Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25068 kayıt
Anne sütü, hayvan sütleri ve bebek mamalarının poliamin içeriklerinin karşılaştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. International Academic Research Congress
Volatile profiles during storage of butter produced from different animals’ milk.
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
15th Euro Fed Lipid Congress: Oil, fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life.
Comparison of Antioxidant Effects of Taşköprü Garlic With Its Stalks And Clove Shells
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress On Engineering And Life Science
Effects of Addition Taşköprü Garlic and Synthetic Antioxidant on Some Properties and Oxidation Stability of Butter
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress On Engineering And Life Science
Kastamonu’daki Süt Toplama Merkezlerinden EldeEdilen Sütlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi
Food Safety and Foodborne Hazards
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Food Allergy and Some Foods Known to Cause AllergicReactions
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Natural Sweeteners as Food Additives
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
Some Pathogenic Bacteria in Raw Milk and Products
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
Dondurma üretiminde kullanılan maddeler ve fonksiyonel bir gıda olarak meyveli dondurma
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinlerin önemi ve Türkiye’deki durum
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
The Importance of Mycotoxins in Dairy Products
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Congress of Forensic Toxicology
The Gross Chemical Composition Microbiological and Sensory Qualities of Ardahan Göbek Kaşarı Cheese
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Erzincan Kemah Cheese Halva and Its Physical Chemical and Sensory Properties
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Sarımsağın Antioksidan Özelliği
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. International Academic Research Congress
Kastamonu daki Özel Bir Okulda Yaş ve Cinsiyet Gruplarına Göre Öğrencilerin Obezite Durumlarının İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress
Süt Toplama Merkezlerinde HACCP
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. International Academic Research Congress
Protective Efficacy of Fresh and Aged Macerated Garlic Oils in Safflower Oil Against Intra-Abdominal Adhesions in Rats
14 14
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
İhsangazi Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Pakistan Veterinary Journal
The Use of Macerated Garlic (Allium Sativum L.) Oil in Preventing the Postoperative Adhesions in Rats
0 0
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
İhsangazi Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Ultrasonographic and Macroscopic Comparison of the Thickness Values of the Capsule Corium and Soft Tissues in Bovine Claw
6 6
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
İhsangazi Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Veterinary Science
«
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
»