img
img
Toplam 25427 kayıt

Role of the Nd123 Addition on Structural and Superconducting Properties of Sm123 1 x Nd123 x Superconductors

0 0
2012 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Superconductivity and Magnetism (ICSM-2012)

A Study on Irreversibility Field Upper Critical Field and Activation Energy Values of Cr Added Bi 2212 Superconductors

0 0
2012 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Superconductivity and Magnetism (ICSM-2012)

Theoretical Investigations of trifluoro 3 p and o nitrotoluene by means of Density Functional Theory

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
23rd International Conference on High Resolution Molecular Spectroscopy

The Effect of Rutenium Substitution and The Thermal Properties of Bi 2212 Glass Ceramics

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7th Asian Conference on Applied Superconductivity and Cryogenics (ACASC2013)

Structural and Micro Mechanical Properties of Al Doped ZnMgO Nanoparticles Prepared by Sol Gel Technique

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Superconductivity and Magnetism (ICSM 2014)

Effect of Ru substitution on the mechanical properties of Bi1 xRuxPb0 2Sr2CaCu2O10 s glass ceramic

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Superconductivity and Magnetism (ICSM 2014)

Solvent Effects on The Molecular Structure and Vibrational Spectra of Theobromine

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
23rd International Conference on High Resolution Molecular Spectroscopy

Investigation of education leaders' knowledge and awareness levels on child abuse

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of New Approaches in Social Studies

Social studies teachers’ experiences regarding resource room applications

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Turkish Educational Sciences

Türkiye’de köy enstitülerinden öğretmen okullarına geçiş sürecinde müfredattaki yeni bir dersi anlamak: 1953 Sosyal Bilgiler Dersi Öğretim Programının incelenmesi

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Vakanüvis Uluslararası Tarih Araştırmaları Dergisi (Online)

Sosyal bilgiler dersine yönelik tutum ölçeğinin geliştirilmesi: Geçerlik ve güvenirlik çalışması

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Educational academic research (Online)

1980-2021 yılları arasında yapılan okul dışı eğitim konulu araştırmalara yönelik bibliyometrik analiz

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi

Ortaokul 5. sınıf sosyal bilgiler dersinde yerel tarih kullanımına bir örnek: Safranbolu gezisi

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Studies-Educational Sciences

Sosyal bilgiler öğrenci çalışma kitaplarının kaldırılmasına ilişkin bir olgubilim araştırması

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of History Culture and Art Research

Sosyal Bilgiler Öğretmenlerinin Derslerinde Edebi Ürün Kullanma Durumlarının Değerlendirilmesi: Bartın Örneği

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi (BÜEFAD) Dergisi

Türkiye’de sosyal bilgiler ve fen bilimleri eğitimi alanlarında eğitsel oyunlara ilişkin yapılan lisansüstü tezlerin incelenmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
EKEV Akademi Dergisi

Yetişkinlerin toplu organizasyonlara ilişkin bilişsel yapılarının incelenmesi: Bolu örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi

Sosyal bilgiler öğretmenlerinin bilgi okuryazarlığına ilişkin görüşleri

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
e-Kafkas Eğitim Araştırmaları Dergisi

Türkiye’de eğitim bilimleri alanında geri bildirim üzerine yapılmış lisansüstü tezlerin analizi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dergisi

Yetişkinlerin yöresel yemeklere ilişkin görüşleri: Bolu ve Gaziantep örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies