Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24614 kayıt
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
Link
DOI
Gül, L.B.,
GÜL, O.
, Yılmaz, M.T., Dertli, E., Çon, A.H. (2020) "
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 44 (4)
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11155">
Gül, L.B.,
GÜL, O.
, Yılmaz, M.T., Dertli, E., Çon, A.H. (2020) "
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 44 (4)
[SCI Expanded]
Link
DOI
Gül, L.B.,
GÜL, O.
, Yılmaz, M.T., Dertli, E., Çon, A.H. (2020) "
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 44 (4)
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Food Processing and Preservation
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
Link
DOI
Çakıroğlu, K., Dervişoğlu, M.,
GÜL, O.
(2020) "
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
",
Journal of Texture Studies
, 51 (5) pp. 800-809
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11156">
Çakıroğlu, K., Dervişoğlu, M.,
GÜL, O.
(2020) "
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
",
Journal of Texture Studies
, 51 (5) pp. 800-809
[SCI Expanded]
Link
DOI
Çakıroğlu, K., Dervişoğlu, M.,
GÜL, O.
(2020) "
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
",
Journal of Texture Studies
, 51 (5) pp. 800-809
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Texture Studies
Effect of ultrasonication treatment on structural, physicochemical and bioactive properties of pasteurized rosehip (Rosa canina L.) nectar
Link
DOI
Atalar, İ., Sarıcaoğlu, F.T., Odabaş, H.İ., Yılmaz, V.A.,
GÜL, O.
(2020) "
Effect of ultrasonication treatment on structural, physicochemical and bioactive properties of pasteurized rosehip (Rosa canina L.) nectar
",
LWT
, 118 (0) p. 108850
[SCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11157">
Atalar, İ., Sarıcaoğlu, F.T., Odabaş, H.İ., Yılmaz, V.A.,
GÜL, O.
(2020) "
Effect of ultrasonication treatment on structural, physicochemical and bioactive properties of pasteurized rosehip (Rosa canina L.) nectar
",
LWT
, 118 (0) p. 108850
[SCI]
Link
DOI
Atalar, İ., Sarıcaoğlu, F.T., Odabaş, H.İ., Yılmaz, V.A.,
GÜL, O.
(2020) "
Effect of ultrasonication treatment on structural, physicochemical and bioactive properties of pasteurized rosehip (Rosa canina L.) nectar
",
LWT
, 118 (0) p. 108850
[SCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
LWT
Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder
GÜL, O.
, Atalar, İ., Özgeçen, A.B., Gül, L.B., Törnük, F., Sert, D., Yazıcı, F. (2023) "
Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder
",
V. Balkan Agricultural Congress
, (
Eylül 2023
)
GÜL, O.
, Atalar, İ., Özgeçen, A.B., Gül, L.B., Törnük, F., Sert, D., Yazıcı, F. (2023) "
Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder
",
V. Balkan Agricultural Congress
, (
Eylül 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Balkan Agricultural Congress
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması
Atalar, İ., Kurt, A.,
GÜL, O.
, Sarıcaoğlu, F.T., Gençcelep, H. (2020) "
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması
",
Türkiye 13. Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2020
)
Atalar, İ., Kurt, A.,
GÜL, O.
, Sarıcaoğlu, F.T., Gençcelep, H. (2020) "
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması
",
Türkiye 13. Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2020
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye 13. Gıda Kongresi
Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate
Marıbao, I.,
GÜL, O.
(2023) "
Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate
",
V. Balkan Agricultural Congress
, Edirne, Türkiye, (
Eylül 2023
)
Marıbao, I.,
GÜL, O.
(2023) "
Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate
",
V. Balkan Agricultural Congress
, Edirne, Türkiye, (
Eylül 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Balkan Agricultural Congress
Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate
GÜL, O.
, Baskıncı, T. (2023) "
Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate
",
5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi
, Kars, Türkiye, (
Mart 2023
)
GÜL, O.
, Baskıncı, T. (2023) "
Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate
",
5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi
, Kars, Türkiye, (
Mart 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi
DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE
Gül, L.B.,
GÜL, O.
(2022) "
DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE
",
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, (
Eylül 2022
)
Gül, L.B.,
GÜL, O.
(2022) "
DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE
",
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, (
Eylül 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi
Gül, L.B.,
GÜL, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi
",
Türkiye 13. Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2020
)
Gül, L.B.,
GÜL, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi
",
Türkiye 13. Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2020
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye 13. Gıda Kongresi
Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study
Gül, L.B.,
GÜL, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study
",
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, (
Mart 2020
)
Gül, L.B.,
GÜL, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study
",
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, (
Mart 2020
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
GÜL, O.
(2019) "
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
",
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (
Aralık 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11195">
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
GÜL, O.
(2019) "
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
",
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (
Aralık 2019
)
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
GÜL, O.
(2019) "
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
",
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
Link
DOI
AKTAŞ, R.
(2021) "
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
",
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
, (28) pp. 11-38
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11236">
AKTAŞ, R.
(2021) "
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
",
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
, (28) pp. 11-38
[TR Dizin]
Link
DOI
AKTAŞ, R.
(2021) "
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
",
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
, (28) pp. 11-38
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
Kasaba Köyü ve UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin Kastamonu Turizmine Katkısı
DOI
AKTAŞ, R.
(2022) "
Kasaba Köyü ve UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin Kastamonu Turizmine Katkısı
",
Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences
, 12 (4) pp. 867-881
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11237">
AKTAŞ, R.
(2022) "
Kasaba Köyü ve UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin Kastamonu Turizmine Katkısı
",
Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences
, 12 (4) pp. 867-881
DOI
AKTAŞ, R.
(2022) "
Kasaba Köyü ve UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin Kastamonu Turizmine Katkısı
",
Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences
, 12 (4) pp. 867-881
DOI
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences
Tarih Öncesinden Gelen bir Zanaat Kastamonu’da Geleneksel Küçüksu Caba Üretimi
Link
AKTAŞ, R.
(2023) "
Tarih Öncesinden Gelen bir Zanaat Kastamonu’da Geleneksel Küçüksu Caba Üretimi
",
USBED
, 5 (8) pp. 31-64
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11238">
AKTAŞ, R.
(2023) "
Tarih Öncesinden Gelen bir Zanaat Kastamonu’da Geleneksel Küçüksu Caba Üretimi
",
USBED
, 5 (8) pp. 31-64
Link
AKTAŞ, R.
(2023) "
Tarih Öncesinden Gelen bir Zanaat Kastamonu’da Geleneksel Küçüksu Caba Üretimi
",
USBED
, 5 (8) pp. 31-64
Link
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
USBED
Kastmaonu ili, İnebolu İlçesinin (Abonou Teikhos-Ionopolis) Tarihsel Gelişimi
AKTAŞ, R.
(2023) "
Kastmaonu ili, İnebolu İlçesinin (Abonou Teikhos-Ionopolis) Tarihsel Gelişimi
",
ULUSLARARASI İNEBOLU SEMPOZYUMU
, Kastamonu, Türkiye, (
Temmuz 2023
)
AKTAŞ, R.
(2023) "
Kastmaonu ili, İnebolu İlçesinin (Abonou Teikhos-Ionopolis) Tarihsel Gelişimi
",
ULUSLARARASI İNEBOLU SEMPOZYUMU
, Kastamonu, Türkiye, (
Temmuz 2023
)
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI İNEBOLU SEMPOZYUMU
UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin ve Kasaba Köyü’nün Kastamonu Turizmine Katkısı
AKTAŞ, R.
(2022) "
UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin ve Kasaba Köyü’nün Kastamonu Turizmine Katkısı
",
3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi
, Karabük, Türkiye, (
Haziran 2022
)
AKTAŞ, R.
(2022) "
UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin ve Kasaba Köyü’nün Kastamonu Turizmine Katkısı
",
3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi
, Karabük, Türkiye, (
Haziran 2022
)
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi
Türkiyede Kültürel Miras, Arkeoloji ve Toplumsal Bakış
AKTAŞ, R.
(2021) "
Türkiyede Kültürel Miras, Arkeoloji ve Toplumsal Bakış
",
Tarih ve Arkeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferansları
, Kastamonu, Türkiye, (
Aralık 2021
)
AKTAŞ, R.
(2021) "
Türkiyede Kültürel Miras, Arkeoloji ve Toplumsal Bakış
",
Tarih ve Arkeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferansları
, Kastamonu, Türkiye, (
Aralık 2021
)
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tarih ve Arkeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferansları
Comparing Three Free to Use Visual Programming Environment for Novice Programmers
Link
KAYA, K.Y.
, YILDIZ, İ. (2019) "
Comparing Three Free to Use Visual Programming Environment for Novice Programmers
",
Kastamonu Eğitim Dergisi
, 27 (6)
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11266">
KAYA, K.Y.
, YILDIZ, İ. (2019) "
Comparing Three Free to Use Visual Programming Environment for Novice Programmers
",
Kastamonu Eğitim Dergisi
, 27 (6)
[TR Dizin]
Link
KAYA, K.Y.
, YILDIZ, İ. (2019) "
Comparing Three Free to Use Visual Programming Environment for Novice Programmers
",
Kastamonu Eğitim Dergisi
, 27 (6)
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Eğitim Dergisi
Bir KAÇD’nin tasarım ve uygulama sürecinin eğitmen deneyimleri açısından incelenmesi
DOI
TISOĞLU-KAYA, S.,
KAYA, K.Y.
(2020) "
Bir KAÇD’nin tasarım ve uygulama sürecinin eğitmen deneyimleri açısından incelenmesi
",
Kastamonu Eğitim Dergisi
, 28 (6) pp. 2535-2551
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11267">
TISOĞLU-KAYA, S.,
KAYA, K.Y.
(2020) "
Bir KAÇD’nin tasarım ve uygulama sürecinin eğitmen deneyimleri açısından incelenmesi
",
Kastamonu Eğitim Dergisi
, 28 (6) pp. 2535-2551
[TR Dizin]
DOI
TISOĞLU-KAYA, S.,
KAYA, K.Y.
(2020) "
Bir KAÇD’nin tasarım ve uygulama sürecinin eğitmen deneyimleri açısından incelenmesi
",
Kastamonu Eğitim Dergisi
, 28 (6) pp. 2535-2551
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Eğitim Dergisi
Review of Village Institutions from the Aspect of Instructional Technology
Link
DOI
TISOĞLU-KAYA, S.,
KAYA, K.Y.
, Çağıltay, K. (2018) "
Review of Village Institutions from the Aspect of Instructional Technology
",
Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
, 14 (1) pp. 463-480
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11268">
TISOĞLU-KAYA, S.,
KAYA, K.Y.
, Çağıltay, K. (2018) "
Review of Village Institutions from the Aspect of Instructional Technology
",
Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
, 14 (1) pp. 463-480
[TR Dizin]
Link
DOI
TISOĞLU-KAYA, S.,
KAYA, K.Y.
, Çağıltay, K. (2018) "
Review of Village Institutions from the Aspect of Instructional Technology
",
Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
, 14 (1) pp. 463-480
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
«
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
»