Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25002 kayıt
Kastamonu yöresinde kişlik yiyecek hazırlıklarına yönelik yapılan ürünlerin incelenmesi
Link
DOI
Soydaş, R.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Kastamonu yöresinde kişlik yiyecek hazırlıklarına yönelik yapılan ürünlerin incelenmesi
",
MİLLLİ KÜLTÜR ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13117">
Soydaş, R.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Kastamonu yöresinde kişlik yiyecek hazırlıklarına yönelik yapılan ürünlerin incelenmesi
",
MİLLLİ KÜLTÜR ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
Soydaş, R.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Kastamonu yöresinde kişlik yiyecek hazırlıklarına yönelik yapılan ürünlerin incelenmesi
",
MİLLLİ KÜLTÜR ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 48-60
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MİLLLİ KÜLTÜR ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Televizyon dizilerinde izleyicilere sunulan gastronomik öğelerin belirlenmesi: Gönül Dağı dizisi örneği
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Televizyon dizilerinde izleyicilere sunulan gastronomik öğelerin belirlenmesi: Gönül Dağı dizisi örneği
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13118">
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Televizyon dizilerinde izleyicilere sunulan gastronomik öğelerin belirlenmesi: Gönül Dağı dizisi örneği
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Televizyon dizilerinde izleyicilere sunulan gastronomik öğelerin belirlenmesi: Gönül Dağı dizisi örneği
",
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
, 57 (2) pp. 1441-1455
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. SEKTÖR SOSYAL EKONOMİ DERGİSİ
Sağlık turizmi kapsamında aşı turizmine genel bakış: covid-19 pandemisi süreci örneği
Link
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Sağlık turizmi kapsamında aşı turizmine genel bakış: covid-19 pandemisi süreci örneği
",
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 220-254
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13119">
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Sağlık turizmi kapsamında aşı turizmine genel bakış: covid-19 pandemisi süreci örneği
",
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 220-254
Link
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Sağlık turizmi kapsamında aşı turizmine genel bakış: covid-19 pandemisi süreci örneği
",
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 220-254
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13120">
Çılgınoğlu, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
Link
DOI
Şengül, A.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
ABANT SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13121">
Şengül, A.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
ABANT SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
Şengül, A.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
ABANT SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ABANT SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13122">
Çılgınoğlu, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
Link
Mutlu, S.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13123">
Mutlu, S.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
Mutlu, S.,
Çılgınoğlu, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 1088-1102
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13124">
Çılgınoğlu, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 1088-1102
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 1088-1102
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
Link
DOI
Alıu, A., Alıu, D.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
TURKISH STUDIES
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13125">
Alıu, A., Alıu, D.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
TURKISH STUDIES
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
Alıu, A., Alıu, D.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
TURKISH STUDIES
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TURKISH STUDIES
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
Link
DOI
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13126">
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
Link
DOI
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13127">
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
DOI
Dalahmetoğlu, K.B.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
TURKISH STUDIES
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13128">
Dalahmetoğlu, K.B.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
TURKISH STUDIES
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
Dalahmetoğlu, K.B.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
TURKISH STUDIES
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TURKISH STUDIES
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13129">
Çılgınoğlu, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
Çılgınoğlu, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Kültürel miras turizmi açısından Kral Kızı Hamamı'nın swot analizi ile değerlendirilmesi
Link
Şengül, A.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Kültürel miras turizmi açısından Kral Kızı Hamamı'nın swot analizi ile değerlendirilmesi
",
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SBE DERGİSİ
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13134">
Şengül, A.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Kültürel miras turizmi açısından Kral Kızı Hamamı'nın swot analizi ile değerlendirilmesi
",
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SBE DERGİSİ
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
Şengül, A.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Kültürel miras turizmi açısından Kral Kızı Hamamı'nın swot analizi ile değerlendirilmesi
",
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SBE DERGİSİ
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SBE DERGİSİ
Basın-yayın organlarının yeni Koronavirüs (covid-19) hastalığıyla ilgili gelişmeleri topluma yansıtmaları ve bu salgın hastalığın etkilerinin turizm açısından irdelenmesi: İstanbul ili örneği
Link
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Basın-yayın organlarının yeni Koronavirüs (covid-19) hastalığıyla ilgili gelişmeleri topluma yansıtmaları ve bu salgın hastalığın etkilerinin turizm açısından irdelenmesi: İstanbul ili örneği
",
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 4 (1) pp. 130-150
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13135">
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Basın-yayın organlarının yeni Koronavirüs (covid-19) hastalığıyla ilgili gelişmeleri topluma yansıtmaları ve bu salgın hastalığın etkilerinin turizm açısından irdelenmesi: İstanbul ili örneği
",
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 4 (1) pp. 130-150
Link
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Basın-yayın organlarının yeni Koronavirüs (covid-19) hastalığıyla ilgili gelişmeleri topluma yansıtmaları ve bu salgın hastalığın etkilerinin turizm açısından irdelenmesi: İstanbul ili örneği
",
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 4 (1) pp. 130-150
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SAFRAN KÜLTÜR VE TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Kastamonu ilinin tıbbi aromatik bitki potansiyelinin araştırılması
Link
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Kastamonu ilinin tıbbi aromatik bitki potansiyelinin araştırılması
",
GÖBEKLİTEPE SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ
, 4 (4) pp. 92-102
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13136">
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Kastamonu ilinin tıbbi aromatik bitki potansiyelinin araştırılması
",
GÖBEKLİTEPE SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ
, 4 (4) pp. 92-102
Link
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2021) "
Kastamonu ilinin tıbbi aromatik bitki potansiyelinin araştırılması
",
GÖBEKLİTEPE SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ
, 4 (4) pp. 92-102
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GÖBEKLİTEPE SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 342-357
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13137">
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 342-357
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 342-357
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (1) pp. 76-90
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13138">
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (1) pp. 76-90
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (1) pp. 76-90
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 271-283
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13139">
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 271-283
Çam, O.,
Çılgınoğlu, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 5 (2) pp. 271-283
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
Link
Alıu, D.,
Çılgınoğlu, H.
, Alıu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
MACRO MANAGEMENT PUBLIC POLICIES
, 2 (2) pp. 18-30
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13141">
Alıu, D.,
Çılgınoğlu, H.
, Alıu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
MACRO MANAGEMENT PUBLIC POLICIES
, 2 (2) pp. 18-30
Link
Alıu, D.,
Çılgınoğlu, H.
, Alıu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
MACRO MANAGEMENT PUBLIC POLICIES
, 2 (2) pp. 18-30
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MACRO MANAGEMENT PUBLIC POLICIES
«
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
»