Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25252 kayıt
Cyclopamine Induced Expression of Immune-related Genes in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) Head Kidney Leukocytes
8 8
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH
Pharmacokinetics and Pharmacokinetic/Pharmacodynamic Integration of Enrofloxacin Following Single Oral Administration of Different Doses in Brown Trout (Salmo trutta)
21 21
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ANIMALS
OĞUL OTU (Melissa officinalis) VE KİŞNİŞ (Coriandrum sativum) BİTKİ ÖZÜTLERİ KULLANILAN GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) YUMURTALARININ KISA SÜRELİ MUHAFAZASI SONRASI EMBRİYOLOJİK GELİŞİMİN İZLENMESİ VE YAŞAMA ORANLARININ BELİRLENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Kastamonu Kıyılarından Yakalanan Bazı Ekonomik Balık Türlerinde Ağır Metal Birikiminin Tespiti
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Different Heat Shock Application Effect on Gynogenetic Production of Zebrafish (Danio Rerio)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Fisheries and Aquaculture Journal
Effects of Nettle (Urtica dioica) Seed Oil to Zebra Cichlid (Chiclasoma nigrofasciatum) Feed at Different Ratios on Growth Performance
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE
Immune Response and Growth Performance of Tetra (Cotinus coggygria) in Sea Bream (Sparus aurata)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Engineering and Life Science
Immune Response and Growth Performance of Common Mallow (Malva sylvestris) in Sea Bass (Dicentrarchus labrax)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Engineering and Life Science
Immune Response and Growth Performance of Tetra (Cotinus coggygria) in Sea Bream (Sparus aurata)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Engineering and Life Science
Ginseng Bitkisi (Araliaceae sp.) Ekstraktının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yetiştiriciliğinde Yem Katkı Maddesi Olarak Kullanımı ve Sperm Kalitesine Etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IMCOFE 2017
Immune Response and Growth Performance of Common Mallow (Malva sylvestris) in Sea Bass (Dicentrarchus labrax)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Engineering and Life Science
DETERMINATION OF MINIMUM INHIBITION CONCENTRATION OF Aeromonas hydrophila AND Yersinia ruckeri BACTERIA BY USING THE METHANOLIC EXTRACT OF PRUNELLA (Prunus sp.)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. INTERNATIONAL FISHERIES SYMPOSIUM
The effects of garlic (Allium sativum) and nettle (Urtica dioica) essential oils on oxidant and antioxidant levels of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) seminal plasma and spermatozoa after cryopreservation process
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
AQUABIOTECH 2021-2nd International Aquatic Biotechnology Symposium
Chromosome Manipulation Techniques in Aquaculture
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5th NATIONALFISHERIES BIOTECHNOLOGY SYMPOSIUM "Advances and Innovations on Reproductive Biotechnology in Aquaculture and Fisheries via digital platform"
Spermatozoa Motility Characteristics of Convict Cichlid Cichlasoma nigrofasciatum in Long Term Storage
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences
Effects of Sweet Potato (Ipomoea batatas) Methanolic Extracts on Growth Performance of Nile Tilapia (Oreochromis niloticus)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress On Engineering and Life Science
Efficacy of Oregano (Origanum onites) Essential Oil Against Yersinia ruckeri and Aeromonas hydrophila
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internatinal Congress On Engineering and Life Science
Türkiye’de Ağ Kafes Yetiştiriciliğinde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
17. Uluslararası Su Ürünleri Sempozyumu
MOR ÇİÇEKLİ ORMAN GÜLÜ (Rhododendron ponticum) SULU-METANOLİK ÖZÜTÜ’NÜNSAPROLEGNİASİS ÜZERİNE ANTİFUNGAL ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Okaliptüs Esansiyel Yağının Kerevitlerden (Astacus leptodactylus) İzole Edilen Fusarium oxysporum Üzerine Mik Değerinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
«
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
»