img
Toplam 24633 kayıt

QUALITY EXPECTATIONS IN FURNITURE AND FACTORS AFFECTING PURCHASING: A QUALITATIVE RESEARCH

  Tapınç, M., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN FURNITURE AND FACTORS AFFECTING PURCHASING: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 151-152), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022 " data-bs-content-id="YazarBilgi-18383"> Tapınç, M., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN FURNITURE AND FACTORS AFFECTING PURCHASING: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 151-152), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022  Tapınç, M., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN FURNITURE AND FACTORS AFFECTING PURCHASING: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 151-152), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022 
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC)

QUALITY EXPECTATIONS IN SHOES: A QUALITATIVE RESEARCH

  Yüksel, B., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN SHOES: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 138-139), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022 " data-bs-content-id="YazarBilgi-18384"> Yüksel, B., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN SHOES: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 138-139), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022  Yüksel, B., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN SHOES: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 138-139), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022 
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC)

QUALITY EXPECTATIONS IN PERSONAL CARE: A QUALITATIVE RESEARCH

  Üzülmez, H., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN PERSONAL CARE: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 145-146), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022 " data-bs-content-id="YazarBilgi-18385"> Üzülmez, H., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN PERSONAL CARE: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 145-146), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022  Üzülmez, H., ÇAVDAR, E. (2022) "QUALITY EXPECTATIONS IN PERSONAL CARE: A QUALITATIVE RESEARCH", 8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC) , (pp. 145-146), İstanbul, Türkiye, (Ağustos 2022 
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8th GLOBAL BUSINESS RESEARCH CONGRESS (GBRC)

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (MEB) TEMEL EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ ÖZEL EĞİTİM SINIFLARININ YÖNETSEL SORUNLARI: KASTAMONU İLİ ÖRNEĞİ

İsmail, Ç., TEKİN, E., ÇAVDAR, E. (2022) "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (MEB) TEMEL EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ ÖZEL EĞİTİM SINIFLARININ YÖNETSEL SORUNLARI: KASTAMONU İLİ ÖRNEĞİ", 13. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE EĞİTİM BİLİMLERİ KONGRESİ , (pp. 514-525), İstanbul, Türkiye, (Aralık 2022 İsmail, Ç., TEKİN, E., ÇAVDAR, E. (2022) "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (MEB) TEMEL EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ ÖZEL EĞİTİM SINIFLARININ YÖNETSEL SORUNLARI: KASTAMONU İLİ ÖRNEĞİ", 13. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE EĞİTİM BİLİMLERİ KONGRESİ , (pp. 514-525), İstanbul, Türkiye, (Aralık 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
13. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE EĞİTİM BİLİMLERİ KONGRESİ

OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA KALİTE ALGISI

YILDIZ, B., ÇAVDAR, E. (2020) "OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA KALİTE ALGISI", ANKARA III. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ , (pp. 199-200), Ankara, Türkiye, (Ekim 2020 YILDIZ, B., ÇAVDAR, E. (2020) "OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA KALİTE ALGISI", ANKARA III. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ , (pp. 199-200), Ankara, Türkiye, (Ekim 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ANKARA III. ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ

SAĞLIK HİZMETLERİNDE FONKSİYONEL HİZMET KALİTESİ: BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ARAŞTIRMA

  ÇAVDAR, E. (2020) "SAĞLIK HİZMETLERİNDE FONKSİYONEL HİZMET KALİTESİ: BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ARAŞTIRMA", Econder 2020 2nd. International Economics, Business and Social Sciences Congress , (pp. 189-190), Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2020 " data-bs-content-id="YazarBilgi-18392"> ÇAVDAR, E. (2020) "SAĞLIK HİZMETLERİNDE FONKSİYONEL HİZMET KALİTESİ: BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ARAŞTIRMA", Econder 2020 2nd. International Economics, Business and Social Sciences Congress , (pp. 189-190), Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2020  ÇAVDAR, E. (2020) "SAĞLIK HİZMETLERİNDE FONKSİYONEL HİZMET KALİTESİ: BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE ARAŞTIRMA", Econder 2020 2nd. International Economics, Business and Social Sciences Congress , (pp. 189-190), Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2020 
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Econder 2020 2nd. International Economics, Business and Social Sciences Congress

Hizmet Kalitesi Boyutu Olarak “Bilgilendirme”

  ÇAVDAR, E. (2019) "Hizmet Kalitesi Boyutu Olarak “Bilgilendirme”", Uluslararası Jilses Kongresi , (pp. 311-329), Ankara, Türkiye, (Ekim 2019 " data-bs-content-id="YazarBilgi-18394"> ÇAVDAR, E. (2019) "Hizmet Kalitesi Boyutu Olarak “Bilgilendirme”", Uluslararası Jilses Kongresi , (pp. 311-329), Ankara, Türkiye, (Ekim 2019  ÇAVDAR, E. (2019) "Hizmet Kalitesi Boyutu Olarak “Bilgilendirme”", Uluslararası Jilses Kongresi , (pp. 311-329), Ankara, Türkiye, (Ekim 2019 
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Jilses Kongresi

The Effect of Aesthetic Experience on Satisfaction and Behavioral Intentıon: The Case of Kastamonu

Link    ŞİMŞEK, A. (2023) "The Effect of Aesthetic Experience on Satisfaction and Behavioral Intentıon: The Case of Kastamonu", Catalhoyuk International Journal of Tourism and Social Research, 10 (0) pp. 72-83 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18396"> ŞİMŞEK, A. (2023) "The Effect of Aesthetic Experience on Satisfaction and Behavioral Intentıon: The Case of Kastamonu", Catalhoyuk International Journal of Tourism and Social Research, 10 (0) pp. 72-83 Link    ŞİMŞEK, A. (2023) "The Effect of Aesthetic Experience on Satisfaction and Behavioral Intentıon: The Case of Kastamonu", Catalhoyuk International Journal of Tourism and Social Research, 10 (0) pp. 72-83 Link   
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Catalhoyuk International Journal of Tourism and Social Research

Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)

Link    ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2023) "Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)", Journal of Hospitality and Tourism Issues, 5 (1) pp. 41-53 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18397"> ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2023) "Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)", Journal of Hospitality and Tourism Issues, 5 (1) pp. 41-53 Link    ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2023) "Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)", Journal of Hospitality and Tourism Issues, 5 (1) pp. 41-53 Link   
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Hospitality and Tourism Issues

Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı

Link     ŞİMŞEK, A., Güleç, E. (2020) "Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı", Journal of Halal Life Style, 2 (1) pp. 56-69 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-18398"> ŞİMŞEK, A., Güleç, E. (2020) "Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı", Journal of Halal Life Style, 2 (1) pp. 56-69 Link     ŞİMŞEK, A., Güleç, E. (2020) "Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı", Journal of Halal Life Style, 2 (1) pp. 56-69 Link    
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Halal Life Style

Establishing a Seafood Route on the Abana-Inebolu-Cide Coastline and Bringing it to Tourism

Link DOI     ŞİMŞEK, A. (2022) "Establishing a Seafood Route on the Abana-Inebolu-Cide Coastline and Bringing it to Tourism", Journal of Humanities and Tourism Research, 12 (1) pp. 93-100 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-18399"> ŞİMŞEK, A. (2022) "Establishing a Seafood Route on the Abana-Inebolu-Cide Coastline and Bringing it to Tourism", Journal of Humanities and Tourism Research, 12 (1) pp. 93-100 Link DOI     ŞİMŞEK, A. (2022) "Establishing a Seafood Route on the Abana-Inebolu-Cide Coastline and Bringing it to Tourism", Journal of Humanities and Tourism Research, 12 (1) pp. 93-100 Link DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Humanities and Tourism Research

Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği

Link    ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2022) "Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği", Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 6 (1) pp. 82-102 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18400"> ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2022) "Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği", Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 6 (1) pp. 82-102 Link    ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2022) "Sokak Lezzetlerinin İncelenmesi: Eskişehir Örneği", Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 6 (1) pp. 82-102 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research

Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü

Link DOI    ŞİMŞEK, A., Temel, B. (2022) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü", Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 5 (2) pp. 6-13 Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18401"> ŞİMŞEK, A., Temel, B. (2022) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü", Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 5 (2) pp. 6-13 Link DOI    ŞİMŞEK, A., Temel, B. (2022) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü", Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 5 (2) pp. 6-13 Link DOI   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine

Link    ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2022) "Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine", Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 11 (2) pp. 277-288 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18402"> ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2022) "Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine", Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 11 (2) pp. 277-288 Link    ŞİMŞEK, A., Yeşil, S.Ç. (2022) "Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine", Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 11 (2) pp. 277-288 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Adana’ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi

Link    ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ŞİMŞEK, A. (2022) "Adana’ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (4) pp. 1165-1179 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18403"> ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ŞİMŞEK, A. (2022) "Adana’ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (4) pp. 1165-1179 Link    ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö., ŞİMŞEK, A. (2022) "Adana’ya Gelen Gastro-Turistlerin Sağlıklı Beslenme Alışkanlıklarının Ölçülmesi", Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 6 (4) pp. 1165-1179 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği

Link     ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç., Temel, B. (2022) "COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği", Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 10 (3) pp. 1013-1036 [TR Dizin] Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-18404"> ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç., Temel, B. (2022) "COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği", Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 10 (3) pp. 1013-1036 [TR Dizin] Link     ŞİMŞEK, A., AKKUŞ, Ç., Temel, B. (2022) "COVID-19 Sürecinde Ziyaretçilerin Gastronomi Destinasyonlarına Yönelik Risk Algısının Yiyecek Deneyimine Etkisi: Adana Örneği", Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 10 (3) pp. 1013-1036 [TR Dizin] Link    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Google Trends Verileriyle Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin İncelenmesi

Link    Güleç, E., ŞİMŞEK, A., Solmaz, R. (2022) "Google Trends Verileriyle Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin İncelenmesi", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (3) pp. 418-444 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18405"> Güleç, E., ŞİMŞEK, A., Solmaz, R. (2022) "Google Trends Verileriyle Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin İncelenmesi", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (3) pp. 418-444 Link    Güleç, E., ŞİMŞEK, A., Solmaz, R. (2022) "Google Trends Verileriyle Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin İncelenmesi", Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 5 (3) pp. 418-444 Link   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi

Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi

Link DOI      ŞİMŞEK, A., Güleç, E. (2020) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (2) pp. 1542-1551 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-18406"> ŞİMŞEK, A., Güleç, E. (2020) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (2) pp. 1542-1551 [TR Dizin] Link DOI      ŞİMŞEK, A., Güleç, E. (2020) "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Otlar Üzerine Yapılan Araştırmaların İncelenmesi", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (2) pp. 1542-1551 [TR Dizin] Link DOI     
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü

Link DOI     ŞİMŞEK, A. (2021) "Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü", Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 6 (12) pp. 76-95 Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-18407"> ŞİMŞEK, A. (2021) "Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü", Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 6 (12) pp. 76-95 Link DOI     ŞİMŞEK, A. (2021) "Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü", Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 6 (12) pp. 76-95 Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)

Link     ŞİMŞEK, A. (2021) "Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)", Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 12 (23) pp. 173-186 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-18408"> ŞİMŞEK, A. (2021) "Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)", Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 12 (23) pp. 173-186 Link     ŞİMŞEK, A. (2021) "Gastronomik Miras: Kelle (Sivas)", Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 12 (23) pp. 173-186 Link    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi