img
img
Toplam 24176 kayıt

PİYANO EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖLÇÜMÜNE YÖNELİK DERECELİ PUANLAMA ANAHTARININ GELİŞTİRİLMESİ: GEÇERLİK VE GÜVENİRLİK ÇALIŞMASI

Link    TURGUT, Ş., Dalkıran, E. (2021) "PİYANO EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖLÇÜMÜNE YÖNELİK DERECELİ PUANLAMA ANAHTARININ GELİŞTİRİLMESİ: GEÇERLİK VE GÜVENİRLİK ÇALIŞMASI", ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SANAT & TASARIM DERGİSİ, 11 (2) pp. 448-449 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-17701"> TURGUT, Ş., Dalkıran, E. (2021) "PİYANO EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖLÇÜMÜNE YÖNELİK DERECELİ PUANLAMA ANAHTARININ GELİŞTİRİLMESİ: GEÇERLİK VE GÜVENİRLİK ÇALIŞMASI", ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SANAT & TASARIM DERGİSİ, 11 (2) pp. 448-449 Link    TURGUT, Ş., Dalkıran, E. (2021) "PİYANO EĞİTİMİ DERSİ PERFORMANS ÖLÇÜMÜNE YÖNELİK DERECELİ PUANLAMA ANAHTARININ GELİŞTİRİLMESİ: GEÇERLİK VE GÜVENİRLİK ÇALIŞMASI", ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SANAT & TASARIM DERGİSİ, 11 (2) pp. 448-449 Link   
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SANAT & TASARIM DERGİSİ

VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI

Link     Yeşil, S.Ç., Yıldız, S. (2023) "VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI", JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL, 6 (4) [TR Dizin] Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-17705"> Yeşil, S.Ç., Yıldız, S. (2023) "VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI", JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL, 6 (4) [TR Dizin] Link     Yeşil, S.Ç., Yıldız, S. (2023) "VEJETARYEN MUTFAK BAĞLAMINDA BİTLİS İLİ YENİLEBİLİR OTLARI", JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL, 6 (4) [TR Dizin] Link    
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL

Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi

Link      ŞİMŞEK, A., Yıldız, S. (2020) "Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (1) pp. 684-699 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-17711"> ŞİMŞEK, A., Yıldız, S. (2020) "Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (1) pp. 684-699 [TR Dizin] Link      ŞİMŞEK, A., Yıldız, S. (2020) "Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (1) pp. 684-699 [TR Dizin] Link     
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme

  Yıldız, S., GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 1-829), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17729"> Yıldız, S., GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 1-829), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  Yıldız, S., GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 1-829), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021 
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi

Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma

  Yıldız, S., Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A. (2019) "Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , Sinop, Türkiye, (Haziran 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17730"> Yıldız, S., Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A. (2019) "Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , Sinop, Türkiye, (Haziran 2019  Yıldız, S., Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A. (2019) "Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , Sinop, Türkiye, (Haziran 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)

Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

  ŞİMŞEK, A., Yıldız, S., Çetinkaya, N. (2019) "Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 338-343), Sinop, Türkiye, (Haziran 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17731"> ŞİMŞEK, A., Yıldız, S., Çetinkaya, N. (2019) "Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 338-343), Sinop, Türkiye, (Haziran 2019  ŞİMŞEK, A., Yıldız, S., Çetinkaya, N. (2019) "Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , (pp. 338-343), Sinop, Türkiye, (Haziran 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)

Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi

  Çetinkaya, N., Yıldız, S., ŞİMŞEK, A. (2019) "Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , Sinop, Türkiye, (Haziran 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17732"> Çetinkaya, N., Yıldız, S., ŞİMŞEK, A. (2019) "Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , Sinop, Türkiye, (Haziran 2019  Çetinkaya, N., Yıldız, S., ŞİMŞEK, A. (2019) "Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi", 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019) , Sinop, Türkiye, (Haziran 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)

Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi

  ŞİMŞEK, A., Yıldız, S., Çetinkaya, N. (2019) "Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi", I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi , (pp. 114-117), Erzurum, Türkiye, (Aralık 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17734"> ŞİMŞEK, A., Yıldız, S., Çetinkaya, N. (2019) "Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi", I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi , (pp. 114-117), Erzurum, Türkiye, (Aralık 2019  ŞİMŞEK, A., Yıldız, S., Çetinkaya, N. (2019) "Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi", I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi , (pp. 114-117), Erzurum, Türkiye, (Aralık 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi

Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A., Yıldız, S. (2019) "Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma", II. International Halal Tourism Congress , (pp. 280-289), Antalya, Türkiye, (Nisan 2019 Çetinkaya, N., ŞİMŞEK, A., Yıldız, S. (2019) "Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri ile Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma", II. International Halal Tourism Congress , (pp. 280-289), Antalya, Türkiye, (Nisan 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II. International Halal Tourism Congress

Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları

  ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N., Yıldız, S. (2019) "Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları", II.International Halal Tourism Congress , (pp. 81-89), Antalya, Türkiye, (Nisan 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17740"> ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N., Yıldız, S. (2019) "Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları", II.International Halal Tourism Congress , (pp. 81-89), Antalya, Türkiye, (Nisan 2019  ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N., Yıldız, S. (2019) "Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Turum ve Davranışları", II.International Halal Tourism Congress , (pp. 81-89), Antalya, Türkiye, (Nisan 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II.International Halal Tourism Congress

Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği

  Yıldız, S., ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N. (2019) "Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği", I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi , (pp. 87-95), Erzurum, Türkiye, (Aralık 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17741"> Yıldız, S., ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N. (2019) "Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği", I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi , (pp. 87-95), Erzurum, Türkiye, (Aralık 2019  Yıldız, S., ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N. (2019) "Destinasyonlara Yönelik E-Şikayetlerin Analizi: Ilgaz Kış Sporları Turizm Merkezi Örneği", I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi , (pp. 87-95), Erzurum, Türkiye, (Aralık 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. Uluslararası Kış Turizmi Kongresi

Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma

  Çetinkaya, N., Yıldız, S., ŞİMŞEK, A. (2019) "Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi , (pp. 30-45), Gaziantep, Türkiye, (Kasım 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17742"> Çetinkaya, N., Yıldız, S., ŞİMŞEK, A. (2019) "Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi , (pp. 30-45), Gaziantep, Türkiye, (Kasım 2019  Çetinkaya, N., Yıldız, S., ŞİMŞEK, A. (2019) "Tüketicilerin Sokak Lezzetleri Algılamaları: Akademisyenler Üzerine Bir Araştırma", Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi , (pp. 30-45), Gaziantep, Türkiye, (Kasım 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi

Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi

  ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N., Yıldız, S. (2019) "Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 1-9), Gaziantep, Türkiye, (Kasım 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-17743"> ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N., Yıldız, S. (2019) "Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 1-9), Gaziantep, Türkiye, (Kasım 2019  ŞİMŞEK, A., Çetinkaya, N., Yıldız, S. (2019) "Coğrafi İşaretli Ürün Olarak Erzurum Küflü Civil Peynirinin Değerlendirilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 1-9), Gaziantep, Türkiye, (Kasım 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN KIRSAL KALKINMAVE KIRSAL TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA

Çetinkaya, N., Yıldız, S., ŞİMŞEK, A. (2018) "KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN KIRSAL KALKINMAVE KIRSAL TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA", Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Aralık 2018 Çetinkaya, N., Yıldız, S., ŞİMŞEK, A. (2018) "KALKINMA AJANSLARI ARACILIĞIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN KIRSAL KALKINMAVE KIRSAL TURİZM PROJELERİNİN TESPİT EDİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA", Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Aralık 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri

Link     FİDAN, E.S. (2021) "Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri", İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi, 7 (2) pp. 1011-1045 [TR Dizin] Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-17751"> FİDAN, E.S. (2021) "Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri", İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi, 7 (2) pp. 1011-1045 [TR Dizin] Link     FİDAN, E.S. (2021) "Cephelerde Bir Şâir: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Faaliyetleri ve “Feryâd-ı Dehşet-Engiz Der-Hakk-ı Trablusgarb” Adlı Manzum Eseri", İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi, 7 (2) pp. 1011-1045 [TR Dizin] Link    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İHYA Uluslararası İslam Araştırmaları Dergisi

II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü

Link    FİDAN, E.S. (2020) "II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü", Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 4 (1) pp. 141-161 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-17752"> FİDAN, E.S. (2020) "II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü", Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 4 (1) pp. 141-161 Link    FİDAN, E.S. (2020) "II. Abdülhamid Devri’nde Genç Bir Muhalif: Ahmed Mikdâd Efendi’nin Sürgünü", Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 4 (1) pp. 141-161 Link   
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi

Hoca Ahmed Yesevî

FİDAN, E.S. (2023) "Hoca Ahmed Yesevî", İstanbul/Türkiye : Siyer Yayınları, ISBN: 978-625-6766-30-3  FİDAN, E.S. (2023) "Hoca Ahmed Yesevî", İstanbul/Türkiye : Siyer Yayınları, ISBN: 978-625-6766-30-3 
2023 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Siyer Yayınları

Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Bir Âlimin Serencamı: Ahmed Mikdâd Efendi

  FİDAN, E.S. (2021) "Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Bir Âlimin Serencamı: Ahmed Mikdâd Efendi", İstanbul/Türkiye : DBY Yayınları, ISBN: 9786257471114  " data-bs-content-id="YazarBilgi-17755"> FİDAN, E.S. (2021) "Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Bir Âlimin Serencamı: Ahmed Mikdâd Efendi", İstanbul/Türkiye : DBY Yayınları, ISBN: 9786257471114   FİDAN, E.S. (2021) "Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Bir Âlimin Serencamı: Ahmed Mikdâd Efendi", İstanbul/Türkiye : DBY Yayınları, ISBN: 9786257471114  
2021 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
DBY Yayınları