Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24173 kayıt
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13120">
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Güleç, E. (2022) "
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 6 (3) pp. 845-858
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
Link
DOI
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13121">
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Av Turizminin Ekonomik Etkisinin Belirlenmesi: Kastamonu Örneği
",
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
, 22 (3) pp. 1333-1345
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13122">
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2022) "
İnanç Turizminde Merkezler ve Bölge İnsanının Bu Merkezlerle Etkileşimi: Kastamonu Örneği
",
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, 11 (3) pp. 1515-1542
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
Link
Mutlu, S.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13123">
Mutlu, S.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
Mutlu, S.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerin Geliştirilmesi: Kastamonu Pastırması Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (4) pp. 3034-3054
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 1088-1102
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13124">
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 1088-1102
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Termal Turizm İşletmelerinde Sağlık Beklentileri ve Müşteri Memnuniyeti: Bolu Örneği
",
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 1088-1102
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
Link
DOI
Alıu, A., Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
Turkish Studies
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13125">
Alıu, A., Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
Turkish Studies
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
Alıu, A., Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Etkili Turizm Diplomasisi, Aşı Turizmi ve Üçlü-Sarmal Modeli: Baltık Ülkeleri Araştırması
",
Turkish Studies
, (0) pp. 743-762
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Studies
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
Link
DOI
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13126">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Tosya İlçesinin Turizm Potansiyeli
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 156-175
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
Link
DOI
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13127">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yöresel Mutfakların Gastronomi Turizmindeki Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 6 (1) pp. 176-192
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
DOI
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
Turkish Studies - Social Sciences
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13128">
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
Turkish Studies - Social Sciences
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
Dalahmetoğlu, K.B.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık Turizmi Değeri: Kastamonu Örneği
",
Turkish Studies - Social Sciences
, 16 (4) pp. 1429-1448
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Studies - Social Sciences
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13129">
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Aytuğar, S. (2021) "
Bolu İli Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalında Yaşanan Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri
",
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, 9 (4) pp. 2638-2654
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Link
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13134">
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KÜLTÜREL MİRAS TURİZMİ AÇISINDAN KRAL KIZI HAMAMI’NIN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
",
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, 11 (2) pp. 539-552
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (1) pp. 130-150
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13135">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (1) pp. 130-150
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
BASIN-YAYIN ORGANLARININ YENİ KORONAVİRÜS (COVİD-19) HASTALIĞIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TOPLUMA YANSITMALARI VE BU SALGIN HASTALIĞIN ETKİLERİNİN TURİZM AÇISINDAN İRDELENMESİ: İSTANBUL İLİ ÖRNEĞİ
",
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, 4 (1) pp. 130-150
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
",
GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi
, 4 (4) pp. 92-102
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13136">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
",
GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi
, 4 (4) pp. 92-102
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
KASTAMONU İLİNİN TIBBİ AROMATİK BİTKİ POTANSİYELİNİN ARAŞTIRILMASI
",
GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi
, 4 (4) pp. 92-102
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GÖBEKLİTEPE Sağlık Bilimleri Dergisi
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 342-357
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13137">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 342-357
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İnanç Turizmi Merkezi Olarak Mevlana Müzesi ile Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nin Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 342-357
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 76-90
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13138">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 76-90
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kastamonu İli Turizm Potansiyeli ve İnanç Turizminin ŞehirdekiYeri ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 76-90
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 271-283
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13139">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 271-283
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
İstanbul’da Gerçekleştirilen Terör Saldırılarının İncelenerek BuDestinasyonun İmajının Turistlerin Zihinlerinde OluşturduklarıAlgıların Değerlendirilmesi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (2) pp. 271-283
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Sosyal Bilimler Dergisi
, 7 (44) pp. 115-123
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
YABANCI HASTALAR ÖZELİNDE TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİNİN ORTAYA KONULMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
",
Sosyal Bilimler Dergisi
, 7 (44) pp. 115-123
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sosyal Bilimler Dergisi
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
Link
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
Macro Management Public Policies
, 2 (2) pp. 18-30
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13141">
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
Macro Management Public Policies
, 2 (2) pp. 18-30
Link
Alıu, D.,
ÇILGINOĞLU, H.
, Aliu, A. (2020) "
Medical Tourism Market and Inter-Stakeholders’ Relations in Turkey: A Comparative Investigation From Reverse Innovation and Destination Governance Viewpoint
",
Macro Management Public Policies
, 2 (2) pp. 18-30
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Macro Management Public Policies
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
Turganbayeva, N., Gündoğdu, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 38-50
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13142">
Turganbayeva, N., Gündoğdu, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 38-50
Turganbayeva, N., Gündoğdu, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Kırgızistan Sağlık Turizmi Kapsamında At Sütü Tedavisine AlternatifOlarak Eşek Sütünün Kullanımı ve Önemi
",
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, 5 (1) pp. 38-50
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ
Baydeniz, E., Yayla, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ
",
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Baydeniz, E., Yayla, İ.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
FAST-FOOD RESTORANLARDAKİ GIDA İSRAFININ PLANLI DAVRANIŞ TEORİSİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ: ANKARA ÖRNEĞİ
",
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
, Türkiye, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS
«
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
»