img
Toplam 21615 kayıt

Student Perceptions of an Intelligent Tutoring System: A Technology Acceptance Model Perspective

Link    Karacı, A., PİRİ, Z., AKYÜZ, H.İ., BİLGİCİ, G. (2018) "Student Perceptions of an Intelligent Tutoring System: A Technology Acceptance Model Perspective", International Journal of Computer Applications, (0) Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-2551"> Karacı, A., PİRİ, Z., AKYÜZ, H.İ., BİLGİCİ, G. (2018) "Student Perceptions of an Intelligent Tutoring System: A Technology Acceptance Model Perspective", International Journal of Computer Applications, (0) Link    Karacı, A., PİRİ, Z., AKYÜZ, H.İ., BİLGİCİ, G. (2018) "Student Perceptions of an Intelligent Tutoring System: A Technology Acceptance Model Perspective", International Journal of Computer Applications, (0) Link   
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Computer Applications

Üniversite Öğrencilerinin Facebook Bağımlılığının Farklı Değişkenler Açısından İncelenmesi:Kastamonu Üniversitesi Örneği

  Karacı, A., PİRİ, Z. (2017) "Üniversite Öğrencilerinin Facebook Bağımlılığının Farklı Değişkenler Açısından İncelenmesi:Kastamonu Üniversitesi Örneği", Kastamonu Eğitim Fakültesi Dergisi, (0)   " data-bs-content-id="YazarBilgi-2552"> Karacı, A., PİRİ, Z. (2017) "Üniversite Öğrencilerinin Facebook Bağımlılığının Farklı Değişkenler Açısından İncelenmesi:Kastamonu Üniversitesi Örneği", Kastamonu Eğitim Fakültesi Dergisi, (0)    Karacı, A., PİRİ, Z. (2017) "Üniversite Öğrencilerinin Facebook Bağımlılığının Farklı Değişkenler Açısından İncelenmesi:Kastamonu Üniversitesi Örneği", Kastamonu Eğitim Fakültesi Dergisi, (0)   
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Eğitim Fakültesi Dergisi

Can 3-Dimensional Visualization Enhance Mental Rotation (MR) Ability?: A Systematic Review

DOI      PİRİ, Z., Çağıltay, K. (2024) "Can 3-Dimensional Visualization Enhance Mental Rotation (MR) Ability?: A Systematic Review", INTERNATIONAL JOURNAL OF HUMAN-COMPUTER INTERACTION, 40 (14) pp. 3683-3698 [SSCI] DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2553"> PİRİ, Z., Çağıltay, K. (2024) "Can 3-Dimensional Visualization Enhance Mental Rotation (MR) Ability?: A Systematic Review", INTERNATIONAL JOURNAL OF HUMAN-COMPUTER INTERACTION, 40 (14) pp. 3683-3698 [SSCI] DOI      PİRİ, Z., Çağıltay, K. (2024) "Can 3-Dimensional Visualization Enhance Mental Rotation (MR) Ability?: A Systematic Review", INTERNATIONAL JOURNAL OF HUMAN-COMPUTER INTERACTION, 40 (14) pp. 3683-3698 [SSCI] DOI     
2024 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
INTERNATIONAL JOURNAL OF HUMAN-COMPUTER INTERACTION

Targeting Creativity Through a Learner-Generated Digital Storytelling Project

DOI     TISOĞLU-KAYA, S., PİRİ, Z., MERİÇELLİ, M., İnan, F.Ç. (2022) "Targeting Creativity Through a Learner-Generated Digital Storytelling Project", Targeting Creativity Through a Learner-Generated Digital Storytelling Project, 18 (0) DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2554"> TISOĞLU-KAYA, S., PİRİ, Z., MERİÇELLİ, M., İnan, F.Ç. (2022) "Targeting Creativity Through a Learner-Generated Digital Storytelling Project", Targeting Creativity Through a Learner-Generated Digital Storytelling Project, 18 (0) DOI     TISOĞLU-KAYA, S., PİRİ, Z., MERİÇELLİ, M., İnan, F.Ç. (2022) "Targeting Creativity Through a Learner-Generated Digital Storytelling Project", Targeting Creativity Through a Learner-Generated Digital Storytelling Project, 18 (0) DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Targeting Creativity Through a Learner-Generated Digital Storytelling Project

Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri

Link DOI      GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri", Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 7 (1) pp. 2602-3008 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2557"> GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri", Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 7 (1) pp. 2602-3008 [TR Dizin] Link DOI      GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Gastronomi Şehri Afyonkarahisar ve Slow Food Nuh’un Ambarı Projesindeki Yeri", Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 7 (1) pp. 2602-3008 [TR Dizin] Link DOI     
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi

The Health Belief Model and The Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Productsreally Beneficial in Athlete Diets?

Link DOI      GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "The Health Belief Model and The Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Productsreally Beneficial in Athlete Diets?", Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 8 (8) pp. 371-385 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2558"> GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "The Health Belief Model and The Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Productsreally Beneficial in Athlete Diets?", Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 8 (8) pp. 371-385 [TR Dizin] Link DOI      GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "The Health Belief Model and The Gluten-Free Diet: Are Gluten-Free Productsreally Beneficial in Athlete Diets?", Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi, 8 (8) pp. 371-385 [TR Dizin] Link DOI     
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Spor Bilimleri Araştırmaları Dergisi

Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı

Link DOI     Özkaya, F., GÜNER, D., Akbıyuk, T., Siner, N. (2022) "Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı", Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 48-60 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2559"> Özkaya, F., GÜNER, D., Akbıyuk, T., Siner, N. (2022) "Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı", Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 48-60 Link DOI     Özkaya, F., GÜNER, D., Akbıyuk, T., Siner, N. (2022) "Vegan Dı̇yetı̇ Kapsamında Gelı̇ştı̇rı̇len Kurabı̇ye ve Tüketı̇cı̇ Algısı", Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi, 6 (1) pp. 48-60 Link DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi

Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy

DOI   GÜNER, D., AYDOĞDU, A. (2022) "Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy", Istanbul Aydin University, 6 (1) pp. 17-28 [TR Dizin] DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2560"> GÜNER, D., AYDOĞDU, A. (2022) "Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy", Istanbul Aydin University, 6 (1) pp. 17-28 [TR Dizin] DOI   GÜNER, D., AYDOĞDU, A. (2022) "Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy", Istanbul Aydin University, 6 (1) pp. 17-28 [TR Dizin] DOI  
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Istanbul Aydin University

Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )

DOI   GÜNER, D. (2022) "Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )", Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi, 5 (10) pp. 1480-1494 DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2561"> GÜNER, D. (2022) "Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )", Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi, 5 (10) pp. 1480-1494 DOI   GÜNER, D. (2022) "Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )", Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi, 5 (10) pp. 1480-1494 DOI  
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi

Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar

Link      GÜNER, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2562"> GÜNER, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link      GÜNER, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link     
2020 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi

Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)

Link     GÜNER, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2563"> GÜNER, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link     GÜNER, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi

Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)

Link DOI      ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2565"> ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI      ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)

Link DOI     ŞİMŞEK, A., GÜNER, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2566"> ŞİMŞEK, A., GÜNER, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI     ŞİMŞEK, A., GÜNER, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme

Link      GÜNER, D., OKTAY, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2567"> GÜNER, D., OKTAY, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link      GÜNER, D., OKTAY, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turizm Akademik Dergisi

Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi

GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023 GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress

2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri

   GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2577"> GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023   GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023  
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası İnebolu Sempozyumu

Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?

GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023 GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
22. Ulusal Turizm Kongresi