img
img
Toplam 24166 kayıt

Kırsal Turizm Çekiciliği Olarak Lavanta ve Kastamonu’nun Lavanta Turizmi Potansiyeli

Link DOI     Aytuğar, S., AYDOĞDU, A. (2021) "Kırsal Turizm Çekiciliği Olarak Lavanta ve Kastamonu’nun Lavanta Turizmi Potansiyeli", Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, (0) Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-14237"> Aytuğar, S., AYDOĞDU, A. (2021) "Kırsal Turizm Çekiciliği Olarak Lavanta ve Kastamonu’nun Lavanta Turizmi Potansiyeli", Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, (0) Link DOI     Aytuğar, S., AYDOĞDU, A. (2021) "Kırsal Turizm Çekiciliği Olarak Lavanta ve Kastamonu’nun Lavanta Turizmi Potansiyeli", Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, (0) Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi

Determination of Social Media Usage and Desire to Be Liked Levels of Kastamonu University Tourism Faculty Students

Link DOI     ERDOĞAN, Y., AYDOĞDU, A. (2021) "Determination of Social Media Usage and Desire to Be Liked Levels of Kastamonu University Tourism Faculty Students", Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, (0) Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-14238"> ERDOĞAN, Y., AYDOĞDU, A. (2021) "Determination of Social Media Usage and Desire to Be Liked Levels of Kastamonu University Tourism Faculty Students", Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, (0) Link DOI     ERDOĞAN, Y., AYDOĞDU, A. (2021) "Determination of Social Media Usage and Desire to Be Liked Levels of Kastamonu University Tourism Faculty Students", Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, (0) Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi

Helâl Konseptli Otellerde İsraf: Bir Örnek Olay İncelemesi

Link DOI    AYDOĞDU, A., Koçoğlu, C.M. (2017) "Helâl Konseptli Otellerde İsraf: Bir Örnek Olay İncelemesi", Türk İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 13 (13) pp. 315-328 Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14241"> AYDOĞDU, A., Koçoğlu, C.M. (2017) "Helâl Konseptli Otellerde İsraf: Bir Örnek Olay İncelemesi", Türk İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 13 (13) pp. 315-328 Link DOI    AYDOĞDU, A., Koçoğlu, C.M. (2017) "Helâl Konseptli Otellerde İsraf: Bir Örnek Olay İncelemesi", Türk İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi, 13 (13) pp. 315-328 Link DOI   
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi

Küresel Pazarlama Kapsamında Glokal Pazarlama Stratejilerinin Marka Sadakati Üzerindeki Etkisi Üzerine Bir Araştırma

Link DOI    Koçoğlu, C.M., AYDOĞDU, A. (2017) "Küresel Pazarlama Kapsamında Glokal Pazarlama Stratejilerinin Marka Sadakati Üzerindeki Etkisi Üzerine Bir Araştırma", the Journal of Academic Social Sciences, 44 (44) pp. 218-235 Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14242"> Koçoğlu, C.M., AYDOĞDU, A. (2017) "Küresel Pazarlama Kapsamında Glokal Pazarlama Stratejilerinin Marka Sadakati Üzerindeki Etkisi Üzerine Bir Araştırma", the Journal of Academic Social Sciences, 44 (44) pp. 218-235 Link DOI    Koçoğlu, C.M., AYDOĞDU, A. (2017) "Küresel Pazarlama Kapsamında Glokal Pazarlama Stratejilerinin Marka Sadakati Üzerindeki Etkisi Üzerine Bir Araştırma", the Journal of Academic Social Sciences, 44 (44) pp. 218-235 Link DOI   
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
the Journal of Academic Social Sciences

Le Regroupement Des Sports Equestres Dans Le Tourisme Le Cas De Daday

Link DOI   AYDOĞDU, A., Tanrısever, C. (2018) "Le Regroupement Des Sports Equestres Dans Le Tourisme Le Cas De Daday", The Journal of Academic Social Science Studies, 2 (66) pp. 401-414 Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-14244"> AYDOĞDU, A., Tanrısever, C. (2018) "Le Regroupement Des Sports Equestres Dans Le Tourisme Le Cas De Daday", The Journal of Academic Social Science Studies, 2 (66) pp. 401-414 Link DOI   AYDOĞDU, A., Tanrısever, C. (2018) "Le Regroupement Des Sports Equestres Dans Le Tourisme Le Cas De Daday", The Journal of Academic Social Science Studies, 2 (66) pp. 401-414 Link DOI  
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The Journal of Academic Social Science Studies

Turizmde Atlı Spor Kümelenmesi: Daday Örneği

Link      AYDOĞDU, A., Tanrısever, C. (2017) "Turizmde Atlı Spor Kümelenmesi: Daday Örneği", Dumlupınar Universitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi, (51) pp. 57-73 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-14245"> AYDOĞDU, A., Tanrısever, C. (2017) "Turizmde Atlı Spor Kümelenmesi: Daday Örneği", Dumlupınar Universitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi, (51) pp. 57-73 [TR Dizin] Link      AYDOĞDU, A., Tanrısever, C. (2017) "Turizmde Atlı Spor Kümelenmesi: Daday Örneği", Dumlupınar Universitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi, (51) pp. 57-73 [TR Dizin] Link     
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Dumlupınar Universitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi

Azerbaycan ve Türkiye Mutfak Kültürü’nün Tarihi Birlikteliği ve Mevcut Durumunun Belirlenmesi

Link    AYDOĞDU, A., Mızrak, M. (2017) "Azerbaycan ve Türkiye Mutfak Kültürü’nün Tarihi Birlikteliği ve Mevcut Durumunun Belirlenmesi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2 (1) pp. 15-25 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14246"> AYDOĞDU, A., Mızrak, M. (2017) "Azerbaycan ve Türkiye Mutfak Kültürü’nün Tarihi Birlikteliği ve Mevcut Durumunun Belirlenmesi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2 (1) pp. 15-25 Link    AYDOĞDU, A., Mızrak, M. (2017) "Azerbaycan ve Türkiye Mutfak Kültürü’nün Tarihi Birlikteliği ve Mevcut Durumunun Belirlenmesi", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2 (1) pp. 15-25 Link   
2017 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi

Destinasyon Tercihinde Gastronomi Turizmi’nin Önemi: Bozcaada Örneği

  AYDOĞDU, A., Okay, E.Ö., Köse, Z.C. (2016) "Destinasyon Tercihinde Gastronomi Turizmi’nin Önemi: Bozcaada Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 1 (2) pp. 120-132   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14247"> AYDOĞDU, A., Okay, E.Ö., Köse, Z.C. (2016) "Destinasyon Tercihinde Gastronomi Turizmi’nin Önemi: Bozcaada Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 1 (2) pp. 120-132    AYDOĞDU, A., Okay, E.Ö., Köse, Z.C. (2016) "Destinasyon Tercihinde Gastronomi Turizmi’nin Önemi: Bozcaada Örneği", Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 1 (2) pp. 120-132   
2016 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi

Uluslararası Konaklama İşletmeciliğinde Sınıflama-Standardizasyon Çabaları ve ISO 18513:2003 Terminoloji Standardı.

Link DOI    AYDOĞDU, A. (2017) "Uluslararası Konaklama İşletmeciliğinde Sınıflama-Standardizasyon Çabaları ve ISO 18513:2003 Terminoloji Standardı.", International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR), 4 (10) pp. 281-294 Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14248"> AYDOĞDU, A. (2017) "Uluslararası Konaklama İşletmeciliğinde Sınıflama-Standardizasyon Çabaları ve ISO 18513:2003 Terminoloji Standardı.", International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR), 4 (10) pp. 281-294 Link DOI    AYDOĞDU, A. (2017) "Uluslararası Konaklama İşletmeciliğinde Sınıflama-Standardizasyon Çabaları ve ISO 18513:2003 Terminoloji Standardı.", International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR), 4 (10) pp. 281-294 Link DOI   
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)

Yöresel Yemeklerin Sürdürülebilirliğinde Standart Reçetelendirmenin Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği

Link DOI   AYDOĞDU, A., Mızrak, M. (2017) "Yöresel Yemeklerin Sürdürülebilirliğinde Standart Reçetelendirmenin Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği", Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 9 (20) pp. 366-394 Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-14249"> AYDOĞDU, A., Mızrak, M. (2017) "Yöresel Yemeklerin Sürdürülebilirliğinde Standart Reçetelendirmenin Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği", Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 9 (20) pp. 366-394 Link DOI   AYDOĞDU, A., Mızrak, M. (2017) "Yöresel Yemeklerin Sürdürülebilirliğinde Standart Reçetelendirmenin Önemi: Kastamonu Mutfağı Örneği", Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 9 (20) pp. 366-394 Link DOI  
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

I. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumunun Ardından

AYDOĞDU, A. (2015) "I. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumunun Ardından", Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 26 (2) pp. 345-346 [TR Dizin]   AYDOĞDU, A. (2015) "I. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumunun Ardından", Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 26 (2) pp. 345-346 [TR Dizin]  
2015 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi

Yeniden İşlevlendirilen Tarihi Yapıların Sürdürülebilirliği

  Tanrısever, C., Saraç, Ö., AYDOĞDU, A. (2016) "Yeniden İşlevlendirilen Tarihi Yapıların Sürdürülebilirliği", Akademik Bakış Dergisi, 54 (0) pp. 1068-1082   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14251"> Tanrısever, C., Saraç, Ö., AYDOĞDU, A. (2016) "Yeniden İşlevlendirilen Tarihi Yapıların Sürdürülebilirliği", Akademik Bakış Dergisi, 54 (0) pp. 1068-1082    Tanrısever, C., Saraç, Ö., AYDOĞDU, A. (2016) "Yeniden İşlevlendirilen Tarihi Yapıların Sürdürülebilirliği", Akademik Bakış Dergisi, 54 (0) pp. 1068-1082   
2016 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik Bakış Dergisi

Turizmde Atlı Spor Kümelenmesi: Kastamonu ve Daday İçin Karma Bir Analiz

Link DOI     AYDOĞDU, A., Kırlı, H.İ. (2017) "Turizmde Atlı Spor Kümelenmesi: Kastamonu ve Daday İçin Karma Bir Analiz", Gumushane Universitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi, 8 (19) pp. 154-175 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-14252"> AYDOĞDU, A., Kırlı, H.İ. (2017) "Turizmde Atlı Spor Kümelenmesi: Kastamonu ve Daday İçin Karma Bir Analiz", Gumushane Universitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi, 8 (19) pp. 154-175 [TR Dizin] Link DOI     AYDOĞDU, A., Kırlı, H.İ. (2017) "Turizmde Atlı Spor Kümelenmesi: Kastamonu ve Daday İçin Karma Bir Analiz", Gumushane Universitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi, 8 (19) pp. 154-175 [TR Dizin] Link DOI    
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gumushane Universitesi Sosyal Bilimler Elektronik Dergisi

Kalkınma Ajanslarının Turizmin Gelişmesine Etkileri: Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı-Kastamonu Örneği

Link DOI     AYDOĞDU, A., Sezer, M. (2018) "Kalkınma Ajanslarının Turizmin Gelişmesine Etkileri: Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı-Kastamonu Örneği", International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR), 5 (19) pp. 584-601 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-14254"> AYDOĞDU, A., Sezer, M. (2018) "Kalkınma Ajanslarının Turizmin Gelişmesine Etkileri: Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı-Kastamonu Örneği", International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR), 5 (19) pp. 584-601 Link DOI     AYDOĞDU, A., Sezer, M. (2018) "Kalkınma Ajanslarının Turizmin Gelişmesine Etkileri: Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı-Kastamonu Örneği", International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR), 5 (19) pp. 584-601 Link DOI    
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)

Üniversite Öğrencilerini Sportif Rekreasyonel Faaliyetlerden Alıkoyan Etmenler Üzerine Bir Örnek Olay İncelemesi

Link DOI    AYDOĞDU, A., Dağıstan, M.T., Karaçor, B. (2018) "Üniversite Öğrencilerini Sportif Rekreasyonel Faaliyetlerden Alıkoyan Etmenler Üzerine Bir Örnek Olay İncelemesi", SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL, 4 (11) pp. 410-422 Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14255"> AYDOĞDU, A., Dağıstan, M.T., Karaçor, B. (2018) "Üniversite Öğrencilerini Sportif Rekreasyonel Faaliyetlerden Alıkoyan Etmenler Üzerine Bir Örnek Olay İncelemesi", SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL, 4 (11) pp. 410-422 Link DOI    AYDOĞDU, A., Dağıstan, M.T., Karaçor, B. (2018) "Üniversite Öğrencilerini Sportif Rekreasyonel Faaliyetlerden Alıkoyan Etmenler Üzerine Bir Örnek Olay İncelemesi", SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL, 4 (11) pp. 410-422 Link DOI   
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
SOCIAL MENTALITY AND RESEARCHER THINKERS JOURNAL

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mobbing Uygulamalarının Örgütsel Bağlılığa Etkisi: Ankara Örneği

Link DOI      Alpaslan, K., AYDOĞDU, A. (2018) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mobbing Uygulamalarının Örgütsel Bağlılığa Etkisi: Ankara Örneği", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 6 (3) pp. 298-311 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-14256"> Alpaslan, K., AYDOĞDU, A. (2018) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mobbing Uygulamalarının Örgütsel Bağlılığa Etkisi: Ankara Örneği", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 6 (3) pp. 298-311 [TR Dizin] Link DOI      Alpaslan, K., AYDOĞDU, A. (2018) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mobbing Uygulamalarının Örgütsel Bağlılığa Etkisi: Ankara Örneği", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 6 (3) pp. 298-311 [TR Dizin] Link DOI     
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Yerel Halkın Gastronomi Turizmine Karşı Tutum ve Bilgi Düzeyi: Kastamonu İçin Çıkarımsal Bir Analiz

Link DOI     AYDOĞDU, A., Öner, S. (2019) "Yerel Halkın Gastronomi Turizmine Karşı Tutum ve Bilgi Düzeyi: Kastamonu İçin Çıkarımsal Bir Analiz", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7 (1) pp. 535-560 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-14257"> AYDOĞDU, A., Öner, S. (2019) "Yerel Halkın Gastronomi Turizmine Karşı Tutum ve Bilgi Düzeyi: Kastamonu İçin Çıkarımsal Bir Analiz", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7 (1) pp. 535-560 [TR Dizin] Link DOI     AYDOĞDU, A., Öner, S. (2019) "Yerel Halkın Gastronomi Turizmine Karşı Tutum ve Bilgi Düzeyi: Kastamonu İçin Çıkarımsal Bir Analiz", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 7 (1) pp. 535-560 [TR Dizin] Link DOI    
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Kastamonu Örneğiyle Kırsal Turizm

  AYDOĞDU, A. (2018) "Kastamonu Örneğiyle Kırsal Turizm", Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-039-8  " data-bs-content-id="YazarBilgi-14267"> AYDOĞDU, A. (2018) "Kastamonu Örneğiyle Kırsal Turizm", Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-039-8   AYDOĞDU, A. (2018) "Kastamonu Örneğiyle Kırsal Turizm", Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, ISBN: 978-605-254-039-8  
2018 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Detay Yayıncılık

Çankırı Yâran Kültürünün Turizm Açısından Değerlendirilmesi ve Yaran Üyelerinin Turizme Yaklaşımları

AYDOĞDU, A., Tecimen, M., Tecimen, E. (2018) "Çankırı Yâran Kültürünün Turizm Açısından Değerlendirilmesi ve Yaran Üyelerinin Turizme Yaklaşımları", IV. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu , (pp. 915-922), Alanya, Türkiye, (Eylül 2018 AYDOĞDU, A., Tecimen, M., Tecimen, E. (2018) "Çankırı Yâran Kültürünün Turizm Açısından Değerlendirilmesi ve Yaran Üyelerinin Turizme Yaklaşımları", IV. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu , (pp. 915-922), Alanya, Türkiye, (Eylül 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu

Sürdürülebilir Turizmde Yöresel Yemeklerin Rolü ve Önemi: Kastamonu Örneği

AYDOĞDU, A., Mızrak, M., YAŞARSOY, E. (2017) "Sürdürülebilir Turizmde Yöresel Yemeklerin Rolü ve Önemi: Kastamonu Örneği", I. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi , (pp. 999-1009), Kastamonu, Türkiye, (Aralık 2017 AYDOĞDU, A., Mızrak, M., YAŞARSOY, E. (2017) "Sürdürülebilir Turizmde Yöresel Yemeklerin Rolü ve Önemi: Kastamonu Örneği", I. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi , (pp. 999-1009), Kastamonu, Türkiye, (Aralık 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi