Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24650 kayıt
Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
DEMİRALP, N., Ütük, A., Özkader, M.Ç., PEKTAŞ, M., Demiralp, K.,
YETGİN, S.
(2018) "
Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
",
9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi
, İstanbul, Türkiye, (
Mayıs 2018
)
DEMİRALP, N., Ütük, A., Özkader, M.Ç., PEKTAŞ, M., Demiralp, K.,
YETGİN, S.
(2018) "
Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
",
9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi
, İstanbul, Türkiye, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi
CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID
YETGİN, S.
, Gönen, M., Atakul, S., Balköse, D. (2019) "
CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID
",
4th International Porous Powder Materials Symposium 2019
, (pp. 57-61), Muğla, Türkiye, (
Ekim 2019
)
YETGİN, S.
, Gönen, M., Atakul, S., Balköse, D. (2019) "
CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID
",
4th International Porous Powder Materials Symposium 2019
, (pp. 57-61), Muğla, Türkiye, (
Ekim 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Porous Powder Materials Symposium 2019
kastamonu's pastırma
Cerit, Z.G.,
YETGİN, S.
, AYDOĞDU, A. (2018) "
kastamonu's pastırma
",
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (
Nisan 2018
)
Cerit, Z.G.,
YETGİN, S.
, AYDOĞDU, A. (2018) "
kastamonu's pastırma
",
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
KASTAMONU BAGEL BREWİS
YETGİN, S.
, Cerit, Z.G., AYDOĞDU, A. (2019) "
KASTAMONU BAGEL BREWİS
",
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (
Nisan 2019
)
YETGİN, S.
, Cerit, Z.G., AYDOĞDU, A. (2019) "
KASTAMONU BAGEL BREWİS
",
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
, (
Nisan 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY
GÖKKUŞ, K.,
YETGİN, S.
, ŞENER, İ., Maden, O., Kaya, D., Yakar, K. (2019) "
EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY
",
International Congress on Engineering and Life Science
, (
Nisan 2019
)
GÖKKUŞ, K.,
YETGİN, S.
, ŞENER, İ., Maden, O., Kaya, D., Yakar, K. (2019) "
EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY
",
International Congress on Engineering and Life Science
, (
Nisan 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Engineering and Life Science
Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan
YETGİN, S.
, Campanella, O. (2019) "
Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan
",
National and International Food Engineering Conferance
, (
Kasım 2019
)
YETGİN, S.
, Campanella, O. (2019) "
Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan
",
National and International Food Engineering Conferance
, (
Kasım 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
National and International Food Engineering Conferance
Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins
Altıok, E., Kaçmaz, S., Altıok, D.,
YETGİN, S.
(2018) "
Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins
",
4th international conference on Engineering and Natural Science
, Kiev, Ukrayna, (
Nisan 2018
)
Altıok, E., Kaçmaz, S., Altıok, D.,
YETGİN, S.
(2018) "
Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins
",
4th international conference on Engineering and Natural Science
, Kiev, Ukrayna, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th international conference on Engineering and Natural Science
The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution
Altıok, E., Altıok, D.,
YETGİN, S.
, Kaçmaz, S. (2018) "
The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution
",
4th international conference on Engineering and Natural Science
, Kiev, Ukrayna, (
Mayıs 2018
)
Altıok, E., Altıok, D.,
YETGİN, S.
, Kaçmaz, S. (2018) "
The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution
",
4th international conference on Engineering and Natural Science
, Kiev, Ukrayna, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th international conference on Engineering and Natural Science
Glucomanan Zengini Salep
YETGİN, S.
, Campanella, O. (2017) "
Glucomanan Zengini Salep
",
10. Ulusal Gida Muhendisligi Kongresi
, Türkiye, (
Aralık 2017
)
YETGİN, S.
, Campanella, O. (2017) "
Glucomanan Zengini Salep
",
10. Ulusal Gida Muhendisligi Kongresi
, Türkiye, (
Aralık 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
10. Ulusal Gida Muhendisligi Kongresi
RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GLUTEN FREE DOUGH
YETGİN, S.
, Campanella, O. (2017) "
RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GLUTEN FREE DOUGH
",
8th International Advanced Technologies Symposium
, (pp. 3804), (
Aralık 2017
)
YETGİN, S.
, Campanella, O. (2017) "
RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GLUTEN FREE DOUGH
",
8th International Advanced Technologies Symposium
, (pp. 3804), (
Aralık 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
8th International Advanced Technologies Symposium
MEMBRAN BİYOREAKTÖRLER
Mahlıclı, F.Y.,
YETGİN, S.
(2016) "
MEMBRAN BİYOREAKTÖRLER
",
12. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi
, (pp. 388), Türkiye, (
Ağustos 2016
)
Mahlıclı, F.Y.,
YETGİN, S.
(2016) "
MEMBRAN BİYOREAKTÖRLER
",
12. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi
, (pp. 388), Türkiye, (
Ağustos 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
12. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi
Salep Glucomanan : Less is more
YETGİN, S.
, Campanella, O., Jones, O. (2017) "
Salep Glucomanan : Less is more
",
International Scholar Research Symposium
, (
Mart 2017
)
YETGİN, S.
, Campanella, O., Jones, O. (2017) "
Salep Glucomanan : Less is more
",
International Scholar Research Symposium
, (
Mart 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Scholar Research Symposium
Viscoeleastic properties of Salep and Konjac glucomannan: less is more
YETGİN, S.
, Campanella, O., Jones, O. (2017) "
Viscoeleastic properties of Salep and Konjac glucomannan: less is more
",
2017 Whistler Center Poster Abstracts
, (pp. 17), (
Mayıs 2017
)
YETGİN, S.
, Campanella, O., Jones, O. (2017) "
Viscoeleastic properties of Salep and Konjac glucomannan: less is more
",
2017 Whistler Center Poster Abstracts
, (pp. 17), (
Mayıs 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2017 Whistler Center Poster Abstracts
Tasköprü sarımsagı sapları ile boya adsorpsiyonu
DEĞERMENCİ, G.D., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., ŞENER, N.,
YETGİN, S.
(2016) "
Tasköprü sarımsagı sapları ile boya adsorpsiyonu
",
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress
, (
Ekim 2016
)
DEĞERMENCİ, G.D., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., ŞENER, N.,
YETGİN, S.
(2016) "
Tasköprü sarımsagı sapları ile boya adsorpsiyonu
",
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress
, (
Ekim 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress
ACRYLAMIDE THE ISSUEOF FOOD SAFETY
MUTLU, E.,
YETGİN, S.
(2016) "
ACRYLAMIDE THE ISSUEOF FOOD SAFETY
",
2nd INTERNATIONALCONGRESS OF FORENSIC TOXICOLOGY
, Ankara, Türkiye, (
Mayıs 2016
)
MUTLU, E.,
YETGİN, S.
(2016) "
ACRYLAMIDE THE ISSUEOF FOOD SAFETY
",
2nd INTERNATIONALCONGRESS OF FORENSIC TOXICOLOGY
, Ankara, Türkiye, (
Mayıs 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd INTERNATIONALCONGRESS OF FORENSIC TOXICOLOGY
Characterization of DNA Purification Kits
YETGİN, S.
, Devrim, B. (2015) "
Characterization of DNA Purification Kits
",
22. Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2015) Sabancı Üniversitesi, İstanbul
, Türkiye, (
Eylül 2015
)
YETGİN, S.
, Devrim, B. (2015) "
Characterization of DNA Purification Kits
",
22. Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2015) Sabancı Üniversitesi, İstanbul
, Türkiye, (
Eylül 2015
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
22. Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2015) Sabancı Üniversitesi, İstanbul
A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness
DOI
BAYTAR, B.
, Çakır, İ. (2022) "
A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness
",
Journal for Foreign Languages
, 14 (1) pp. 197-223
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-24029">
BAYTAR, B.
, Çakır, İ. (2022) "
A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness
",
Journal for Foreign Languages
, 14 (1) pp. 197-223
DOI
BAYTAR, B.
, Çakır, İ. (2022) "
A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness
",
Journal for Foreign Languages
, 14 (1) pp. 197-223
DOI
Kurum Bilgileri
Yabancı Diller Yüksekokulu
Yabancı Diller
Yabancı Diller
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal for Foreign Languages
Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation
Link
Çakır, İ.,
BAYTAR, B.
(2014) "
Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation
",
JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES
, 10 (1) pp. 99-107
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-24030">
Çakır, İ.,
BAYTAR, B.
(2014) "
Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation
",
JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES
, 10 (1) pp. 99-107
Link
Çakır, İ.,
BAYTAR, B.
(2014) "
Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation
",
JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES
, 10 (1) pp. 99-107
Link
Kurum Bilgileri
Yabancı Diller Yüksekokulu
Yabancı Diller
Yabancı Diller
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES
Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir
Link
KARASU, M.
(2022) "
Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir
",
Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
, 2 (3) pp. 101-116
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-24031">
KARASU, M.
(2022) "
Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir
",
Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
, 2 (3) pp. 101-116
Link
KARASU, M.
(2022) "
Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir
",
Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
, 2 (3) pp. 101-116
Link
Kurum Bilgileri
Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü
Türk Dili Başkanlığı
-
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış Bir El Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı Özellikleri Üzerine (Yazı Çevirimli Metin-İnceleme)
DOI
KARASU, M.
(2021) "
Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış Bir El Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı Özellikleri Üzerine (Yazı Çevirimli Metin-İnceleme)
",
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
, 5 (2) pp. 1121-1144
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-24034">
KARASU, M.
(2021) "
Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış Bir El Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı Özellikleri Üzerine (Yazı Çevirimli Metin-İnceleme)
",
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
, 5 (2) pp. 1121-1144
[TR Dizin]
DOI
KARASU, M.
(2021) "
Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış Bir El Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı Özellikleri Üzerine (Yazı Çevirimli Metin-İnceleme)
",
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
, 5 (2) pp. 1121-1144
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü
Türk Dili Başkanlığı
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
«
751
752
753
754
755
756
757
758
759
760
»