img
img
Toplam 25427 kayıt

Investigating the Impact of Formative Assessment on Student Science Achievement: A Meta-Analysis Study

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Öğrenme ve Ögretim ve Eğitim Araştırmları Kongresi (ILTER Congress)

The Variables of Students’ Beliefs and Attitudes Towards Science, and Their Impact on Science Achievement

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Öğrenme ve Ögretim ve Eğitim Araştırmları Kongresi (ILTER Congress)

Pedagojik Formasyon Öğrencilerinin Çevreye Yönelik Etik Tutumları

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Symposium on Academic Studies in Educational and Social Sciences

Fen bilimleri öğretmen adaylarının stem öğretimi yönelimleri

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi (UBAK)

BİLİMİN DOĞASI ÖĞRETİMİ İÇİN “İÇERİĞE ÖZGÜ” ETKİNLİK GELİŞTİRİLMESİ

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
12. ULUSAL FEN BİLİMLERİ VE MATEMATİK EĞİTİMİ KONGRESİ

Okul öncesi eğitim programının çevre okuryazarlığı açısından incelenmesi

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Uluslararası Okulöncesi Eğitimi Kongresi

Evaluation of HMF levels in unbranded flower honeys in terms of food safety

2 2
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

Determination of polycyclic aromatic hydrocarbon metabolites in urine of coke oven workers in Turkey and exposure assessment

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TOXICOLOGICAL AND ENVIRONMENTAL CHEMISTRY

Occurrence of patulin and 5-hydroxymethylfurfural in apple sour, which is a traditional product of Kastamonu, Turkey

9 9
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT

Taşköprüde Yetiştirilen Tıbbi Nanenin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi

Detection of Organochlorine Pesticides Residues in Garlic and Evaluation of Health Risks

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi

The Comparison of the Microbiological Characteristics of Wet Dough and Dry Powder Tarhana's and Evaluation of Possible Health Risks

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Elma Ekşilerinde Toplam Fenolik Bileşikler, Toplam Antioksidan Kapasite ve Toplam Flavonoid Maddelerin Tespiti

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sağlık Akademisi Kastamonu

Kastamonu Tarhanası Malzemelerinden Darak Dalı ve Fesleğenin Toplam Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşikler ve Toplam Flavonoid Madde Miktarları

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sağlık Akademisi Kastamonu

The Determination of Usage Prevalance of Corn Syrups in Processed Food Products in Turkey and Health Risks

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Acibadem Universitesi Saglik Bilimleri Dergisi

METHODS OF REDUCTION OF ACRYLAMIDE IN FOODS

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress on Food Researches (ICONFOOD’23)

1.4 DIOXAN, TOXICITY, PRESENCE IN FOOD AND WATER

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress on Food Researches (ICONFOOD’23)

A LITERATURE SURVEY ON METHODS FOR DETERMINING THE AMOUNT OF ACRYLAMIDE IN FOOD

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5th INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS

GRAYANATOXIN TOXICITY AND MAD HONEY

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5th INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS

The Levels of Patulin Contamination in Apple And Apple Products in Türkiye.

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Engineering and Life Science.