img
img
Toplam 25254 kayıt

Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar

0 0
2020 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi

Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi

Tescil Platformlarındaki Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Festivallerindeki Yeri (Kastamonu Örneği) (Gastronomic Products in Registration Platforms and Their Place in Gastronomy Festivals (The Case of Kastamonu)

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turizm Akademik Dergisi

Edirne nin Sınır Köylerinde Yaşayan Pomak ve Muhacirlerin Yemek Kültürü Üzerine Bir İnceleme (A Study on the Food Culture of Pomak and Emigrants Living in the Border Villages of Edirne)

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress

2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası İnebolu Sempozyumu

Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
22. Ulusal Turizm Kongresi

Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi

Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi

Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Education & Literacy Studies

Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi

The Attitude of Students Who Are Native Speakers of Turkish in England towards Turkish Lessons Based on Their Demographic Characteristics

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Languages' Education

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğreticilerinin Uzaktan Öğretim Sürecinde Yaşanılan Problemler Hakkındaki Görüşleri

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. BATI KAREDENİZ TÖMELER ÇALIŞTAYI