Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24832 kayıt
Milletleşme Sürecinde İki Önemli Durak: Halide Edib ve Yakup Kadri’xxnin Romanları Ekseninde Türk Edebiyatının Ulus-Devlet Oluşumuna Etkisi
Link
Parın, K.
(2020) "
Milletleşme Sürecinde İki Önemli Durak: Halide Edib ve Yakup Kadri’xxnin Romanları Ekseninde Türk Edebiyatının Ulus-Devlet Oluşumuna Etkisi
",
Söylem Filoloji Dergisi
, 5 (1) pp. 319-321
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13076">
Parın, K.
(2020) "
Milletleşme Sürecinde İki Önemli Durak: Halide Edib ve Yakup Kadri’xxnin Romanları Ekseninde Türk Edebiyatının Ulus-Devlet Oluşumuna Etkisi
",
Söylem Filoloji Dergisi
, 5 (1) pp. 319-321
[TR Dizin]
Link
Parın, K.
(2020) "
Milletleşme Sürecinde İki Önemli Durak: Halide Edib ve Yakup Kadri’xxnin Romanları Ekseninde Türk Edebiyatının Ulus-Devlet Oluşumuna Etkisi
",
Söylem Filoloji Dergisi
, 5 (1) pp. 319-321
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
Özgeçmiş Sayfası
2020
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Söylem Filoloji Dergisi
D. Mehmet Doğan
Parın, K.
(2020) "
D. Mehmet Doğan
",
Hece
, (287) pp. 46-50
Parın, K.
(2020) "
D. Mehmet Doğan
",
Hece
, (287) pp. 46-50
Kurum Bilgileri
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
Özgeçmiş Sayfası
2020
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Hece
Anlatıbilim: Anlatı Teorisi El Kitabı
Parın, K.
(2017) "
Anlatıbilim: Anlatı Teorisi El Kitabı
",
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
, 1 (1) pp. 68-74
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13078">
Parın, K.
(2017) "
Anlatıbilim: Anlatı Teorisi El Kitabı
",
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
, 1 (1) pp. 68-74
Parın, K.
(2017) "
Anlatıbilim: Anlatı Teorisi El Kitabı
",
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
, 1 (1) pp. 68-74
Kurum Bilgileri
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
Özgeçmiş Sayfası
2017
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Akademik Dil ve Edebiyat Dergisi
Avrupalı Türklere Türkçe Öğretimi: Problemler, Çözüm Önerileri ve Okuma Metinlerine Dair Teklifler
Parın, K.
(2021) "
Avrupalı Türklere Türkçe Öğretimi: Problemler, Çözüm Önerileri ve Okuma Metinlerine Dair Teklifler
",
II. Maarif Kongresi
, (pp. 309-316), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2021
)
Parın, K.
(2021) "
Avrupalı Türklere Türkçe Öğretimi: Problemler, Çözüm Önerileri ve Okuma Metinlerine Dair Teklifler
",
II. Maarif Kongresi
, (pp. 309-316), Ankara, Türkiye, (
Aralık 2021
)
Kurum Bilgileri
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II. Maarif Kongresi
Estetik Değer Bağlamında Cemil Sena Ongun’unMakalelerinde “Güzel” Olgusu
Parın, K.
(2017) "
Estetik Değer Bağlamında Cemil Sena Ongun’unMakalelerinde “Güzel” Olgusu
",
6. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi
, Muş, Türkiye, (
Aralık 2017
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13096">
Parın, K.
(2017) "
Estetik Değer Bağlamında Cemil Sena Ongun’unMakalelerinde “Güzel” Olgusu
",
6. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi
, Muş, Türkiye, (
Aralık 2017
)
Parın, K.
(2017) "
Estetik Değer Bağlamında Cemil Sena Ongun’unMakalelerinde “Güzel” Olgusu
",
6. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi
, Muş, Türkiye, (
Aralık 2017
)
Kurum Bilgileri
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. Lisansüstü Çalışmalar Kongresi
Fikri mülkiyet hakları: avrupa patent anlaşması, Avrupa patent ofisi ve ticaretle bağlantılı fikri mülkiyet hakları anlaşması ve gastronomi alanıında genel bir değerlendirme
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2019) "
Fikri mülkiyet hakları: avrupa patent anlaşması, Avrupa patent ofisi ve ticaretle bağlantılı fikri mülkiyet hakları anlaşması ve gastronomi alanıında genel bir değerlendirme
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 6 (40) pp. 180-192
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13097">
ÇILGINOĞLU, H.
(2019) "
Fikri mülkiyet hakları: avrupa patent anlaşması, Avrupa patent ofisi ve ticaretle bağlantılı fikri mülkiyet hakları anlaşması ve gastronomi alanıında genel bir değerlendirme
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 6 (40) pp. 180-192
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2019) "
Fikri mülkiyet hakları: avrupa patent anlaşması, Avrupa patent ofisi ve ticaretle bağlantılı fikri mülkiyet hakları anlaşması ve gastronomi alanıında genel bir değerlendirme
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 6 (40) pp. 180-192
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
Link
DOI
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
",
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ VİZYONER DERGİSİ
, 14 (37) pp. 247-261
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13098">
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
",
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ VİZYONER DERGİSİ
, 14 (37) pp. 247-261
[TR Dizin]
Link
DOI
Şengül, A.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Türkiye’nin İlk Milli Parkına Yönelik Çevrim İçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: TripAdvisor Örneği
",
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ VİZYONER DERGİSİ
, 14 (37) pp. 247-261
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ VİZYONER DERGİSİ
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2023) "
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 8 (1) pp. 42-62
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13100">
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2023) "
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 8 (1) pp. 42-62
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Helveci, Ü. (2023) "
Kastamonu İlinde Turizm Türleri Farkındalığı Üzerine Bir Ölçüm
",
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 8 (1) pp. 42-62
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 7 (3) pp. 451-464
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13101">
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 7 (3) pp. 451-464
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Medikal Turizm Konusundaki Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Eğilimler, Odak Noktaları ve Olanakları
",
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, 7 (3) pp. 451-464
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 11 (3) pp. 1809-1826
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13102">
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 11 (3) pp. 1809-1826
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Öz Uyum ve Kendini Keşfetme Duygusunun Marka Deneyimine Etkisi: Gastronomi Şehri Afyonkarahisar Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 11 (3) pp. 1809-1826
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Yabancı hastalar özelinde Türkiye'nin sağlık turizmi potansiyelinin ortaya konulmasına yönelik bir araştırma
Link
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Yabancı hastalar özelinde Türkiye'nin sağlık turizmi potansiyelinin ortaya konulmasına yönelik bir araştırma
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 7 (44) pp. 115-123
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13103">
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Yabancı hastalar özelinde Türkiye'nin sağlık turizmi potansiyelinin ortaya konulmasına yönelik bir araştırma
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 7 (44) pp. 115-123
Link
ÇILGINOĞLU, H.
(2020) "
Yabancı hastalar özelinde Türkiye'nin sağlık turizmi potansiyelinin ortaya konulmasına yönelik bir araştırma
",
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 7 (44) pp. 115-123
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins
Link
DOI
Yayla, İ., Baydeniz, E.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins
",
ECONOMICS OF AGRICULTURE
, 70 (2) pp. 357-375
[ESCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13105">
Yayla, İ., Baydeniz, E.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins
",
ECONOMICS OF AGRICULTURE
, 70 (2) pp. 357-375
[ESCI]
Link
DOI
Yayla, İ., Baydeniz, E.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2023) "
Exploring The Determinants of Pro-environmental Behaviour in Eco-Tourism: A Case Study of Visitors to The Ayazini Ruins
",
ECONOMICS OF AGRICULTURE
, 70 (2) pp. 357-375
[ESCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ECONOMICS OF AGRICULTURE
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, AVCI, M., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
",
JOURNAL OF HUMANITIES AND TOURISM RESEARCH
, 12 (3) pp. 455-467
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13106">
ÇILGINOĞLU, H.
, AVCI, M., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
",
JOURNAL OF HUMANITIES AND TOURISM RESEARCH
, 12 (3) pp. 455-467
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, AVCI, M., Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Dikey Tarımın Önemi
",
JOURNAL OF HUMANITIES AND TOURISM RESEARCH
, 12 (3) pp. 455-467
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF HUMANITIES AND TOURISM RESEARCH
Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Yazgan, I. (2022) "
Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF POLICY
, 12 (3) pp. 333-350
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13107">
ÇILGINOĞLU, H.
, Yazgan, I. (2022) "
Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF POLICY
, 12 (3) pp. 333-350
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Yazgan, I. (2022) "
Speleotherapy in the scope of health tourism: case of Çankırı salt cave in Turkey
",
INTERNATIONAL JOURNAL OF POLICY
, 12 (3) pp. 333-350
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
INTERNATIONAL JOURNAL OF POLICY
Sağlık turizmi kapsamında medikal turizmde öne çıkan sağlık uygulamaları
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık turizmi kapsamında medikal turizmde öne çıkan sağlık uygulamaları
",
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 3 (2) pp. 188-207
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13108">
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık turizmi kapsamında medikal turizmde öne çıkan sağlık uygulamaları
",
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 3 (2) pp. 188-207
Link
Çam, O.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Sağlık turizmi kapsamında medikal turizmde öne çıkan sağlık uygulamaları
",
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, 3 (2) pp. 188-207
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
OĞUZHAN SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
Yiyecek-içecek işletmelerinin konveksiyonel mutfaklarinda işgörenlerin güvenilir gıda ve iyi hijyen uygulamaları: Kastamonu örneği
Link
DOI
Şener, Y.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yiyecek-içecek işletmelerinin konveksiyonel mutfaklarinda işgörenlerin güvenilir gıda ve iyi hijyen uygulamaları: Kastamonu örneği
",
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES
, 7 (13) pp. 1-10
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13109">
Şener, Y.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yiyecek-içecek işletmelerinin konveksiyonel mutfaklarinda işgörenlerin güvenilir gıda ve iyi hijyen uygulamaları: Kastamonu örneği
",
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES
, 7 (13) pp. 1-10
Link
DOI
Şener, Y.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2021) "
Yiyecek-içecek işletmelerinin konveksiyonel mutfaklarinda işgörenlerin güvenilir gıda ve iyi hijyen uygulamaları: Kastamonu örneği
",
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES
, 7 (13) pp. 1-10
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
NEW ERA INTERNATIONAL JOURNAL OF INTERDISCIPLINARY SOCIAL RESEARCHES
Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler
Link
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler
",
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
, 8 (105) pp. 4306-4311
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13111">
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler
",
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
, 8 (105) pp. 4306-4311
Link
GÖKBEL-YAVUZOĞLU, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Antik Çağ Mutfak Kültürünün Önemli Temsilcileri: Kil Tabletler
",
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
, 8 (105) pp. 4306-4311
Link
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13113">
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇILGINOĞLU, H.
, Çılgınoğlu, Ü. (2022) "
Nörogastronomi ve Duyuların Lezzet Algısına Etkisinin Yarı Yapılandırılmış Görüşmelerle Analizi
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 837-855
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
Link
DOI
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13114">
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
Şenel, F.M.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Otel İşletmelerinin Gıda İsrafı Konusundaki Eğilimleri: Kastamonu Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, (0) pp. 1088-1114
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
Link
DOI
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-13115">
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
ÇAYLAK-DÖNMEZ, Ö.,
ÇILGINOĞLU, H.
(2022) "
Sağlık Çalışanlarının Personel Yemek Hizmetleri Memnuniyet Düzeyleri: Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Örneği
",
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, 10 (2) pp. 1464-1480
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
«
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
»