Kitap BölümüÖZER, E.Z., ÇEVİK, A. (2024) "Taste and Flavor Perception", Kitap: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, Berlin/Almanya : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 359 / 366, ISBN: 978-3-631-92204-0 Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-45142">
ÖZER, E.Z., ÇEVİK, A. (2024) "Taste and Flavor Perception", Kitap: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, Berlin/Almanya : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 359 / 366, ISBN: 978-3-631-92204-0 Kitap BölümüÖZER, E.Z., ÇEVİK, A. (2024) "Taste and Flavor Perception", Kitap: Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, Berlin/Almanya : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 359 / 366, ISBN: 978-3-631-92204-0 Kitap Bölümü
ÖZER, E.Z., Şalkamoğlu, B. (2024) "GASTRONOMİ VE MÜZİK", Kitap: GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-386-007-3 Kitap BölümüÖZER, E.Z., Şalkamoğlu, B. (2024) "GASTRONOMİ VE MÜZİK", Kitap: GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-386-007-3 Kitap Bölümü
ÖZER, E.Z., GÜNER, D. (2024) "MUĞLA YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ", Kitap: MUĞLA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİ TURİZMİ, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 57 / 76, ISBN: 978-625-376-107-3 Kitap BölümüÖZER, E.Z., GÜNER, D. (2024) "MUĞLA YÖRESEL YEMEK KÜLTÜRÜ", Kitap: MUĞLA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİ TURİZMİ, Ankara/Türkiye : NOBEL BİLİMSEL ESERLER, Bölüm Sayfaları: 57 / 76, ISBN: 978-625-376-107-3 Kitap Bölümü
Yanarateş, E. (2024) "21. Yüzyılda Güncel Öğretim Yaklaşımları", Kitap: Fen Bilgisi Araştırmalarında Güncel Çalışmalar, Ankara/Türkiye : Bidge Yayınları, Bölüm Sayfaları: 6 / 36, ISBN: 978-625-372-421-4 Kitap BölümüYanarateş, E. (2024) "21. Yüzyılda Güncel Öğretim Yaklaşımları", Kitap: Fen Bilgisi Araştırmalarında Güncel Çalışmalar, Ankara/Türkiye : Bidge Yayınları, Bölüm Sayfaları: 6 / 36, ISBN: 978-625-372-421-4 Kitap Bölümü