img
img
Toplam 1822 kayıt

2014 1 TR01 KA103 000149 Erasmus Higher education student and staff mobility

Prof. Dr. Ahmet SIVACIOĞLU (Yürütücü)
Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje
2.015 Tamamlandı

Pandemi Sürecinde Kastamonu’da Havayolu Taşımacılığı, Turizm ve Yöresel Üretim

Dr. Öğr. Üyesi Öztürk Özdemir Kanat (Danışman)
Tübitak
2.022 Tamamlandı

Aktif Akış Kontrol Ve Otonom Kontrol Yöntemlerinin Birlikte İnsansız Hava Araçları Üzerine Uygulamas, BAP Doktora, FDK-2018-7861.

Dr. Öğr. Üyesi Öztürk Özdemir Kanat (Araştırmacı)
BAP Proje
2.020 Tamamlandı

Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yavru Yemlerinde Mısır Gluten Ununun Protein Kaynağı olarak Kullanımı

Doç. Dr. Soner BİLEN (Araştırmacı)
BAP Proje
0 Tamamlandı

Deprem Mağduru Çocuk ve Gençlerin Bireysel ve Grup Temelli Eğitsel Destek Çalışmaları Yoluyla Akademik ve Sosyo-Duygusal Kapasitelerinin Geliştirilmesi

Arş. Gör. Dr. Yeşim AKIN YALÇIN (Eğitmen)
Diğer ulusal kamu veya özel kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projeleri
2.023 Tamamlandı

Farkediyorum Gelişiyorum Değişiyorum

Arş. Gör. Dr. Yeşim AKIN YALÇIN (Uzman)
Diğer ulusal kamu veya özel kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projeleri
0 Tamamlandı

Farklı baklagil konservelerinden elde edilen aquafabanın bazı özelliklerinin belirlenmesi

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
BAP Proje
2.024 Devam Ediyor

Dondurma üretiminde lavanta, dereotu ve kakule uçucu yağlarının kullanım olanaklarının araştırılması

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
BAP Proje
2.023 Tamamlandı

Ala Erik ve Üryani Erik Takviyesiyle Üretilen Dondurmaların Bazı Özelliklerinin Karşılaştırılması

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
BAP Proje
2.022 Tamamlandı

Sultani Üzüm İle Zenginleştirilmiş Yoğurtların Bazı Özelliklerinin Araştırılması

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Araştırmacı)
BAP Proje
2.022 Tamamlandı

Kastamonu Sarımsağı'ndan Üretilecek Siyah Sarımsak İçin Optimum Şartların Belirlenmesi

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Araştırmacı)
BAP Proje
2.018 Tamamlandı

Tereyağının Bazı Özellikleri ve Oksidasyon Stabilitesi Üzerine Kastamonu Sarımsağı ve Sentetik Antioksidan İlavesinin İncelenmesi

Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Yürütücü)
BAP Proje
2.018 Tamamlandı

Taşköprü Sarımsağı (Allium Sativum L.) Maserat Yağının Yara İyileşmesi Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi

Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN (Danışman)
Tübitak
2.023 Tamamlandı

Siyah Sarımsak (Allium sativum L.) Maserat Yağının Adezyon Önleyici Etkinliğinin Araştırılması

Doç. Dr. Gülsüm Ülke ÇALIŞKAN (Yürütücü)
BAP Proje
2.022 Tamamlandı

Ortaokul Fen Öğretiminde Ortak Bilgi Yapılandırma Modelinin Etkisi, Kastamonu Üniversitesi Projesi

Prof. Dr. Abdullah Aydın (Yürütücü)
BAP Proje
2.019 Tamamlandı