img
Toplam 24650 kayıt

Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi

DEMİRALP, N., Ütük, A., Özkader, M.Ç., PEKTAŞ, M., Demiralp, K., YETGİN, S. (2018) "Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi", 9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi , İstanbul, Türkiye, (Mayıs 2018 DEMİRALP, N., Ütük, A., Özkader, M.Ç., PEKTAŞ, M., Demiralp, K., YETGİN, S. (2018) "Termal Riskin İtfaiyecilerde İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi", 9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi , İstanbul, Türkiye, (Mayıs 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
9.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi

CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID

YETGİN, S., Gönen, M., Atakul, S., Balköse, D. (2019) "CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID", 4th International Porous Powder Materials Symposium 2019 , (pp. 57-61), Muğla, Türkiye, (Ekim 2019 YETGİN, S., Gönen, M., Atakul, S., Balköse, D. (2019) "CHARACTERIZATION AND IDENTIFICATION OF ACOMMERCIAL POLYETHYLENE WAX BY PROPERTYCOMPARISON WITH A PARAFFIN WAX, SORBITANMONOSTEARATE AND MYRSTIC ACID", 4th International Porous Powder Materials Symposium 2019 , (pp. 57-61), Muğla, Türkiye, (Ekim 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Porous Powder Materials Symposium 2019

kastamonu's pastırma

Cerit, Z.G., YETGİN, S., AYDOĞDU, A. (2018) "kastamonu's pastırma", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Nisan 2018 Cerit, Z.G., YETGİN, S., AYDOĞDU, A. (2018) "kastamonu's pastırma", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Nisan 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

KASTAMONU BAGEL BREWİS

YETGİN, S., Cerit, Z.G., AYDOĞDU, A. (2019) "KASTAMONU BAGEL BREWİS", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Nisan 2019 YETGİN, S., Cerit, Z.G., AYDOĞDU, A. (2019) "KASTAMONU BAGEL BREWİS", The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Nisan 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY

GÖKKUŞ, K., YETGİN, S., ŞENER, İ., Maden, O., Kaya, D., Yakar, K. (2019) "EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY", International Congress on Engineering and Life Science , (Nisan 2019 GÖKKUŞ, K., YETGİN, S., ŞENER, İ., Maden, O., Kaya, D., Yakar, K. (2019) "EFFECTS OF DIFFERENT PVP CONCENTRATIONS ON NANOFIBER MORPHOLOGY", International Congress on Engineering and Life Science , (Nisan 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Engineering and Life Science

Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan

YETGİN, S., Campanella, O. (2019) "Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan", National and International Food Engineering Conferance , (Kasım 2019 YETGİN, S., Campanella, O. (2019) "Heat induced gelation time profile for salep and konjact glucomannan", National and International Food Engineering Conferance , (Kasım 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
National and International Food Engineering Conferance

Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins

Altıok, E., Kaçmaz, S., Altıok, D., YETGİN, S. (2018) "Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins", 4th international conference on Engineering and Natural Science , Kiev, Ukrayna, (Nisan 2018 Altıok, E., Kaçmaz, S., Altıok, D., YETGİN, S. (2018) "Thermal Degradation Kinetics Of Blueberry Anthocyanins", 4th international conference on Engineering and Natural Science , Kiev, Ukrayna, (Nisan 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th international conference on Engineering and Natural Science

The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution

Altıok, E., Altıok, D., YETGİN, S., Kaçmaz, S. (2018) "The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution", 4th international conference on Engineering and Natural Science , Kiev, Ukrayna, (Mayıs 2018 Altıok, E., Altıok, D., YETGİN, S., Kaçmaz, S. (2018) "The Effect Of Composition And Temperature On The Rheological Properties Of Chitosan/Resistant Starch Blend Film Solution", 4th international conference on Engineering and Natural Science , Kiev, Ukrayna, (Mayıs 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th international conference on Engineering and Natural Science

Glucomanan Zengini Salep

YETGİN, S., Campanella, O. (2017) "Glucomanan Zengini Salep", 10. Ulusal Gida Muhendisligi Kongresi , Türkiye, (Aralık 2017 YETGİN, S., Campanella, O. (2017) "Glucomanan Zengini Salep", 10. Ulusal Gida Muhendisligi Kongresi , Türkiye, (Aralık 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
10. Ulusal Gida Muhendisligi Kongresi

RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GLUTEN FREE DOUGH

YETGİN, S., Campanella, O. (2017) "RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GLUTEN FREE DOUGH", 8th International Advanced Technologies Symposium , (pp. 3804), (Aralık 2017 YETGİN, S., Campanella, O. (2017) "RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GLUTEN FREE DOUGH", 8th International Advanced Technologies Symposium , (pp. 3804), (Aralık 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
8th International Advanced Technologies Symposium

MEMBRAN BİYOREAKTÖRLER

Mahlıclı, F.Y., YETGİN, S. (2016) "MEMBRAN BİYOREAKTÖRLER", 12. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi , (pp. 388), Türkiye, (Ağustos 2016 Mahlıclı, F.Y., YETGİN, S. (2016) "MEMBRAN BİYOREAKTÖRLER", 12. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi , (pp. 388), Türkiye, (Ağustos 2016
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
12. Ulusal Kimya Muhendisligi Kongresi

Salep Glucomanan : Less is more

YETGİN, S., Campanella, O., Jones, O. (2017) "Salep Glucomanan : Less is more", International Scholar Research Symposium , (Mart 2017 YETGİN, S., Campanella, O., Jones, O. (2017) "Salep Glucomanan : Less is more", International Scholar Research Symposium , (Mart 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Scholar Research Symposium

Viscoeleastic properties of Salep and Konjac glucomannan: less is more

YETGİN, S., Campanella, O., Jones, O. (2017) "Viscoeleastic properties of Salep and Konjac glucomannan: less is more", 2017 Whistler Center Poster Abstracts , (pp. 17), (Mayıs 2017 YETGİN, S., Campanella, O., Jones, O. (2017) "Viscoeleastic properties of Salep and Konjac glucomannan: less is more", 2017 Whistler Center Poster Abstracts , (pp. 17), (Mayıs 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2017 Whistler Center Poster Abstracts

Tasköprü sarımsagı sapları ile boya adsorpsiyonu

DEĞERMENCİ, G.D., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., ŞENER, N., YETGİN, S. (2016) "Tasköprü sarımsagı sapları ile boya adsorpsiyonu", 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress , (Ekim 2016 DEĞERMENCİ, G.D., TAHMAS-KAHYAOĞLU, D., ŞENER, N., YETGİN, S. (2016) "Tasköprü sarımsagı sapları ile boya adsorpsiyonu", 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress , (Ekim 2016
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress

ACRYLAMIDE THE ISSUEOF FOOD SAFETY

MUTLU, E., YETGİN, S. (2016) "ACRYLAMIDE THE ISSUEOF FOOD SAFETY", 2nd INTERNATIONALCONGRESS OF FORENSIC TOXICOLOGY , Ankara, Türkiye, (Mayıs 2016 MUTLU, E., YETGİN, S. (2016) "ACRYLAMIDE THE ISSUEOF FOOD SAFETY", 2nd INTERNATIONALCONGRESS OF FORENSIC TOXICOLOGY , Ankara, Türkiye, (Mayıs 2016
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd INTERNATIONALCONGRESS OF FORENSIC TOXICOLOGY

Characterization of DNA Purification Kits

YETGİN, S., Devrim, B. (2015) "Characterization of DNA Purification Kits", 22. Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2015) Sabancı Üniversitesi, İstanbul , Türkiye, (Eylül 2015 YETGİN, S., Devrim, B. (2015) "Characterization of DNA Purification Kits", 22. Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2015) Sabancı Üniversitesi, İstanbul , Türkiye, (Eylül 2015
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
22. Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2015) Sabancı Üniversitesi, İstanbul

A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness

DOI     BAYTAR, B., Çakır, İ. (2022) "A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness", Journal for Foreign Languages, 14 (1) pp. 197-223 DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-24029"> BAYTAR, B., Çakır, İ. (2022) "A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness", Journal for Foreign Languages, 14 (1) pp. 197-223 DOI     BAYTAR, B., Çakır, İ. (2022) "A Comparison of Monolingual and Sequential Bilingual Tertiary Level Students on the Relationship Between Analytic Language Knowledge and Metalinguistic Awareness", Journal for Foreign Languages, 14 (1) pp. 197-223 DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal for Foreign Languages

Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation

Link    Çakır, İ., BAYTAR, B. (2014) "Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation", JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES, 10 (1) pp. 99-107 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-24030"> Çakır, İ., BAYTAR, B. (2014) "Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation", JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES, 10 (1) pp. 99-107 Link    Çakır, İ., BAYTAR, B. (2014) "Foreign language learners’ views on the importance of learning the target language pronunciation", JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES, 10 (1) pp. 99-107 Link   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF LANGUAGE AND LINGUISTIC STUDIES

Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir

Link     KARASU, M. (2022) "Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir", Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi, 2 (3) pp. 101-116 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-24031"> KARASU, M. (2022) "Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir", Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi, 2 (3) pp. 101-116 Link     KARASU, M. (2022) "Türkiye Türkçesinde Bir Kalıntı Sözcük: İmir", Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi, 2 (3) pp. 101-116 Link    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi

Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış Bir El Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı Özellikleri Üzerine (Yazı Çevirimli Metin-İnceleme)

DOI       KARASU, M. (2021) "Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış Bir El Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı Özellikleri Üzerine (Yazı Çevirimli Metin-İnceleme)", Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi, 5 (2) pp. 1121-1144 [TR Dizin] DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-24034"> KARASU, M. (2021) "Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış Bir El Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı Özellikleri Üzerine (Yazı Çevirimli Metin-İnceleme)", Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi, 5 (2) pp. 1121-1144 [TR Dizin] DOI       KARASU, M. (2021) "Geç Dönem Çağatay Türkçesiyle Yazılmış Bir El Yazmasının Yazım, Ses ve Yapı Özellikleri Üzerine (Yazı Çevirimli Metin-İnceleme)", Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi, 5 (2) pp. 1121-1144 [TR Dizin] DOI      
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi