Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25428 kayıt
Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. International Halal Tourism Congress
Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II.International Halal Tourism Congress
Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi
Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi
Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi
KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN KIRSAL KALKINMAVE KIRSAL TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi
II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi
Hoca Ahmed Yesevî
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Siyer Yayınları
Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Bir Âlimin Serencamı: Ahmed Mikdâd Efendi
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2021
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
DBY Yayınları
Sivaslı Sarıhatipzâde Numan Sâbit Efendi Hayatı ve Şiirleri
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2021
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Töre Basım Yayın
Edebiyat ve Kültür Tarihçisi Kimliğiyle Mahmud Es'ad Coşan
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MAHMUD ES’AD COŞAN SEMPOZYUMU
Diriliş Şehirleri Atlası: Sezai Karakoç'un Şiirinde İslam Coğrafyası
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Sezai Karakoç Sempoyumu (26-28 Mayıs 2022, Diyarbakır)
Hoca Ahmed-i Yesevî’nin Divan-ı Hikmet’inde Ümmet Düşüncesi
0 0
Kurum Bilgileri
İlahiyat Fakültesi
İslam Tarihi ve Sanatları
Türk İslam Edebiyatı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VI. Uluslararası Şeyh Şaban-ı Veli Sempozyumu (Yesevîlik)
Sugar–Lectin Interactions for Direct and Selective Detection of Escherichia coli Bacteria Using QCM Biosensor
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Fakültesi
Biyoloji
Genel Biyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
MDPI AG
Comparison of direct and sandwich type immunoassays on electrospun nanofibers using of metal organic frameworks as a fluorescence probe
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Fakültesi
Biyoloji
Genel Biyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Elsevier BV
Influence of Particle Size and Shapes on the Antifungal Activities of Greener Nanostructured Copper against Penicillium italicum
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Fakültesi
Biyoloji
Genel Biyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ACS Agricultural Science & Technology
A Bayesian Network Concept for Pain Assessment
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Fakültesi
Biyoloji
Genel Biyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JMIR Publications Inc.
«
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
»