Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25168 kayıt
Lojistik Hizmet Kalitesinin Servqual Yöntemi İle Analizi
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Üretim Yönetimi ve Pazarlama
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Uluslararası İktisat İşletme ve Sosyal Bilimler Kongresi
Otomobil ve Hafif Ticari Araçlarda Kalite Algısı
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Üretim Yönetimi ve Pazarlama
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ankara International Congress on Scientific Research III
İmalat Firmalarında Güvenlik İkliminin İş Memnuniyeti Üzerindeki Etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İşletme
Üretim Yönetimi ve Pazarlama
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Econder I. International Economics, Business and Social Sciences Congress
AVRUPA BİRLİĞİ HİBELERİ İÇİN ADIM ADIM PROJE HAZIRLAMA
0 0
Kurum Bilgileri
Kastamonu Meslek Yüksekokulu
Yönetim ve Organizasyon
İşletme Yönetimi Programı
Özgeçmiş Sayfası
2011
Ders Kitabı
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EFİL YAYINEVİ
Bilanço Makyajlama Yöntemleri Ve Örnek Şirket İncelemesi
0 0
Kurum Bilgileri
Kastamonu Meslek Yüksekokulu
Yönetim ve Organizasyon
İşletme Yönetimi Programı
Özgeçmiş Sayfası
0
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kongre
Tescillenen Yöresel Yemek İsimlerinin Yaygın Kullanımla Uyumu: Kastamonu Simidi mi Kel Simit mi?
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of humanities and tourism research (Online)
Bitlis Mutfağında Büryan: 1907’den Beri Büryancı Azmi’nin Yeri
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik RiskAlgısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
İnternet Bağımlılığı ve Turizme Katılma Motivasyonu İlişkisi: Z Kuşağı Üzerinde Bir Değerlendirme
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turizm ve Arastırma Dergisi (TURAR)
Destinasyon İmajının Algılanan Değer ve Deneyim Kalitesine Etkisi: Kültür Turistleri Üzerine Bir Araştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Destinasyon Rekabetçiliğinde İmaj, Değer ve Kalite: Şehirlerarası Bir Karşılaştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Alanya Akademik Bakış
Restoran Atmosferi Algısının Sosyal Medya Paylaşımlarına Etkisi: Bir Temalı Restoran Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Manas Journal of Social Studies
Turistik Satın Alma Karar Sürecinde Bedava Etkisi: Otelİşletmelerine Yönelik Bir Araştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management
Yemek Kültürünün Sürdürülebilirliğini Kadınların Demografik Özellikleri Etkiliyor Mu ?
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerinin Uygulamalı Mutfak Derslerine İlişkin Tutumları Ve Ders Çıktılarına Yönelik Bir Araştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Eğitim Dergisi
Turistik Noktalara İlişkin Ziyaretçi Fotoğraflarının Göstergebilimsel AçıdanDeğerlendirilmesi ve Kamu Kurum Fotoğrafları ile Kıyaslanması
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
TÜRK DÜNYASI ÖĞRENCİLERİNİN UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR MİRASI DEĞERLERİNE İLİŞKİN BİLGİ VE DENEYİM DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
Gastronomi Turizmi Kapsamında Slow Food HareketininDeğerlendirilmesi: Kazakistan Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Çiftlik Turizminde Kullanımı: Doğu Anadolu Örneği
0 0
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Turizm İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (GANUD)
«
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
»