Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24618 kayıt
Volatile profiles during storage of butter produced from different animals’ milk.
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Çakmakçı, S., Hayaloğlu, A.A. (2017) "
Volatile profiles during storage of butter produced from different animals’ milk.
",
15th Euro Fed Lipid Congress: Oil, fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life.
, (pp. 186), Uppsala, İsveç, (
Ağustos 2017
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Çakmakçı, S., Hayaloğlu, A.A. (2017) "
Volatile profiles during storage of butter produced from different animals’ milk.
",
15th Euro Fed Lipid Congress: Oil, fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life.
, (pp. 186), Uppsala, İsveç, (
Ağustos 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
15th Euro Fed Lipid Congress: Oil, fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life.
Comparison of Antioxidant Effects of Taşköprü Garlic With Its Stalks And Clove Shells
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2018) "
Comparison of Antioxidant Effects of Taşköprü Garlic With Its Stalks And Clove Shells
",
International Congress On Engineering And Life Science
, (pp. 290-293), Kastamonu, Türkiye, (
Mayıs 2018
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2018) "
Comparison of Antioxidant Effects of Taşköprü Garlic With Its Stalks And Clove Shells
",
International Congress On Engineering And Life Science
, (pp. 290-293), Kastamonu, Türkiye, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress On Engineering And Life Science
Effects of Addition Taşköprü Garlic and Synthetic Antioxidant on Some Properties and Oxidation Stability of Butter
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Uraylı, S. (2018) "
Effects of Addition Taşköprü Garlic and Synthetic Antioxidant on Some Properties and Oxidation Stability of Butter
",
International Congress On Engineering And Life Science
, (pp. 243), Kastamonu, Türkiye, (
Mayıs 2018
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Uraylı, S. (2018) "
Effects of Addition Taşköprü Garlic and Synthetic Antioxidant on Some Properties and Oxidation Stability of Butter
",
International Congress On Engineering And Life Science
, (pp. 243), Kastamonu, Türkiye, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress On Engineering And Life Science
Kastamonu’daki Süt Toplama Merkezlerinden EldeEdilen Sütlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Özdemir, D.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2018) "
Kastamonu’daki Süt Toplama Merkezlerinden EldeEdilen Sütlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
",
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi
, (pp. 438-439), Ankara, Türkiye, (
Eylül 2018
)
Özdemir, D.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2018) "
Kastamonu’daki Süt Toplama Merkezlerinden EldeEdilen Sütlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
",
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi
, (pp. 438-439), Ankara, Türkiye, (
Eylül 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi
Food Safety and Foodborne Hazards
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2019) "
Food Safety and Foodborne Hazards
",
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
, (pp. 898-902), Ankara, Türkiye, (
Ekim 2019
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2019) "
Food Safety and Foodborne Hazards
",
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
, (pp. 898-902), Ankara, Türkiye, (
Ekim 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Food Allergy and Some Foods Known to Cause AllergicReactions
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2019) "
Food Allergy and Some Foods Known to Cause AllergicReactions
",
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
, (pp. 903-908), Ankara, Türkiye, (
Ekim 2019
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2019) "
Food Allergy and Some Foods Known to Cause AllergicReactions
",
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
, (pp. 903-908), Ankara, Türkiye, (
Ekim 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition,Healthy Life Sport
Natural Sweeteners as Food Additives
Yıldız, H.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2019) "
Natural Sweeteners as Food Additives
",
2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (pp. 406-411), Antalya, Türkiye, (
Aralık 2019
)
Yıldız, H.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2019) "
Natural Sweeteners as Food Additives
",
2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (pp. 406-411), Antalya, Türkiye, (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
Some Pathogenic Bacteria in Raw Milk and Products
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Yıldız, H. (2019) "
Some Pathogenic Bacteria in Raw Milk and Products
",
2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (pp. 412-417), Antalya, Türkiye, (
Aralık 2019
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Yıldız, H. (2019) "
Some Pathogenic Bacteria in Raw Milk and Products
",
2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (pp. 412-417), Antalya, Türkiye, (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
Dondurma üretiminde kullanılan maddeler ve fonksiyonel bir gıda olarak meyveli dondurma
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Musaoğlu, G. (2020) "
Dondurma üretiminde kullanılan maddeler ve fonksiyonel bir gıda olarak meyveli dondurma
",
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, (pp. 202-207), Ankara, Türkiye, (
Haziran 2020
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Musaoğlu, G. (2020) "
Dondurma üretiminde kullanılan maddeler ve fonksiyonel bir gıda olarak meyveli dondurma
",
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, (pp. 202-207), Ankara, Türkiye, (
Haziran 2020
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinlerin önemi ve Türkiye’deki durum
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Çelikahmetoğlu, F. (2020) "
Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinlerin önemi ve Türkiye’deki durum
",
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, (pp. 208-213), Ankara, Türkiye, (
Haziran 2020
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Çelikahmetoğlu, F. (2020) "
Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinlerin önemi ve Türkiye’deki durum
",
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, (pp. 208-213), Ankara, Türkiye, (
Haziran 2020
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
The Importance of Mycotoxins in Dairy Products
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2016) "
The Importance of Mycotoxins in Dairy Products
",
2nd International Congress of Forensic Toxicology
, (
Haziran 2016
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14730">
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2016) "
The Importance of Mycotoxins in Dairy Products
",
2nd International Congress of Forensic Toxicology
, (
Haziran 2016
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
(2016) "
The Importance of Mycotoxins in Dairy Products
",
2nd International Congress of Forensic Toxicology
, (
Haziran 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Congress of Forensic Toxicology
The Gross Chemical Composition Microbiological and Sensory Qualities of Ardahan Göbek Kaşarı Cheese
Çakmakçı, S.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Şimşek, E. (2015) "
The Gross Chemical Composition Microbiological and Sensory Qualities of Ardahan Göbek Kaşarı Cheese
",
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
, (
Eylül 2015
)
Çakmakçı, S.,
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Şimşek, E. (2015) "
The Gross Chemical Composition Microbiological and Sensory Qualities of Ardahan Göbek Kaşarı Cheese
",
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
, (
Eylül 2015
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Erzincan Kemah Cheese Halva and Its Physical Chemical and Sensory Properties
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Şimşek, E., Çakmakçı, S. (2015) "
Erzincan Kemah Cheese Halva and Its Physical Chemical and Sensory Properties
",
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
, (
Eylül 2015
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Şimşek, E., Çakmakçı, S. (2015) "
Erzincan Kemah Cheese Halva and Its Physical Chemical and Sensory Properties
",
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
, (
Eylül 2015
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Sarımsağın Antioksidan Özelliği
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Aydın, S. (2016) "
Sarımsağın Antioksidan Özelliği
",
I. International Academic Research Congress
, (
Kasım 2016
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Aydın, S. (2016) "
Sarımsağın Antioksidan Özelliği
",
I. International Academic Research Congress
, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. International Academic Research Congress
Kastamonu daki Özel Bir Okulda Yaş ve Cinsiyet Gruplarına Göre Öğrencilerin Obezite Durumlarının İncelenmesi
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Buyurukcu, S. (2016) "
Kastamonu daki Özel Bir Okulda Yaş ve Cinsiyet Gruplarına Göre Öğrencilerin Obezite Durumlarının İncelenmesi
",
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress
, (
Kasım 2016
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Buyurukcu, S. (2016) "
Kastamonu daki Özel Bir Okulda Yaş ve Cinsiyet Gruplarına Göre Öğrencilerin Obezite Durumlarının İncelenmesi
",
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress
, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress
Süt Toplama Merkezlerinde HACCP
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Özdemir, D. (2016) "
Süt Toplama Merkezlerinde HACCP
",
I. International Academic Research Congress
, (
Kasım 2016
)
TAHMAS-KAHYAOĞLU, D.
, Özdemir, D. (2016) "
Süt Toplama Merkezlerinde HACCP
",
I. International Academic Research Congress
, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. International Academic Research Congress
Protective Efficacy of Fresh and Aged Macerated Garlic Oils in Safflower Oil Against Intra-Abdominal Adhesions in Rats
DOI
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, EMİN, N. (2023) "
Protective Efficacy of Fresh and Aged Macerated Garlic Oils in Safflower Oil Against Intra-Abdominal Adhesions in Rats
",
PAKISTAN VETERINARY JOURNAL
, 43 (2) pp. 290-296
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14742">
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, EMİN, N. (2023) "
Protective Efficacy of Fresh and Aged Macerated Garlic Oils in Safflower Oil Against Intra-Abdominal Adhesions in Rats
",
PAKISTAN VETERINARY JOURNAL
, 43 (2) pp. 290-296
[SCI Expanded]
DOI
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, EMİN, N. (2023) "
Protective Efficacy of Fresh and Aged Macerated Garlic Oils in Safflower Oil Against Intra-Abdominal Adhesions in Rats
",
PAKISTAN VETERINARY JOURNAL
, 43 (2) pp. 290-296
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
PAKISTAN VETERINARY JOURNAL
The Use of Macerated Garlic (Allium Sativum L.) Oil in Preventing the Postoperative Adhesions in Rats
DOI
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, EMİN, N. (2022) "
The Use of Macerated Garlic (Allium Sativum L.) Oil in Preventing the Postoperative Adhesions in Rats
",
Türk Doğa ve Fen Dergisi
, 11 (4) pp. 79-87
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14743">
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, EMİN, N. (2022) "
The Use of Macerated Garlic (Allium Sativum L.) Oil in Preventing the Postoperative Adhesions in Rats
",
Türk Doğa ve Fen Dergisi
, 11 (4) pp. 79-87
[TR Dizin]
DOI
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, EMİN, N. (2022) "
The Use of Macerated Garlic (Allium Sativum L.) Oil in Preventing the Postoperative Adhesions in Rats
",
Türk Doğa ve Fen Dergisi
, 11 (4) pp. 79-87
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Ultrasonographic and Macroscopic Comparison of the Thickness Values of the Capsule Corium and Soft Tissues in Bovine Claw
Link
DOI
Çeçen, G., Salcı, H., İntaş, D.S., Çelimli, N.,
ÇALIŞKAN, G.Ü.
(2015) "
Ultrasonographic and Macroscopic Comparison of the Thickness Values of the Capsule Corium and Soft Tissues in Bovine Claw
",
Journal of Veterinary Science
, 16 (1) pp. 107-111
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14753">
Çeçen, G., Salcı, H., İntaş, D.S., Çelimli, N.,
ÇALIŞKAN, G.Ü.
(2015) "
Ultrasonographic and Macroscopic Comparison of the Thickness Values of the Capsule Corium and Soft Tissues in Bovine Claw
",
Journal of Veterinary Science
, 16 (1) pp. 107-111
[SCI Expanded]
Link
DOI
Çeçen, G., Salcı, H., İntaş, D.S., Çelimli, N.,
ÇALIŞKAN, G.Ü.
(2015) "
Ultrasonographic and Macroscopic Comparison of the Thickness Values of the Capsule Corium and Soft Tissues in Bovine Claw
",
Journal of Veterinary Science
, 16 (1) pp. 107-111
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Veterinary Science
The usefulness of leptin measurements and ultrasound fat thickness for assessment of body fat reserves of Awassi lambs
Link
DOI
Orman, A.,
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, Temizel, E.M., Gençoğlu, H., Kara, Ç., Ünal, C. (2018) "
The usefulness of leptin measurements and ultrasound fat thickness for assessment of body fat reserves of Awassi lambs
",
ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
, 17 (3) pp. 706-713
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14761">
Orman, A.,
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, Temizel, E.M., Gençoğlu, H., Kara, Ç., Ünal, C. (2018) "
The usefulness of leptin measurements and ultrasound fat thickness for assessment of body fat reserves of Awassi lambs
",
ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
, 17 (3) pp. 706-713
[SCI Expanded]
Link
DOI
Orman, A.,
ÇALIŞKAN, G.Ü.
, Temizel, E.M., Gençoğlu, H., Kara, Ç., Ünal, C. (2018) "
The usefulness of leptin measurements and ultrasound fat thickness for assessment of body fat reserves of Awassi lambs
",
ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
, 17 (3) pp. 706-713
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
İhsangazi Meslek Yüksekokulu
Veterinerlik
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
«
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
»