Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 26193 kayıt
MOR ÇİÇEKLİ ORMAN GÜLÜ (Rhododendron ponticum) SULU-METANOLİK ÖZÜTÜ’NÜNSAPROLEGNİASİS ÜZERİNE ANTİFUNGAL ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Okaliptüs Esansiyel Yağının Kerevitlerden (Astacus leptodactylus) İzole Edilen Fusarium oxysporum Üzerine Mik Değerinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Okaliptüs Esansiyel Yağının Antibakteriyel Olarak Minimum İnhibisyon Konsantrasyonunun Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
A New Biotechnological Application in Aquaculture: Germ Cell Transplantation
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Congress on Engineering and Life Science
OKALİPTÜS ESANSİYEL YAĞININ KEREVİTLERDEN (Astacus leptodactylus) İZOLE EDİLEN Fusarium oxysporum ÜZERİNE MİK DEĞERİNİN BELİRLENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU
OKALİPTUS ESANSİYEL YAĞININ ANTİBAKTERİYEL OLARAK MİNİMUM İNHİBİSYON KONSANTRASYONUNUN BELİRLENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU
KISA SÜRELI YUMURTA MUHAFAZASI SONRASI GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI Oncorhynchusmykiss NDA EMBRİYOLOJİK GELİŞİMİN İZLENMESİ ve YAŞAMA ORANLARININBELİRLENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE GAMET BİYOLOJİSİ ÇALIŞTAYI
GİNOGENEZ UYGULAMASINDA ULTRAVİYOLE IŞINLAMASININ KARADENİZ ALABALIĞI Salmo trutta labrax SPERMASI ÜZERİNE ETKİSİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNDE GAMET BİYOLOJİSİ ÇALIŞTAYI
KASTAMONU İLİ AKUAKÜLTÜR SEKTÖRÜNDE BİYOTEKNOLOJİKUYGULAMALARIN YERİ ve ÖNEMİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. ULUSLARARASI ABANA SEMPOZYUMUGeçmişten Günümüze Kastamonu/Kent-Kültür-Kimlik
Effects of pomegrante seed oil on growth performance in rainbow trout Oncorhynchus mykiss
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Feed 20165th International Feed Conference:Present and Future Challenges
Spermatozoa Motility Characteristics of Convict Cichlid Cichlasoma nigrofasciatum in Long Term Storage
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Aquagamete-Cost 2014
Production of Gynogenetic Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Workshop on Aquatic Sciences Biotechnology
Analyses of Sea Surface Temperature by Wavelet Methodology
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INTERNATIONAL ECOLOGY 2018 SYMPOSIUM
Effect of Using Different Hypotonic Solution for Chromosome Preparation from EmbryonicTissues of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Larvae
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE
THE EFFECT OF HEAT SHOCK APPLICATION AT DIFFERENT GRADES ON THE PRODUCTION OF TRIPLOID BLACK SEA TROUT (Salmo trutta labrax)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. INTERNATIONAL FISHERIES SYMPOSIUM
DETERMINATION OF MINIMUM INHIBITION CONCENTRATION OF Aeromonas hydrophila AND Pseudomonas putida BACTERIA BY USING WHITE POPPY METHANOLIC EXTRACT
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. INTERNATIONAL FISHERIES SYMPOSIUM
Effect of Water Quality Parameters on Reproduction of Strawberry Conch Snail (Conomurex luhuanus) in Marine Aquarium Conditions
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Engineering and Life Science
INVESTIGATION OF FILYOS STREAM (TURKEY) WATER QUALITY IN TERMS OF SOME PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd INTERNATIONAL CONGRESS ONENVIRONMENTAL RESEARCHESAND TECHNOLOGY
AN ADAPTIVE NEURO-FUZZY INFERENCE SYSTEM (ANFIS) TO PREDICT CADMIUM (CD) CONCENTRATIONS IN THE FILYOS RIVER, TURKEY
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd INTERNATIONAL CONGRESS ONENVIRONMENTAL RESEARCHESAND TECHNOLOGY
Effects of pomegrante seed oil on growth performance in rainbow trout Oncorhynchus mykiss
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FEED 2016- 5th International Feed Conference: Present and Future Challenges
«
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
»