Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24354 kayıt
Analyzing KPSS scores of prospective teachers who graduated from two different programs in terms of different variables Kastamonu province sample
ÇAĞLAR, A., ERGÜN, M.,
RECEPOĞLU, E.
(2014) "
Analyzing KPSS scores of prospective teachers who graduated from two different programs in terms of different variables Kastamonu province sample
",
World Conference on Educational Sciences (WCES 2013)
, (pp. 2424-2429), İtalya, (
Ekim 2014
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23961">
ÇAĞLAR, A., ERGÜN, M.,
RECEPOĞLU, E.
(2014) "
Analyzing KPSS scores of prospective teachers who graduated from two different programs in terms of different variables Kastamonu province sample
",
World Conference on Educational Sciences (WCES 2013)
, (pp. 2424-2429), İtalya, (
Ekim 2014
)
ÇAĞLAR, A., ERGÜN, M.,
RECEPOĞLU, E.
(2014) "
Analyzing KPSS scores of prospective teachers who graduated from two different programs in terms of different variables Kastamonu province sample
",
World Conference on Educational Sciences (WCES 2013)
, (pp. 2424-2429), İtalya, (
Ekim 2014
)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
World Conference on Educational Sciences (WCES 2013)
Analyzing teachers perceptions on learning organizations in terms of different variables
RECEPOĞLU, E.
(2013) "
Analyzing teachers perceptions on learning organizations in terms of different variables
",
3rd World Conference on Learning, Teaching and Educational Leadership (WCLTA-2012)
, (pp. 618-623), (
Ekim 2013
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23962">
RECEPOĞLU, E.
(2013) "
Analyzing teachers perceptions on learning organizations in terms of different variables
",
3rd World Conference on Learning, Teaching and Educational Leadership (WCLTA-2012)
, (pp. 618-623), (
Ekim 2013
)
RECEPOĞLU, E.
(2013) "
Analyzing teachers perceptions on learning organizations in terms of different variables
",
3rd World Conference on Learning, Teaching and Educational Leadership (WCLTA-2012)
, (pp. 618-623), (
Ekim 2013
)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd World Conference on Learning, Teaching and Educational Leadership (WCLTA-2012)
Okul öncesi öğretmen adaylarının mesleki kaygı düzeylerinin çeşitli değişkenler açısından incelenmesi
ERDAŞ-KARTAL, E., Kıldan, A.O., ADA, E.,
RECEPOĞLU, E.
(2014) "
Okul öncesi öğretmen adaylarının mesleki kaygı düzeylerinin çeşitli değişkenler açısından incelenmesi
",
International Teacher Education Conference (ITEC 2014)
, (pp. 192-202), Birleşik Arap Emirlikleri, (
Mayıs 2014
)
ERDAŞ-KARTAL, E., Kıldan, A.O., ADA, E.,
RECEPOĞLU, E.
(2014) "
Okul öncesi öğretmen adaylarının mesleki kaygı düzeylerinin çeşitli değişkenler açısından incelenmesi
",
International Teacher Education Conference (ITEC 2014)
, (pp. 192-202), Birleşik Arap Emirlikleri, (
Mayıs 2014
)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Teacher Education Conference (ITEC 2014)
Analyzing perceptions of the students studying in higher education about the concept of democracy Yükseköğretim öğrencilerinin demokrasi kavramına yönelik metafor algılarının incelenmesi
İBRET, B.Ü.,
RECEPOĞLU, E.
, OĞUZ-HAÇAT, S., Serpil, R. (2015) "
Analyzing perceptions of the students studying in higher education about the concept of democracy Yükseköğretim öğrencilerinin demokrasi kavramına yönelik metafor algılarının incelenmesi
",
International Conference on Quality in Higher Education (ICQH 2015)
, Türkiye, (
Aralık 2015
)
İBRET, B.Ü.,
RECEPOĞLU, E.
, OĞUZ-HAÇAT, S., Serpil, R. (2015) "
Analyzing perceptions of the students studying in higher education about the concept of democracy Yükseköğretim öğrencilerinin demokrasi kavramına yönelik metafor algılarının incelenmesi
",
International Conference on Quality in Higher Education (ICQH 2015)
, Türkiye, (
Aralık 2015
)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Quality in Higher Education (ICQH 2015)
A research on prospective teachers media literacy competencies in higher education institutions
RECEPOĞLU, E.
, Serpil, R. (2015) "
A research on prospective teachers media literacy competencies in higher education institutions
",
International Conference on Quality in Higher Education (ICQH 2015)
, (
Aralık 2015
)
RECEPOĞLU, E.
, Serpil, R. (2015) "
A research on prospective teachers media literacy competencies in higher education institutions
",
International Conference on Quality in Higher Education (ICQH 2015)
, (
Aralık 2015
)
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Quality in Higher Education (ICQH 2015)
Characterization of Divalent Metal Soaps of Cannabis Sativa Seed Oil
Link
DOI
YETGİN, S.
, Egbuchunam, T., Okieimen, F.E., GÖKKUŞ, K., GÜNEY, K. (2023) "
Characterization of Divalent Metal Soaps of Cannabis Sativa Seed Oil
",
GAZI UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE
, 36 (3) pp. 1292-1300
[ESCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23967">
YETGİN, S.
, Egbuchunam, T., Okieimen, F.E., GÖKKUŞ, K., GÜNEY, K. (2023) "
Characterization of Divalent Metal Soaps of Cannabis Sativa Seed Oil
",
GAZI UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE
, 36 (3) pp. 1292-1300
[ESCI]
Link
DOI
YETGİN, S.
, Egbuchunam, T., Okieimen, F.E., GÖKKUŞ, K., GÜNEY, K. (2023) "
Characterization of Divalent Metal Soaps of Cannabis Sativa Seed Oil
",
GAZI UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE
, 36 (3) pp. 1292-1300
[ESCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GAZI UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE
Seaweeds: Bioactive Components and Properties, Potential Risk Factors, Uses, Extraction and Purification Methods
DOI
Almani, M.,
YETGİN, S.
(2022) "
Seaweeds: Bioactive Components and Properties, Potential Risk Factors, Uses, Extraction and Purification Methods
",
Marine Science and Technology Bulletin
, 11 (1) pp. 3-31
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23968">
Almani, M.,
YETGİN, S.
(2022) "
Seaweeds: Bioactive Components and Properties, Potential Risk Factors, Uses, Extraction and Purification Methods
",
Marine Science and Technology Bulletin
, 11 (1) pp. 3-31
[TR Dizin]
DOI
Almani, M.,
YETGİN, S.
(2022) "
Seaweeds: Bioactive Components and Properties, Potential Risk Factors, Uses, Extraction and Purification Methods
",
Marine Science and Technology Bulletin
, 11 (1) pp. 3-31
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Marine Science and Technology Bulletin
Adsorptive Removal of p-Nitrophenol from Aqueous Solution by Bone Char: Equilibrium and Kinetic Studies
Link
DOI
Theresa, O.E., Obi, G., Felix, E.O.,
YETGİN, S.
(2016) "
Adsorptive Removal of p-Nitrophenol from Aqueous Solution by Bone Char: Equilibrium and Kinetic Studies
",
Journal of Chemistry and Chemical Engineering
, 10 (7) pp. 325-335
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23969">
Theresa, O.E., Obi, G., Felix, E.O.,
YETGİN, S.
(2016) "
Adsorptive Removal of p-Nitrophenol from Aqueous Solution by Bone Char: Equilibrium and Kinetic Studies
",
Journal of Chemistry and Chemical Engineering
, 10 (7) pp. 325-335
Link
DOI
Theresa, O.E., Obi, G., Felix, E.O.,
YETGİN, S.
(2016) "
Adsorptive Removal of p-Nitrophenol from Aqueous Solution by Bone Char: Equilibrium and Kinetic Studies
",
Journal of Chemistry and Chemical Engineering
, 10 (7) pp. 325-335
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Chemistry and Chemical Engineering
Morphology of Sodium Salt of Calf Thymus DNA on Mica Alumina and Silica Surfaces: Effect of Solvent and Drying Method
Link
DOI
YETGİN, S.
, Balköse, D. (2017) "
Morphology of Sodium Salt of Calf Thymus DNA on Mica Alumina and Silica Surfaces: Effect of Solvent and Drying Method
",
DRYING TECHNOLOGY
, 35 (8) pp. 1007-1019
[SCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23972">
YETGİN, S.
, Balköse, D. (2017) "
Morphology of Sodium Salt of Calf Thymus DNA on Mica Alumina and Silica Surfaces: Effect of Solvent and Drying Method
",
DRYING TECHNOLOGY
, 35 (8) pp. 1007-1019
[SCI]
Link
DOI
YETGİN, S.
, Balköse, D. (2017) "
Morphology of Sodium Salt of Calf Thymus DNA on Mica Alumina and Silica Surfaces: Effect of Solvent and Drying Method
",
DRYING TECHNOLOGY
, 35 (8) pp. 1007-1019
[SCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
DRYING TECHNOLOGY
CHARACTERIZATION OF LUBRICANT POLYETHYLENE WAXES
Link
DOI
YETGİN, S.
(2020) "
CHARACTERIZATION OF LUBRICANT POLYETHYLENE WAXES
",
European Journal of Technique
, 10 (2) pp. 489-500
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23973">
YETGİN, S.
(2020) "
CHARACTERIZATION OF LUBRICANT POLYETHYLENE WAXES
",
European Journal of Technique
, 10 (2) pp. 489-500
[TR Dizin]
Link
DOI
YETGİN, S.
(2020) "
CHARACTERIZATION OF LUBRICANT POLYETHYLENE WAXES
",
European Journal of Technique
, 10 (2) pp. 489-500
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Journal of Technique
Thermal Behavior of the Divalent Metal Soaps of Flax, Hemp, and Safflower Seed Oils
Link
DOI
YETGİN, S.
, Egbuchunam, T. (2022) "
Thermal Behavior of the Divalent Metal Soaps of Flax, Hemp, and Safflower Seed Oils
",
INDUSTRIAL & ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH
, 61 (48) pp. 17707-17714
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-23974">
YETGİN, S.
, Egbuchunam, T. (2022) "
Thermal Behavior of the Divalent Metal Soaps of Flax, Hemp, and Safflower Seed Oils
",
INDUSTRIAL & ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH
, 61 (48) pp. 17707-17714
[SCI Expanded]
Link
DOI
YETGİN, S.
, Egbuchunam, T. (2022) "
Thermal Behavior of the Divalent Metal Soaps of Flax, Hemp, and Safflower Seed Oils
",
INDUSTRIAL & ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH
, 61 (48) pp. 17707-17714
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INDUSTRIAL & ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH
Investigation of Agricultural Waste Biomass as Potential Adsorbent
Almani, M.,
YETGİN, S.
(2022) "
Investigation of Agricultural Waste Biomass as Potential Adsorbent
",
3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENVIRONMENT AND FOREST CONSERVATION
, Kastamonu, Türkiye, (
Şubat 2022
)
Almani, M.,
YETGİN, S.
(2022) "
Investigation of Agricultural Waste Biomass as Potential Adsorbent
",
3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENVIRONMENT AND FOREST CONSERVATION
, Kastamonu, Türkiye, (
Şubat 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3 rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENVIRONMENT AND FOREST CONSERVATION
Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
DEMİRALP, N., Ütük, A., Özkader, M.Ç., PEKTAŞ, M., Demiralp, K.,
YETGİN, S.
(2018) "
Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
",
9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi
, İstanbul, Türkiye, (
Mayıs 2018
)
DEMİRALP, N., Ütük, A., Özkader, M.Ç., PEKTAŞ, M., Demiralp, K.,
YETGİN, S.
(2018) "
Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
",
9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi
, İstanbul, Türkiye, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi
CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID
YETGİN, S.
, Gönen, M., Atakul, S., Balköse, D. (2019) "
CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID
",
4th International Porous Powder Materials Symposium 2019
, (pp. 57-61), Muğla, Türkiye, (
Ekim 2019
)
YETGİN, S.
, Gönen, M., Atakul, S., Balköse, D. (2019) "
CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID
",
4th International Porous Powder Materials Symposium 2019
, (pp. 57-61), Muğla, Türkiye, (
Ekim 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Porous Powder Materials Symposium 2019
kastamonu's pastırma
Cerit, Z.G.,
YETGİN, S.
, AYDOĞDU, A. (2018) "
kastamonu's pastırma
",
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (
Nisan 2018
)
Cerit, Z.G.,
YETGİN, S.
, AYDOĞDU, A. (2018) "
kastamonu's pastırma
",
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
KASTAMONU BAGEL BREWİS
YETGİN, S.
, Cerit, Z.G., AYDOĞDU, A. (2019) "
KASTAMONU BAGEL BREWİS
",
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (
Nisan 2019
)
YETGİN, S.
, Cerit, Z.G., AYDOĞDU, A. (2019) "
KASTAMONU BAGEL BREWİS
",
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (
Nisan 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY
GÖKKUŞ, K.,
YETGİN, S.
, ŞENER, İ., Maden, O., Kaya, D., Yakar, K. (2019) "
EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY
",
International Congress on Engineering and Life Science
, (
Nisan 2019
)
GÖKKUŞ, K.,
YETGİN, S.
, ŞENER, İ., Maden, O., Kaya, D., Yakar, K. (2019) "
EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY
",
International Congress on Engineering and Life Science
, (
Nisan 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Engineering and Life Science
Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan
YETGİN, S.
, Campanella, O. (2019) "
Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan
",
National and International Food Engineering Conferance
, (
Kasım 2019
)
YETGİN, S.
, Campanella, O. (2019) "
Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan
",
National and International Food Engineering Conferance
, (
Kasım 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
National and International Food Engineering Conferance
Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins
Altıok, E., Kaçmaz, S., Altıok, D.,
YETGİN, S.
(2018) "
Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins
",
4th international conference on Engineering and Natural Science
, Kiev, Ukrayna, (
Nisan 2018
)
Altıok, E., Kaçmaz, S., Altıok, D.,
YETGİN, S.
(2018) "
Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins
",
4th international conference on Engineering and Natural Science
, Kiev, Ukrayna, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th international conference on Engineering and Natural Science
The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution
Altıok, E., Altıok, D.,
YETGİN, S.
, Kaçmaz, S. (2018) "
The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution
",
4th international conference on Engineering and Natural Science
, Kiev, Ukrayna, (
Mayıs 2018
)
Altıok, E., Altıok, D.,
YETGİN, S.
, Kaçmaz, S. (2018) "
The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution
",
4th international conference on Engineering and Natural Science
, Kiev, Ukrayna, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th international conference on Engineering and Natural Science
«
751
752
753
754
755
756
757
758
759
760
»