img
img
Toplam 25178 kayıt

Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF HUMANITIES AND TOURISM RESEARCH

Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
INTERNATIONAL JOURNAL OF POLICY

Sağlık turizmi kapsamında medikal turizmde öne çıkan sağlık uygulamaları

0 0
2021 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ

Yiyecek-içecek işletmelerinin konveksiyonel mutfaklarinda işgörenlerin güvenilir gıda ve iyi hijyen uygulamaları: Kastamonu örneği

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES

Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES

Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES

Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES

Kastamonu yöresinde kişlik yiyecek hazırlıklarına yönelik yapılan ürünlerin incelenmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
MİLLLİ KÜLTÜR ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

Televizyon dizilerinde izleyicilere sunulan gastronomik öğelerin belirlenmesi: Gönül Dağı dizisi örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ

Sağlık turizmi kapsamında aşı turizmine genel bakış: covid-19 pandemisi süreci örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ABANT SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ

İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES

Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TURKISH STUDIES

Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli

0 0
2021 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ

Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TURKISH STUDIES

Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES