img
img
Toplam 24945 kayıt

Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar

Link      Güner, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2562"> Güner, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link      Güner, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link     
2020 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi

Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)

Link     Güner, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2563"> Güner, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link     Güner, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi

Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)

Link DOI       Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-2565"> Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI       Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI      
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)

Link DOI     Şimşek, A., Güner, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2566"> Şimşek, A., Güner, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI     Şimşek, A., Güner, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme

Link      Güner, D., Oktay, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2567"> Güner, D., Oktay, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link      Güner, D., Oktay, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turizm Akademik Dergisi

Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi

Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023 Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress

2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri

   Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2577"> Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023   Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023  
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası İnebolu Sempozyumu

Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?

Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023 Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2023) "Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
22. Ulusal Turizm Kongresi

Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş

  Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2022) "Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş", VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (Kasım 2022 " data-bs-content-id="YazarBilgi-2579"> Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2022) "Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş", VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (Kasım 2022  Güner, D., Çılgınoğlu, H. (2022) "Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş", VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (Kasım 2022 
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇

   Sevim, B., Güner, D. (2021) "Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇", V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2580"> Sevim, B., Güner, D. (2021) "Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇", V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2021   Sevim, B., Güner, D. (2021) "Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇", V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme

   Yıldız, S., Güner, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2581"> Yıldız, S., Güner, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021   Yıldız, S., Güner, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi

Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)

   Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2582"> Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021   Çılgınoğlu, H., Güner, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi

Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Cengiz, G., Güner, D. (2019) "Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 495-503), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019 Cengiz, G., Güner, D. (2019) "Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 495-503), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi

   Cengiz, G., Güner, D. (2019) "Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 487-494), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2584"> Cengiz, G., Güner, D. (2019) "Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 487-494), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019   Cengiz, G., Güner, D. (2019) "Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 487-494), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019  
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners

Link DOI    Öztürk, B., Tekin, N.M. (2022) "The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners", International Journal of Education & Literacy Studies, 10 (4) pp. 100-106 Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-2589"> Öztürk, B., Tekin, N.M. (2022) "The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners", International Journal of Education & Literacy Studies, 10 (4) pp. 100-106 Link DOI    Öztürk, B., Tekin, N.M. (2022) "The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners", International Journal of Education & Literacy Studies, 10 (4) pp. 100-106 Link DOI   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Education & Literacy Studies

Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı

DOI     Tekin, N.M., Öztürk, B. (2022) "Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı", RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi, 27 (0) pp. 1-12 [TR Dizin] DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2590"> Tekin, N.M., Öztürk, B. (2022) "Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı", RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi, 27 (0) pp. 1-12 [TR Dizin] DOI     Tekin, N.M., Öztürk, B. (2022) "Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı", RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi, 27 (0) pp. 1-12 [TR Dizin] DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi

The Attitude of Students Who Are Native Speakers of Turkish in England towards Turkish Lessons Based on Their Demographic Characteristics

DOI    Tekin, N.M., Duman, A. (2017) "The Attitude of Students Who Are Native Speakers of Turkish in England towards Turkish Lessons Based on Their Demographic Characteristics", International Journal of Languages' Education, 1 (0) DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-2591"> Tekin, N.M., Duman, A. (2017) "The Attitude of Students Who Are Native Speakers of Turkish in England towards Turkish Lessons Based on Their Demographic Characteristics", International Journal of Languages' Education, 1 (0) DOI    Tekin, N.M., Duman, A. (2017) "The Attitude of Students Who Are Native Speakers of Turkish in England towards Turkish Lessons Based on Their Demographic Characteristics", International Journal of Languages' Education, 1 (0) DOI   
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Languages' Education

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğreticilerinin Uzaktan Öğretim Sürecinde Yaşanılan Problemler Hakkındaki Görüşleri

  Tekin, N.M. (2021) "Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğreticilerinin Uzaktan Öğretim Sürecinde Yaşanılan Problemler Hakkındaki Görüşleri", I. BATI KAREDENİZ TÖMELER ÇALIŞTAYI , Zonguldak, Türkiye, (Haziran 2021 " data-bs-content-id="YazarBilgi-2597"> Tekin, N.M. (2021) "Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğreticilerinin Uzaktan Öğretim Sürecinde Yaşanılan Problemler Hakkındaki Görüşleri", I. BATI KAREDENİZ TÖMELER ÇALIŞTAYI , Zonguldak, Türkiye, (Haziran 2021  Tekin, N.M. (2021) "Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğreticilerinin Uzaktan Öğretim Sürecinde Yaşanılan Problemler Hakkındaki Görüşleri", I. BATI KAREDENİZ TÖMELER ÇALIŞTAYI , Zonguldak, Türkiye, (Haziran 2021 
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. BATI KAREDENİZ TÖMELER ÇALIŞTAYI