University Hospital
",
11 th International Conferance Marketing Trends
, (
Şubat 2012
)
Tengilimoğlu, D., Güzel, A., Zekioğlu, A.,
KIBRIS, Ş.
(2012) "
A Field Study on The Satisfaction Levels of Interior and Exterior Customers ın A Private University Hospital
",
11 th International Conferance Marketing Trends
, (
Şubat 2012
)
Kurum Bilgileri
Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı
Özgeçmiş Sayfası
2012
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
11 th International Conferance Marketing Trends
PİYANO EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖLÇÜMÜNE YÖNELİK DERECELİ PUANLAMA ANAHTARININ GELİŞTİRİLMESİ: GEÇERLİK VE GÜVENİRLİK ÇALIŞMASI
Link
TURGUT, Ş.
, Dalkıran, E. (2021) "
PİYANO EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖLÇÜMÜNE YÖNELİK DERECELİ PUANLAMA ANAHTARININ GELİŞTİRİLMESİ: GEÇERLİK VE GÜVENİRLİK ÇALIŞMASI
",
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SANAT & TASARIM DERGİSİ
, 11 (2) pp. 448-449
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17701">
TURGUT, Ş.
, Dalkıran, E. (2021) "
PİYANO EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖLÇÜMÜNE YÖNELİK DERECELİ PUANLAMA ANAHTARININ GELİŞTİRİLMESİ: GEÇERLİK VE GÜVENİRLİK ÇALIŞMASI
",
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SANAT & TASARIM DERGİSİ
, 11 (2) pp. 448-449
Link
TURGUT, Ş.
, Dalkıran, E. (2021) "
PİYANO EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖLÇÜMÜNE YÖNELİK DERECELİ PUANLAMA ANAHTARININ GELİŞTİRİLMESİ: GEÇERLİK VE GÜVENİRLİK ÇALIŞMASI
",
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SANAT & TASARIM DERGİSİ
, 11 (2) pp. 448-449
Link
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Güzel Sanatlar Eğitimi
Müzik Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SANAT & TASARIM DERGİSİ
MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARININ PİYANODAPEDAL KULLANIMINA YÖNELİK BİLGİDÜZEYLERİNİN VE KARŞILAŞTIKLARISORUNLARIN BELİRLENMESİ
Link
DOI
TURGUT, Ş.
, Dalkıran, E. (2017) "
MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARININ PİYANODAPEDAL KULLANIMINA YÖNELİK BİLGİDÜZEYLERİNİN VE KARŞILAŞTIKLARISORUNLARIN BELİRLENMESİ
",
İDİL
, 6 (38)
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17702">
TURGUT, Ş.
, Dalkıran, E. (2017) "
MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARININ PİYANODAPEDAL KULLANIMINA YÖNELİK BİLGİDÜZEYLERİNİN VE KARŞILAŞTIKLARISORUNLARIN BELİRLENMESİ
",
İDİL
, 6 (38)
Link
DOI
TURGUT, Ş.
, Dalkıran, E. (2017) "
MÜZİK ÖĞRETMENİ ADAYLARININ PİYANODAPEDAL KULLANIMINA YÖNELİK BİLGİDÜZEYLERİNİN VE KARŞILAŞTIKLARISORUNLARIN BELİRLENMESİ
",
İDİL
, 6 (38)
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Güzel Sanatlar Eğitimi
Müzik Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İDİL
Kadın öğrencilerin kariyer beklentileri ve aşçılık mesleğine yönelik tutumları arasındaki ilişkinin incelenmesi: Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri üzerine bir araştırma
Link
DOI
Odacı, G.,
YILDIZ, S.
(2023) "
Kadın öğrencilerin kariyer beklentileri ve aşçılık mesleğine yönelik tutumları arasındaki ilişkinin incelenmesi: Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri üzerine bir araştırma
",
Tourism and Recreation
, 5 (2)
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17704">
Odacı, G.,
YILDIZ, S.
(2023) "
Kadın öğrencilerin kariyer beklentileri ve aşçılık mesleğine yönelik tutumları arasındaki ilişkinin incelenmesi: Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri üzerine bir araştırma
",
Tourism and Recreation
, 5 (2)
[TR Dizin]
Link
DOI
Odacı, G.,
YILDIZ, S.
(2023) "
Kadın öğrencilerin kariyer beklentileri ve aşçılık mesleğine yönelik tutumları arasındaki ilişkinin incelenmesi: Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri üzerine bir araştırma
",
Tourism and Recreation
, 5 (2)
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tourism and Recreation
VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI
Link
Yeşil, S.Ç.,
YILDIZ, S.
(2023) "
VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI
",
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL
, 6 (4)
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17705">
Yeşil, S.Ç.,
YILDIZ, S.
(2023) "
VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI
",
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL
, 6 (4)
[TR Dizin]
Link
Yeşil, S.Ç.,
YILDIZ, S.
(2023) "
VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI
",
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL
, 6 (4)
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL
Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi
Link
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
(2020) "
Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 8 (1) pp. 684-699
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17711">
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
(2020) "
Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 8 (1) pp. 684-699
[TR Dizin]
Link
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
(2020) "
Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 8 (1) pp. 684-699
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme
YILDIZ, S.
, GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "
Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme
",
Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 1-829), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17729">
YILDIZ, S.
, GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "
Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme
",
Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 1-829), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
YILDIZ, S.
, GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "
Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme
",
Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 1-829), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A. (2019) "
Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17730">
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A. (2019) "
Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A. (2019) "
Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N. (2019) "
Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, (pp. 338-343), Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17731">
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N. (2019) "
Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, (pp. 338-343), Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N. (2019) "
Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, (pp. 338-343), Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi
Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A. (2019) "
Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17732">
Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A. (2019) "
Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A. (2019) "
Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi
",
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
, Sinop, Türkiye, (
Haziran 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N. (2019) "
Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi
",
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
, (pp. 114-117), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17734">
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N. (2019) "
Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi
",
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
, (pp. 114-117), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2019
)
ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
, Çetinkaya, N. (2019) "
Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi
",
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
, (pp. 114-117), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
(2019) "
Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
",
II. International Halal Tourism Congress
, (pp. 280-289), Antalya, Türkiye, (
Nisan 2019
)
Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A.,
YILDIZ, S.
(2019) "
Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
",
II. International Halal Tourism Congress
, (pp. 280-289), Antalya, Türkiye, (
Nisan 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. International Halal Tourism Congress
Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları
ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
(2019) "
Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları
",
II.International Halal Tourism Congress
, (pp. 81-89), Antalya, Türkiye, (
Nisan 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17740">
ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
(2019) "
Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları
",
II.International Halal Tourism Congress
, (pp. 81-89), Antalya, Türkiye, (
Nisan 2019
)
ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
(2019) "
Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları
",
II.International Halal Tourism Congress
, (pp. 81-89), Antalya, Türkiye, (
Nisan 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II.International Halal Tourism Congress
Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N. (2019) "
Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği
",
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
, (pp. 87-95), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17741">
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N. (2019) "
Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği
",
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
, (pp. 87-95), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2019
)
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N. (2019) "
Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği
",
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
, (pp. 87-95), Erzurum, Türkiye, (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma
Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A. (2019) "
Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 30-45), Gaziantep, Türkiye, (
Kasım 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17742">
Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A. (2019) "
Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 30-45), Gaziantep, Türkiye, (
Kasım 2019
)
Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A. (2019) "
Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 30-45), Gaziantep, Türkiye, (
Kasım 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi
Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi
ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
(2019) "
Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 1-9), Gaziantep, Türkiye, (
Kasım 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17743">
ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
(2019) "
Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 1-9), Gaziantep, Türkiye, (
Kasım 2019
)
ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
(2019) "
Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 1-9), Gaziantep, Türkiye, (
Kasım 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN KIRSAL KALKINMAVE KIRSAL TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A. (2018) "
KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN KIRSAL KALKINMAVE KIRSAL TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
, (
Aralık 2018
)
Çetinkaya, N.,
YILDIZ, S.
, ŞİMŞEK, A. (2018) "
KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN KIRSAL KALKINMAVE KIRSAL TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
, (
Aralık 2018
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri
Link
FİDAN, E.S.
(2021) "
Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri
",
İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi
, 7 (2) pp. 1011-1045
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17751">
FİDAN, E.S.
(2021) "
Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri
",
İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi
, 7 (2) pp. 1011-1045
[TR Dizin]
Link
FİDAN, E.S.
(2021) "
Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri
",
İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi
, 7 (2) pp. 1011-1045
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi
II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü
Link
FİDAN, E.S.
(2020) "
II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü
",
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi
, 4 (1) pp. 141-161
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-17752">
FİDAN, E.S.
(2020) "
II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü
",
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi
, 4 (1) pp. 141-161
Link
FİDAN, E.S.
(2020) "
II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü
",
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi
, 4 (1) pp. 141-161
Link
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi
Hoca Ahmed Yesevî
FİDAN, E.S.
(2023) "
Hoca Ahmed Yesevî
", İstanbul/Türkiye :
Siyer Yayınları
, ISBN: 978-625-6766-30-3
FİDAN, E.S.
(2023) "
Hoca Ahmed Yesevî
", İstanbul/Türkiye :
Siyer Yayınları
, ISBN: 978-625-6766-30-3
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Siyer Yayınları
«
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
»