img
img
Toplam 25170 kayıt

PFASs The Bıoaccumulatıve And Toxıc Last Industrıal Persıstent Organıc Pollutant

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress of Forensic Toxicology

BİSFENOL A KAYNAKLI İMMÜNOTOKSİSİTE

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1 INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS

Türkiye de işlenmiş tarım ürünlerinde mısır şuruplarının glukoz fruktoz maltoz şurupları kullanımı hakkında biraraştırma

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016)

DETERMİNATİON OF THE LEACHING OF LEAD AND CADMIUMFROM GLAZED AND DECORATED SURFACES OF PORCELAIN CERAMIC AND OPAL GLASS TABLEWARE SOLD IN THEKASTAMONU CITY

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st INTERNATIONALACADEMIC RESEARCH CONGRESS

Turgutlu da Yetiştirilen Çekirdeksiz Sultani Üzümde Toplam Fenolik Madde Flavonoid Madde Antioksidan Kapasite ve Pestisit Kalıntı Miktarının Tespiti

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
INTERNATIONAL TURGUTLU SYMPOSIUM

KASTAMONUDA GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN PEKMEZ ÇEŞİTLERİNDE HMF VE PATULİN DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II. International INES Academic ResearchesCongress 2017

KASTAMONU TARHANASI MALZEMELERİNDEN DARAK DALI VE FESLEĞENİN TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLER, TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE TOPLAM FLAVONOİD MADDE MİKTARLARININ BELİRLENMESİ

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II. International INES Academic ResearchesCongress 2017

ANNE SÜTÜNDE KALICI ORGANİK KİRLETİCİ PESTİSİTLER

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II. International INES Academic ResearchesCongress 2017

A RESEARCH ABOUT THE LEAD PRESENCE IN CERAMIC, PORCELAIN AND GLASS KITCHENWARE CURRENTLY IN USE AT OUR HOMES

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2.İnternational Congress Of Forensic Toxicology

Determınatıon Of The Amounts of HMF And Patulın In Apple Sour That One Of The Domestıc Tradıtıonal Products Of Kastamonu.

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

Kastamonu Piyasasında Satılan Saf ve Bitkisel Karışımlı Türk Kahvelerinin HMF Düzeylerinin Araştırılması. Investigation of HMF Levels of Pure and Herbal Mixed Turkish Coffee Samples Sold in Kastamonu Market.

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The International Congress of Eurasian Natural Nutrition and Healthy Life 2018.

The Toxic Properties and Bioactive Components Of Sambucus Ebulus L.

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Engineering and Life Science.

Antioxidant Properties of Different Populations Nuts of Oriental Beech.

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Internatıonal Congress On Engıneerıng And Lıfe Scıence.

Importance of Laboratory Accreditation in Food Safety. Gıda Güvenliğinde Laboratuvar Akreditasyonunun Önemi

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life and Sport (NATURAL’2019).

Elma Ekşilerinde Toplam Fenolik Bileşikler, Toplam Antioksidan Kapasite Ve Toplam Flavonoid Maddelerin Tespiti

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ULUSLARARASITAŞKÖPRÜ POMPEİOPOLİSBİLİM KÜLTÜR SANAT ARAŞTIRMALARI SEMPOZYUMU

HALK İLAÇLARINDAN EŞEK HIYARI (ECBALLİUM ELATERİUM): KULLANIM ŞEKİLLERİ, TEDAVİ EDİCİ VE TOKSİK ETKİLERİ

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1. Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi

TAŞKÖPRÜDE YETİŞTİRİLEN TIBBİ NANENİN TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLER, TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE VE TOPLAM FLAVONOİD MADDE MİKTARLARININ TESPİTİ

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1. Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi

The Levels of 5-Hydroxymethylfurfural in Different Kinds of Pekmez.

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood)

The Levels of Organochlorine Pesticides in Milk The Situation in Turkey.

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood).

Factors Affecting the Formation of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAH) in Meat, Fish and Products.Et, Balık ve Ürünlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların Oluşumlarını Etkileyen Faktörler

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life and Sport (NATURAL’2019).