Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25366 kayıt
Ortaokul matematik dersi öğretim programının bilişsel alanlara göre değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Matematik Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Conference on Primary Education
Türkiye de son dönemde yayımlanan matematik eğitimi çalışmaları üzerine bir araştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Matematik Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Conference on Primary Education
Değerlerin, risk algısının ve nükleer farkındalığın nükleer santrallerin sosyal kabulü üzerindeki etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
İlk ve Acil Yardım Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
An empirical investigation of the determinants of nuclear acceptance
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
İlk ve Acil Yardım Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of European Theoretical and Applied Studies
Yetişkin Bireylerin Afet Okuryazarlık Düzeyleri ile Afete Hazırbulunuşlukları Arasındaki İlişki
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
İlk ve Acil Yardım Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1.Uluslarası Değişen Dünyada Çeşm-i Cihan Sağlık Kongresi
COVID-19 Pandemisi İçerisinde Kurumlararası Afet Yönetim İlişkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
İlk ve Acil Yardım Programı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ 5th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2022) 10-12 Mart 2022
Meslek yüksekokulu öğrencilerinde işsizlik kaygısı ve etkileyen faktörlerin belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
İlk ve Acil Yardım Programı
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu (20.04.2017-12.04.2017)
GAZİANTEP İLİNDE KIŞLIK HAZIRLIKLAR ve KURUTMALIKLARWinter Preparation Products and Dried Food in Gaziantep
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi (Saffron Journal of Culture and Tourism Research)
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Yükseköğretim Kurumlarının Gıda ile İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GSI Journals Serie A: Turizm Rekreasyon ve Spor Bilimlerindeki Gelişmeler
Tüketicilerin Akar Banda Yönelik Algısının Sağlıklı Beslenme ve Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Adana ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi (Measuring Healthy Eating Habits of Gastro-Tourists Visiting Adana)
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
Tarihi Kastamonu Konaklarının Sürdürülebilirlik Öğelerine Bir Bakış: Menü Analizi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
kastamonu tabiat turizmi sempozyumu
UNESCO Gastronomi Aday Şehri Kastamonu Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
kastamonu tabiat turizmi sempozyumu
UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞI KAPSAMINDA KASTAMONU GASTRONOMİ FESTİVALİNİN MEVCUT DURUMUNUN ANALİZİ
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
UGTAK Uluslararası Gastronomi Turizm Çalışmaları Kongresi
ETKİLİ DESTİNASYON YÖNETİMİ AÇISINDAN KASTAMONUİLÇE BELEDİYELERİ BİLGİ KAYNAKLARINDA DEĞİNİLENGASTRONOMİK UNSURLARIN TESPİTİ
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GANUDULUSLARARASIGASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ
TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELERİN YEME KÜLTÜRLERİ VE KARŞILAŞTIRMALI YİYECEK İÇECEKANALİZİ
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6.Uluslararasi Türk Dünyası Turizm Sempoyumu
TÜRK MİTOLOJİSİ KAPSAMINDA YİYECEK VE İÇECEKLER
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU
TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELERİN GELENEKLERİNİN VE YEMEKLİ RİTÜELLERİNİN ANALİZİ
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu
Exploring the Relationship between Anaerobic and Morphological Characteristics and Competition Success in Young Male Slovenian Judo Athletes
3 3
Kurum Bilgileri
Spor Bilimleri Fakültesi
Antrenörlük Eğitimi
Antrenörlük Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Applied Sciences-Basel
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»