img
img
Toplam 25168 kayıt

Lojistik Hizmet Kalitesinin Servqual Yöntemi İle Analizi

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. Uluslararası İktisat İşletme ve Sosyal Bilimler Kongresi

Otomobil ve Hafif Ticari Araçlarda Kalite Algısı

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ankara International Congress on Scientific Research III

İmalat Firmalarında Güvenlik İkliminin İş Memnuniyeti Üzerindeki Etkisi

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Econder I. International Economics, Business and Social Sciences Congress

AVRUPA BİRLİĞİ HİBELERİ İÇİN ADIM ADIM PROJE HAZIRLAMA

0 0
2011 Ders Kitabı SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
EFİL YAYINEVİ

Bilanço Makyajlama Yöntemleri Ve Örnek Şirket İncelemesi

0 0
0 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kongre

Tescillenen Yöresel Yemek İsimlerinin Yaygın Kullanımla Uyumu: Kastamonu Simidi mi Kel Simit mi?

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of humanities and tourism research (Online)

Bitlis Mutfağında Büryan: 1907’den Beri Büryancı Azmi’nin Yeri

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik RiskAlgısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

İnternet Bağımlılığı ve Turizme Katılma Motivasyonu İlişkisi: Z Kuşağı Üzerinde Bir Değerlendirme

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turizm ve Arastırma Dergisi (TURAR)

Destinasyon İmajının Algılanan Değer ve Deneyim Kalitesine Etkisi: Kültür Turistleri Üzerine Bir Araştırma

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Alanya Akademik Bakış

Restoran Atmosferi Algısının Sosyal Medya Paylaşımlarına Etkisi: Bir Temalı Restoran Örneği

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Manas Journal of Social Studies

Turistik Satın Alma Karar Sürecinde Bedava Etkisi: Otelİşletmelerine Yönelik Bir Araştırma

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management

Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliğini Kadınların Demografik Özellikleri Etkiliyor Mu ?

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Derslerine İlişkin Tutumları Ve Ders Çıktılarına Yönelik Bir Araştırma

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Eğitim Dergisi

Turistik Noktalara İlişkin Ziyaretçi Fotoğraflarının Göstergebilimsel AçıdanDeğerlendirilmesi ve Kamu Kurum Fotoğrafları ile Kıyaslanması

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

TÜRK DÜNYASI ÖĞRENCİLERİNİN UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR MİRASI DEĞERLERİNE İLİŞKİN BİLGİ VE DENEYİM DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi

Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)

Gastronomi Turizmi Kapsamında Slow Food HareketininDeğerlendirilmesi: Kazakistan Örneği

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)

Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Çiftlik Turizminde Kullanımı: Doğu Anadolu Örneği

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (GANUD)