Karlı, K. (2025) "Sucuk: Beslenme ve Sağlık", Kitap: Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık, Bölüm Sayfaları: 25 / 37, ISBN: 978-625-386-254-1 Kitap BölümüKarlı, K. (2025) "Sucuk: Beslenme ve Sağlık", Kitap: Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık, Bölüm Sayfaları: 25 / 37, ISBN: 978-625-386-254-1 Kitap Bölümü
Șen, F., Atıcı, A., Elp, M. (2018) "Endemic fish species of Van Lake Basin.", Yüzüncü Yil Üniversitesi Journal of Agricultural Sciences, 28 (0) pp. 63-70 " data-bs-content-id="YazarBilgi-48109">
Șen, F., Atıcı, A., Elp, M. (2018) "Endemic fish species of Van Lake Basin.", Yüzüncü Yil Üniversitesi Journal of Agricultural Sciences, 28 (0) pp. 63-70 Șen, F., Atıcı, A., Elp, M. (2018) "Endemic fish species of Van Lake Basin.", Yüzüncü Yil Üniversitesi Journal of Agricultural Sciences, 28 (0) pp. 63-70