Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24173 kayıt
Avrupalı Türklere Türkçe Öğretimi: Problemler, Çözüm Önerileri ve Okuma Metinlerine Dair Teklifler
Parın, K.
(2021) "
Avrupalı Türklere Türkçe Öğretimi: Problemler, Çözüm Önerileri ve Okuma Metinlerine Dair Teklifler
",
II. Maarif Kongresi
, (pp. 309-316), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2021
)
Parın, K.
(2021) "
Avrupalı Türklere Türkçe Öğretimi: Problemler, Çözüm Önerileri ve Okuma Metinlerine Dair Teklifler
",
II. Maarif Kongresi
, (pp. 309-316), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2021
)
Kurum Bilgileri
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. Maarif Kongresi
Estetik Değer Bağlamında Cemil Sena Ongun’unMakalelerinde “Güzel” Olgusu
Parın, K.
(2017) "
Estetik Değer Bağlamında Cemil Sena Ongun’unMakalelerinde “Güzel” Olgusu
",
6. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi
, Muş, Türkiye, (
Aralık 2017
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13096">
Parın, K.
(2017) "
Estetik Değer Bağlamında Cemil Sena Ongun’unMakalelerinde “Güzel” Olgusu
",
6. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi
, Muş, Türkiye, (
Aralık 2017
)
Parın, K.
(2017) "
Estetik Değer Bağlamında Cemil Sena Ongun’unMakalelerinde “Güzel” Olgusu
",
6. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi
, Muş, Türkiye, (
Aralık 2017
)
Kurum Bilgileri
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi
FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI: AVRUPA PATENT ANLAŞMASI, AVRUPA PATENT OFİSİ VE TİCARETLE BAĞLANTILI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI ANLAŞMASI VE GASTRONOMİ ALANINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME.
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2019) "
FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI: AVRUPA PATENT ANLAŞMASI, AVRUPA PATENT OFİSİ VE TİCARETLE BAĞLANTILI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI ANLAŞMASI VE GASTRONOMİ ALANINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME.
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 6 (40) pp. 180-192
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13097">
ÇILGINOĞLU, H.
(2019) "
FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI: AVRUPA PATENT ANLAŞMASI, AVRUPA PATENT OFİSİ VE TİCARETLE BAĞLANTILI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI ANLAŞMASI VE GASTRONOMİ ALANINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME.
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 6 (40) pp. 180-192
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2019) "
FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI: AVRUPA PATENT ANLAŞMASI, AVRUPA PATENT OFİSİ VE TİCARETLE BAĞLANTILI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI ANLAŞMASI VE GASTRONOMİ ALANINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME.
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 6 (40) pp. 180-192
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
Link
DOI
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
",
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
, 14 (37) pp. 247-261
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13098">
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
",
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
, 14 (37) pp. 247-261
[TR Dizin]
Link
DOI
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
",
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
, 14 (37) pp. 247-261
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2023) "
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 8 (1) pp. 42-62
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13100">
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2023) "
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 8 (1) pp. 42-62
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2023) "
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 8 (1) pp. 42-62
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 7 (3) pp. 451-464
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13101">
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 7 (3) pp. 451-464
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 7 (3) pp. 451-464
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 11 (3) pp. 1809-1826
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13102">
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 11 (3) pp. 1809-1826
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 11 (3) pp. 1809-1826
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Link
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Sosyal Bilimler Dergisi / The Journal of Social Sciences
, 7 (44) pp. 115-123
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13103">
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Sosyal Bilimler Dergisi / The Journal of Social Sciences
, 7 (44) pp. 115-123
Link
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Sosyal Bilimler Dergisi / The Journal of Social Sciences
, 7 (44) pp. 115-123
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sosyal Bilimler Dergisi / The Journal of Social Sciences
Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins
Link
DOI
Yayla, İ., Baydeniz, E.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins
",
Economics of Agriculture
, 70 (2) pp. 357-375
[Scopus]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13105">
Yayla, İ., Baydeniz, E.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins
",
Economics of Agriculture
, 70 (2) pp. 357-375
[Scopus]
Link
DOI
Yayla, İ., Baydeniz, E.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins
",
Economics of Agriculture
, 70 (2) pp. 357-375
[Scopus]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Economics of Agriculture
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, AVCI, M., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
",
Journal of Humanities and Tourism Research
, 12 (3) pp. 455-467
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13106">
ÇILGINOĞLU, H.
, AVCI, M., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
",
Journal of Humanities and Tourism Research
, 12 (3) pp. 455-467
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, AVCI, M., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
",
Journal of Humanities and Tourism Research
, 12 (3) pp. 455-467
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Humanities and Tourism Research
Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey
Link
DOI
Yazgan, I.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey
",
International Journal of Policy
, 12 (3) pp. 333-350
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13107">
Yazgan, I.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey
",
International Journal of Policy
, 12 (3) pp. 333-350
Link
DOI
Yazgan, I.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey
",
International Journal of Policy
, 12 (3) pp. 333-350
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Policy
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI
",
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 3 (2) pp. 188-207
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13108">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI
",
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 3 (2) pp. 188-207
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA MEDİKAL TURİZMDE ÖNE ÇIKAN SAĞLIK UYGULAMALARI
",
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 3 (2) pp. 188-207
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN KONVEKSİYONEL MUTFAKLARINDA İŞGÖRENLERİN GÜVENİLİR GIDA VE İYİ HİJYEN UYGULAMALARI: KASTAMONU ÖRNEĞİ
Link
DOI
Şener, Y.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN KONVEKSİYONEL MUTFAKLARINDA İŞGÖRENLERİN GÜVENİLİR GIDA VE İYİ HİJYEN UYGULAMALARI: KASTAMONU ÖRNEĞİ
",
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES
, (0) pp. 1-10
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13109">
Şener, Y.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN KONVEKSİYONEL MUTFAKLARINDA İŞGÖRENLERİN GÜVENİLİR GIDA VE İYİ HİJYEN UYGULAMALARI: KASTAMONU ÖRNEĞİ
",
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES
, (0) pp. 1-10
Link
DOI
Şener, Y.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN KONVEKSİYONEL MUTFAKLARINDA İŞGÖRENLERİN GÜVENİLİR GIDA VE İYİ HİJYEN UYGULAMALARI: KASTAMONU ÖRNEĞİ
",
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES
, (0) pp. 1-10
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES
Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler
Link
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler
",
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
, 8 (105) pp. 4306-4311
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13111">
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler
",
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
, 8 (105) pp. 4306-4311
Link
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler
",
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
, 8 (105) pp. 4306-4311
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13113">
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
Link
DOI
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13114">
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
Link
DOI
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13115">
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
Link
DOI
Soydaş, R.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
",
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13117">
Soydaş, R.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
",
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
Soydaş, R.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
KASTAMONU YÖRESİNDE KIŞLIK YİYECEK HAZIRLIKLARINA YÖNELİK YAPILAN ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ
",
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Milli Kültür Araştırmaları Dergisi
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13118">
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
TELEVİZYON DİZİLERİNDE İZLEYİCİLERE SUNULAN GASTRONOMİK ÖĞELERİN BELİRLENMESİ: GÖNÜL DAĞI DİZİSİ ÖRNEĞİ
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 220-254
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13119">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 220-254
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
SAĞLIK TURİZMİ KAPSAMINDA AŞI TURİZMİNE GENEL BAKIŞ: COVID-19 PANDEMİSİ SÜRECİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 220-254
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
«
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
»