img
img
Toplam 24168 kayıt

Ortaokul matematik dersi öğretim programının bilişsel alanlara göre değerlendirilmesi

İNCİKABI, L., Ayanoğlu, P., ALİUSTAOĞLU, F., Tekin, N., Sırakaya, S., Beyzi, S.B. (2015) "Ortaokul matematik dersi öğretim programının bilişsel alanlara göre değerlendirilmesi", 3rd International Conference on Primary Education , (pp. 70), Nevşehir, Türkiye, (Ekim 2015 İNCİKABI, L., Ayanoğlu, P., ALİUSTAOĞLU, F., Tekin, N., Sırakaya, S., Beyzi, S.B. (2015) "Ortaokul matematik dersi öğretim programının bilişsel alanlara göre değerlendirilmesi", 3rd International Conference on Primary Education , (pp. 70), Nevşehir, Türkiye, (Ekim 2015
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference on Primary Education

Türkiye de son dönemde yayımlanan matematik eğitimi çalışmaları üzerine bir araştırma

Okay, Ş., İNCİKABI, L., Özer, T. (2015) "Türkiye de son dönemde yayımlanan matematik eğitimi çalışmaları üzerine bir araştırma", 3rd International Conference on Primary Education , (pp. 72), Nevşehir, Türkiye, (Ekim 2015 Okay, Ş., İNCİKABI, L., Özer, T. (2015) "Türkiye de son dönemde yayımlanan matematik eğitimi çalışmaları üzerine bir araştırma", 3rd International Conference on Primary Education , (pp. 72), Nevşehir, Türkiye, (Ekim 2015
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Conference on Primary Education

Değerlerin, risk algısının ve nükleer farkındalığın nükleer santrallerin sosyal kabulü üzerindeki etkisi

Link      GÜLSOY, A., Topal, M.H. (2018) "Değerlerin, risk algısının ve nükleer farkındalığın nükleer santrallerin sosyal kabulü üzerindeki etkisi", Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi, 8 (16) pp. 423-444 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-118"> GÜLSOY, A., Topal, M.H. (2018) "Değerlerin, risk algısının ve nükleer farkındalığın nükleer santrallerin sosyal kabulü üzerindeki etkisi", Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi, 8 (16) pp. 423-444 [TR Dizin] Link      GÜLSOY, A., Topal, M.H. (2018) "Değerlerin, risk algısının ve nükleer farkındalığın nükleer santrallerin sosyal kabulü üzerindeki etkisi", Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi, 8 (16) pp. 423-444 [TR Dizin] Link     
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi

An empirical investigation of the determinants of nuclear acceptance

Link    GÜLSOY, A., Topal, M.H. (2018) "An empirical investigation of the determinants of nuclear acceptance", Journal of European Theoretical and Applied Studies, 6 (2) pp. 52-73 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-119"> GÜLSOY, A., Topal, M.H. (2018) "An empirical investigation of the determinants of nuclear acceptance", Journal of European Theoretical and Applied Studies, 6 (2) pp. 52-73 Link    GÜLSOY, A., Topal, M.H. (2018) "An empirical investigation of the determinants of nuclear acceptance", Journal of European Theoretical and Applied Studies, 6 (2) pp. 52-73 Link   
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of European Theoretical and Applied Studies

Yetişkin Bireylerin Afet Okuryazarlık Düzeyleri ile Afete Hazırbulunuşlukları Arasındaki İlişki

GÜLSOY, A., UYAN, Y., ÖZCAN, E., DURMUŞ-İSKENDER, M. (2023) "Yetişkin Bireylerin Afet Okuryazarlık Düzeyleri ile Afete Hazırbulunuşlukları Arasındaki İlişki", 1.Uluslarası Değişen Dünyada Çeşm-i Cihan Sağlık Kongresi , Bartın, Türkiye, (Aralık 2023 GÜLSOY, A., UYAN, Y., ÖZCAN, E., DURMUŞ-İSKENDER, M. (2023) "Yetişkin Bireylerin Afet Okuryazarlık Düzeyleri ile Afete Hazırbulunuşlukları Arasındaki İlişki", 1.Uluslarası Değişen Dünyada Çeşm-i Cihan Sağlık Kongresi , Bartın, Türkiye, (Aralık 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1.Uluslarası Değişen Dünyada Çeşm-i Cihan Sağlık Kongresi

COVID-19 Pandemisi İçerisinde Kurumlararası Afet Yönetim İlişkisi

UYAN, Y., GÜLSOY, A. (2022) "COVID-19 Pandemisi İçerisinde Kurumlararası Afet Yönetim İlişkisi", 5. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ 5th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2022) 10-12 Mart 2022 , (pp. 554-559), Burdur, Türkiye, (Mart 2022 UYAN, Y., GÜLSOY, A. (2022) "COVID-19 Pandemisi İçerisinde Kurumlararası Afet Yönetim İlişkisi", 5. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ 5th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2022) 10-12 Mart 2022 , (pp. 554-559), Burdur, Türkiye, (Mart 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ 5th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2022) 10-12 Mart 2022

Meslek yüksekokulu öğrencilerinde işsizlik kaygısı ve etkileyen faktörlerin belirlenmesi

GÜLSOY, A., DURMUŞ-İSKENDER, M., YİĞİT-SELALMAZ, E. (2017) "Meslek yüksekokulu öğrencilerinde işsizlik kaygısı ve etkileyen faktörlerin belirlenmesi", Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu (20.04.2017-12.04.2017) , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2017 GÜLSOY, A., DURMUŞ-İSKENDER, M., YİĞİT-SELALMAZ, E. (2017) "Meslek yüksekokulu öğrencilerinde işsizlik kaygısı ve etkileyen faktörlerin belirlenmesi", Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu (20.04.2017-12.04.2017) , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu (20.04.2017-12.04.2017)

GAZİANTEP İLİNDE KIŞLIK HAZIRLIKLAR ve KURUTMALIKLARWinter Preparation Products and Dried Food in Gaziantep

Link    ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., Pehlivan, T. (2019) "GAZİANTEP İLİNDE KIŞLIK HAZIRLIKLAR ve KURUTMALIKLARWinter Preparation Products and Dried Food in Gaziantep", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi (Saffron Journal of Culture and Tourism Research), (0) Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-133"> ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., Pehlivan, T. (2019) "GAZİANTEP İLİNDE KIŞLIK HAZIRLIKLAR ve KURUTMALIKLARWinter Preparation Products and Dried Food in Gaziantep", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi (Saffron Journal of Culture and Tourism Research), (0) Link    ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., Pehlivan, T. (2019) "GAZİANTEP İLİNDE KIŞLIK HAZIRLIKLAR ve KURUTMALIKLARWinter Preparation Products and Dried Food in Gaziantep", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi (Saffron Journal of Culture and Tourism Research), (0) Link   
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi (Saffron Journal of Culture and Tourism Research)

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ

Link      ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., Pehlivan, T. (2022) "COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ", Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, 6 (1) pp. 123-138 Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-134"> ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., Pehlivan, T. (2022) "COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ", Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, 6 (1) pp. 123-138 Link      ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., Pehlivan, T. (2022) "COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ", Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, 6 (1) pp. 123-138 Link     
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research

Yükseköğretim Kurumlarının Gıda ile İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi

Link DOI      ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., SEVİM, B. (2023) "Yükseköğretim Kurumlarının Gıda ile İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi", GSI Journals Serie A: Turizm Rekreasyon ve Spor Bilimlerindeki Gelişmeler, 6 (2) pp. 288-300 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-135"> ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., SEVİM, B. (2023) "Yükseköğretim Kurumlarının Gıda ile İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi", GSI Journals Serie A: Turizm Rekreasyon ve Spor Bilimlerindeki Gelişmeler, 6 (2) pp. 288-300 [TR Dizin] Link DOI      ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., SEVİM, B. (2023) "Yükseköğretim Kurumlarının Gıda ile İlgili Bölümlerindeki Öğrencilerin Neofobi Düzeylerinin Belirlenmesi", GSI Journals Serie A: Turizm Rekreasyon ve Spor Bilimlerindeki Gelişmeler, 6 (2) pp. 288-300 [TR Dizin] Link DOI     
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GSI Journals Serie A: Turizm Rekreasyon ve Spor Bilimlerindeki Gelişmeler

Tüketicilerin Akar Banda Yönelik Algısının Sağlıklı Beslenme ve Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi

Link DOI       ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., SEVİM, B. (2023) "Tüketicilerin Akar Banda Yönelik Algısının Sağlıklı Beslenme ve Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 11 (1) pp. 261-278 [TR Dizin] Link DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-136"> ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., SEVİM, B. (2023) "Tüketicilerin Akar Banda Yönelik Algısının Sağlıklı Beslenme ve Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 11 (1) pp. 261-278 [TR Dizin] Link DOI       ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., SEVİM, B. (2023) "Tüketicilerin Akar Banda Yönelik Algısının Sağlıklı Beslenme ve Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 11 (1) pp. 261-278 [TR Dizin] Link DOI      
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Adana ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi (Measuring Healthy Eating Habits of Gastro-Tourists Visiting Adana)

DOI     ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ŞİMŞEK, A. (2022) "Adana ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi (Measuring Healthy Eating Habits of Gastro-Tourists Visiting Adana)", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (4) pp. 1165-1179 DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-137"> ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ŞİMŞEK, A. (2022) "Adana ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi (Measuring Healthy Eating Habits of Gastro-Tourists Visiting Adana)", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (4) pp. 1165-1179 DOI     ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ŞİMŞEK, A. (2022) "Adana ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi (Measuring Healthy Eating Habits of Gastro-Tourists Visiting Adana)", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (4) pp. 1165-1179 DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

Tarihi Kastamonu Konaklarının Sürdürülebilirlik Öğelerine Bir Bakış: Menü Analizi

  SEVİM, B., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2022) "Tarihi Kastamonu Konaklarının Sürdürülebilirlik Öğelerine Bir Bakış: Menü Analizi", kastamonu tabiat turizmi sempozyumu , (pp. 29), Kastamonu, (Mart 2022 " data-bs-content-id="YazarBilgi-140"> SEVİM, B., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2022) "Tarihi Kastamonu Konaklarının Sürdürülebilirlik Öğelerine Bir Bakış: Menü Analizi", kastamonu tabiat turizmi sempozyumu , (pp. 29), Kastamonu, (Mart 2022  SEVİM, B., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2022) "Tarihi Kastamonu Konaklarının Sürdürülebilirlik Öğelerine Bir Bakış: Menü Analizi", kastamonu tabiat turizmi sempozyumu , (pp. 29), Kastamonu, (Mart 2022 
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
kastamonu tabiat turizmi sempozyumu

UNESCO Gastronomi Aday Şehri Kastamonu Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

  ÇILGINOĞLU, H., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2022) "UNESCO Gastronomi Aday Şehri Kastamonu Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi", kastamonu tabiat turizmi sempozyumu , (pp. 20), Kastamonu, Türkiye, (Mart 2022 " data-bs-content-id="YazarBilgi-141"> ÇILGINOĞLU, H., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2022) "UNESCO Gastronomi Aday Şehri Kastamonu Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi", kastamonu tabiat turizmi sempozyumu , (pp. 20), Kastamonu, Türkiye, (Mart 2022  ÇILGINOĞLU, H., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2022) "UNESCO Gastronomi Aday Şehri Kastamonu Mutfağı Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi", kastamonu tabiat turizmi sempozyumu , (pp. 20), Kastamonu, Türkiye, (Mart 2022 
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
kastamonu tabiat turizmi sempozyumu

UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞI KAPSAMINDA KASTAMONU GASTRONOMİ FESTİVALİNİN MEVCUT DURUMUNUN ANALİZİ

   SEVİM, B., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2021) "UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞI KAPSAMINDA KASTAMONU GASTRONOMİ FESTİVALİNİN MEVCUT DURUMUNUN ANALİZİ", UGTAK Uluslararası Gastronomi Turizm Çalışmaları Kongresi , (pp. 268-275), Sakarya, Türkiye, (Aralık 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-143"> SEVİM, B., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2021) "UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞI KAPSAMINDA KASTAMONU GASTRONOMİ FESTİVALİNİN MEVCUT DURUMUNUN ANALİZİ", UGTAK Uluslararası Gastronomi Turizm Çalışmaları Kongresi , (pp. 268-275), Sakarya, Türkiye, (Aralık 2021   SEVİM, B., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2021) "UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞI KAPSAMINDA KASTAMONU GASTRONOMİ FESTİVALİNİN MEVCUT DURUMUNUN ANALİZİ", UGTAK Uluslararası Gastronomi Turizm Çalışmaları Kongresi , (pp. 268-275), Sakarya, Türkiye, (Aralık 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
UGTAK Uluslararası Gastronomi Turizm Çalışmaları Kongresi

ETKİLİ DESTİNASYON YÖNETİMİ AÇISINDAN KASTAMONUİLÇE BELEDİYELERİ BİLGİ KAYNAKLARINDA DEĞİNİLENGASTRONOMİK UNSURLARIN TESPİTİ

CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2019) "ETKİLİ DESTİNASYON YÖNETİMİ AÇISINDAN KASTAMONUİLÇE BELEDİYELERİ BİLGİ KAYNAKLARINDA DEĞİNİLENGASTRONOMİK UNSURLARIN TESPİTİ", GANUDULUSLARARASIGASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , (Aralık 2019 CENGİZ, G., AKKUŞ, Ç., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2019) "ETKİLİ DESTİNASYON YÖNETİMİ AÇISINDAN KASTAMONUİLÇE BELEDİYELERİ BİLGİ KAYNAKLARINDA DEĞİNİLENGASTRONOMİK UNSURLARIN TESPİTİ", GANUDULUSLARARASIGASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , (Aralık 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GANUDULUSLARARASIGASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ

TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELERİN YEME KÜLTÜRLERİ VE KARŞILAŞTIRMALI YİYECEK İÇECEKANALİZİ

ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., Gündoğdu, İ., GÜNER, D. (2020) "TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELERİN YEME KÜLTÜRLERİ VE KARŞILAŞTIRMALI YİYECEK İÇECEKANALİZİ", 6.Uluslararasi Türk Dünyası Turizm Sempoyumu , Pamukkale, Türkiye, (Ekim 2020 ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., Gündoğdu, İ., GÜNER, D. (2020) "TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELERİN YEME KÜLTÜRLERİ VE KARŞILAŞTIRMALI YİYECEK İÇECEKANALİZİ", 6.Uluslararasi Türk Dünyası Turizm Sempoyumu , Pamukkale, Türkiye, (Ekim 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6.Uluslararasi Türk Dünyası Turizm Sempoyumu

TÜRK MİTOLOJİSİ KAPSAMINDA YİYECEK VE İÇECEKLER

ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., KOÇ, D.E. (2020) "TÜRK MİTOLOJİSİ KAPSAMINDA YİYECEK VE İÇECEKLER", 6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU , (pp. 838-839), Pamukkale, Türkiye, (Ekim 2020 ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., KOÇ, D.E. (2020) "TÜRK MİTOLOJİSİ KAPSAMINDA YİYECEK VE İÇECEKLER", 6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU , (pp. 838-839), Pamukkale, Türkiye, (Ekim 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU

TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELERİN GELENEKLERİNİN VE YEMEKLİ RİTÜELLERİNİN ANALİZİ

GÜNER, D., Gündoğdu, İ., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2020) "TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELERİN GELENEKLERİNİN VE YEMEKLİ RİTÜELLERİNİN ANALİZİ", 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Pamukkale, Türkiye, (Ekim 2020 GÜNER, D., Gündoğdu, İ., ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö. (2020) "TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELERİN GELENEKLERİNİN VE YEMEKLİ RİTÜELLERİNİN ANALİZİ", 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Pamukkale, Türkiye, (Ekim 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu

Exploring the Relationship between Anaerobic and Morphological Characteristics and Competition Success in Young Male Slovenian Judo Athletes

Link DOI      Simenko, J., Mahnič, N., Kukovica, D., Sertić, H., Segedi, I., Milić, R., Karpljuk, D., Ceylan, B., Rauter, S. (2024) "Exploring the Relationship between Anaerobic and Morphological Characteristics and Competition Success in Young Male Slovenian Judo Athletes", Applied Sciences-Basel, 14 (1235) pp. 1-14 [SCI Expanded] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-150"> Simenko, J., Mahnič, N., Kukovica, D., Sertić, H., Segedi, I., Milić, R., Karpljuk, D., Ceylan, B., Rauter, S. (2024) "Exploring the Relationship between Anaerobic and Morphological Characteristics and Competition Success in Young Male Slovenian Judo Athletes", Applied Sciences-Basel, 14 (1235) pp. 1-14 [SCI Expanded] Link DOI      Simenko, J., Mahnič, N., Kukovica, D., Sertić, H., Segedi, I., Milić, R., Karpljuk, D., Ceylan, B., Rauter, S. (2024) "Exploring the Relationship between Anaerobic and Morphological Characteristics and Competition Success in Young Male Slovenian Judo Athletes", Applied Sciences-Basel, 14 (1235) pp. 1-14 [SCI Expanded] Link DOI     
2024 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Applied Sciences-Basel