Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25782 kayıt
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri
Link
DOI
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri
",
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, 7 (1) pp. 2602-3008
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2557">
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri
",
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, 7 (1) pp. 2602-3008
[TR Dizin]
Link
DOI
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri
",
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
, 7 (1) pp. 2602-3008
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
The Health Belief Model and The Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Productsreally Beneficial in Athlete Diets?
Link
DOI
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
The Health Belief Model and The Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Productsreally Beneficial in Athlete Diets?
",
Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 8 (8) pp. 371-385
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2558">
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
The Health Belief Model and The Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Productsreally Beneficial in Athlete Diets?
",
Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 8 (8) pp. 371-385
[TR Dizin]
Link
DOI
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
The Health Belief Model and The Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Productsreally Beneficial in Athlete Diets?
",
Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 8 (8) pp. 371-385
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı
Link
DOI
Özkaya, F.,
GÜNER, D.
, Akbıyuk, T., Siner, N. (2022) "
Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı
",
Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2559">
Özkaya, F.,
GÜNER, D.
, Akbıyuk, T., Siner, N. (2022) "
Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı
",
Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
Özkaya, F.,
GÜNER, D.
, Akbıyuk, T., Siner, N. (2022) "
Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı
",
Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi
Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy
DOI
GÜNER, D.
, AYDOĞDU, A. (2022) "
Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy
",
Istanbul Aydin University
, 6 (1) pp. 17-28
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2560">
GÜNER, D.
, AYDOĞDU, A. (2022) "
Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy
",
Istanbul Aydin University
, 6 (1) pp. 17-28
[TR Dizin]
DOI
GÜNER, D.
, AYDOĞDU, A. (2022) "
Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy
",
Istanbul Aydin University
, 6 (1) pp. 17-28
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Istanbul Aydin University
Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )
DOI
GÜNER, D.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )
",
Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi
, 5 (10) pp. 1480-1494
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2561">
GÜNER, D.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )
",
Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi
, 5 (10) pp. 1480-1494
DOI
GÜNER, D.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )
",
Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi
, 5 (10) pp. 1480-1494
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi
Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar
Link
GÜNER, D.
, Olum, E. (2020) "
Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar
",
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
, 4 (3) pp. 3082-3098
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2562">
GÜNER, D.
, Olum, E. (2020) "
Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar
",
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
, 4 (3) pp. 3082-3098
[TR Dizin]
Link
GÜNER, D.
, Olum, E. (2020) "
Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar
",
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
, 4 (3) pp. 3082-3098
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)
Link
GÜNER, D.
, Çirişoğlu, E. (2021) "
Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)
",
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
, 1 (1) pp. 64-90
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2563">
GÜNER, D.
, Çirişoğlu, E. (2021) "
Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)
",
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
, 1 (1) pp. 64-90
Link
GÜNER, D.
, Çirişoğlu, E. (2021) "
Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)
",
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
, 1 (1) pp. 64-90
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Tescil Platformlarındaki Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Festivallerindeki Yeri (Kastamonu Örneği) (Gastronomic Products in Registration Platforms and Their Place in Gastronomy Festivals (The Case of Kastamonu)
DOI
SEVİM, B.,
GÜNER, D.
(2021) "
Tescil Platformlarındaki Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Festivallerindeki Yeri (Kastamonu Örneği) (Gastronomic Products in Registration Platforms and Their Place in Gastronomy Festivals (The Case of Kastamonu)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 3092-3112
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2564">
SEVİM, B.,
GÜNER, D.
(2021) "
Tescil Platformlarındaki Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Festivallerindeki Yeri (Kastamonu Örneği) (Gastronomic Products in Registration Platforms and Their Place in Gastronomy Festivals (The Case of Kastamonu)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 3092-3112
[TR Dizin]
DOI
SEVİM, B.,
GÜNER, D.
(2021) "
Tescil Platformlarındaki Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Festivallerindeki Yeri (Kastamonu Örneği) (Gastronomic Products in Registration Platforms and Their Place in Gastronomy Festivals (The Case of Kastamonu)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 3092-3112
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.,
GÜNER, D.
(2021) "
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2874-2892
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2565">
ÇILGINOĞLU, H.,
GÜNER, D.
(2021) "
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2874-2892
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.,
GÜNER, D.
(2021) "
Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2874-2892
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.,
GÜNER, D.
(2021) "
MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (3) pp. 1679-1697
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2566">
ŞİMŞEK, A.,
GÜNER, D.
(2021) "
MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (3) pp. 1679-1697
[TR Dizin]
Link
DOI
ŞİMŞEK, A.,
GÜNER, D.
(2021) "
MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (3) pp. 1679-1697
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme
Link
GÜNER, D.
, OKTAY, K. (2021) "
Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme
",
Turizm Akademik Dergisi
, 8 (1) pp. 1-14
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2567">
GÜNER, D.
, OKTAY, K. (2021) "
Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme
",
Turizm Akademik Dergisi
, 8 (1) pp. 1-14
[TR Dizin]
Link
GÜNER, D.
, OKTAY, K. (2021) "
Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme
",
Turizm Akademik Dergisi
, 8 (1) pp. 1-14
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turizm Akademik Dergisi
Edirne nin Sınır Köylerinde Yaşayan Pomak ve Muhacirlerin Yemek Kültürü Üzerine Bir İnceleme (A Study on the Food Culture of Pomak and Emigrants Living in the Border Villages of Edirne)
Link
DOI
GÜNER, D.
, Aksoy, M. (2020) "
Edirne nin Sınır Köylerinde Yaşayan Pomak ve Muhacirlerin Yemek Kültürü Üzerine Bir İnceleme (A Study on the Food Culture of Pomak and Emigrants Living in the Border Villages of Edirne)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 8 (4) pp. 2565-2587
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2568">
GÜNER, D.
, Aksoy, M. (2020) "
Edirne nin Sınır Köylerinde Yaşayan Pomak ve Muhacirlerin Yemek Kültürü Üzerine Bir İnceleme (A Study on the Food Culture of Pomak and Emigrants Living in the Border Villages of Edirne)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 8 (4) pp. 2565-2587
[TR Dizin]
Link
DOI
GÜNER, D.
, Aksoy, M. (2020) "
Edirne nin Sınır Köylerinde Yaşayan Pomak ve Muhacirlerin Yemek Kültürü Üzerine Bir İnceleme (A Study on the Food Culture of Pomak and Emigrants Living in the Border Villages of Edirne)
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 8 (4) pp. 2565-2587
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi
",
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
, Kastamonu, Türkiye, (
Eylül 2023
)
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi
",
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
, Kastamonu, Türkiye, (
Eylül 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri
",
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
, Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (
Haziran 2023
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2577">
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri
",
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
, Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (
Haziran 2023
)
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri
",
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
, Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (
Haziran 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası İnebolu Sempozyumu
Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?
",
22. Ulusal Turizm Kongresi
, (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (
Ocak 2023
)
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2023) "
Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?
",
22. Ulusal Turizm Kongresi
, (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (
Ocak 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
22. Ulusal Turizm Kongresi
Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2022) "
Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş
",
VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
, (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (
Kasım 2022
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2579">
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2022) "
Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş
",
VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
, (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (
Kasım 2022
)
GÜNER, D.
, ÇILGINOĞLU, H. (2022) "
Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş
",
VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
, (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (
Kasım 2022
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇
SEVİM, B.,
GÜNER, D.
(2021) "
Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇
",
V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
, Sakarya, Türkiye, (
Ekim 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2580">
SEVİM, B.,
GÜNER, D.
(2021) "
Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇
",
V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
, Sakarya, Türkiye, (
Ekim 2021
)
SEVİM, B.,
GÜNER, D.
(2021) "
Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇
",
V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
, Sakarya, Türkiye, (
Ekim 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme
YILDIZ, S.,
GÜNER, D.
, Güleç, E. (2021) "
Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme
",
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2581">
YILDIZ, S.,
GÜNER, D.
, Güleç, E. (2021) "
Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme
",
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
YILDIZ, S.,
GÜNER, D.
, Güleç, E. (2021) "
Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme
",
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
ÇILGINOĞLU, H.,
GÜNER, D.
(2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-2582">
ÇILGINOĞLU, H.,
GÜNER, D.
(2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
ÇILGINOĞLU, H.,
GÜNER, D.
(2021) "
Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)
",
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
, (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (
Eylül 2021
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi
Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
CENGİZ, G.,
GÜNER, D.
(2019) "
Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 495-503), Gaziantep, Türkiye, (
Aralık 2019
)
CENGİZ, G.,
GÜNER, D.
(2019) "
Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
",
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
, (pp. 495-503), Gaziantep, Türkiye, (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
«
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
»