img
img
Toplam 24176 kayıt

Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy

DOI   GÜNER, D., AYDOĞDU, A. (2022) "Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy", Istanbul Aydin University, 6 (1) pp. 17-28 [TR Dizin] DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2560"> GÜNER, D., AYDOĞDU, A. (2022) "Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy", Istanbul Aydin University, 6 (1) pp. 17-28 [TR Dizin] DOI   GÜNER, D., AYDOĞDU, A. (2022) "Gastronomi Alanındaki Teknolojik Gelişmelere Yönelik Bir Değerlendirme: Dijital Gastronomi An Assessment Of Technological Developments in Gastronomy: Digital Gastronomy", Istanbul Aydin University, 6 (1) pp. 17-28 [TR Dizin] DOI  
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Istanbul Aydin University

Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )

DOI   GÜNER, D. (2022) "Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )", Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi, 5 (10) pp. 1480-1494 DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2561"> GÜNER, D. (2022) "Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )", Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi, 5 (10) pp. 1480-1494 DOI   GÜNER, D. (2022) "Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kaz Yetiştiriciliği (Goose Breeding from Perspective of Gastronomy Tourism )", Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi, 5 (10) pp. 1480-1494 DOI  
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi

Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar

Link      GÜNER, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2562"> GÜNER, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link      GÜNER, D., Olum, E. (2020) "Yiyecek-İçecek Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Yenilikçi Yaklaşımlar", Turk Turizm Arastirmalari Dergisi, 4 (3) pp. 3082-3098 [TR Dizin] Link     
2020 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi

Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)

Link     GÜNER, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2563"> GÜNER, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link     GÜNER, D., Çirişoğlu, E. (2021) "Birinci Sınıf Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Oluşum Süreci Üzerine Bir İnceleme (Ankara-Çankaya Örneği)", ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi, 1 (1) pp. 64-90 Link    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi

Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)

Link DOI      ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2565"> ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI      ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Kastamonu Gastronomik Ürünlerinin Nuh’un Ambarı Projesi Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of Kastamonu Gastronomic Products within the Scope of Ark of Taste Project)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (4) pp. 2874-2892 [TR Dizin] Link DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)

Link DOI     ŞİMŞEK, A., GÜNER, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2566"> ŞİMŞEK, A., GÜNER, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI     ŞİMŞEK, A., GÜNER, D. (2021) "MasterChef Türkiye TV Yemek Programının Yemek Alışkanlıklarına ve Mutfağa İlgi Düzeyine Etkisi (The Effect of MasterChef Turkey TV Cooking Program on Food Habits and Interest in Kitchen)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 9 (3) pp. 1679-1697 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme

Link      GÜNER, D., OKTAY, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-2567"> GÜNER, D., OKTAY, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link      GÜNER, D., OKTAY, K. (2021) "Turizm Alanındaki Bilimsel Dergilerin Dergi Etki Faktörleri ve CiteScore Değerleri Üzerine Bir İnceleme", Turizm Akademik Dergisi, 8 (1) pp. 1-14 [TR Dizin] Link     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turizm Akademik Dergisi

Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi

GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023 GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Pelverdiden Lokuma: Yöresel Bir Lezzet Olan Kastamonu Elma Eğşisi ile Glütensiz Lokum Geliştirilmesi", VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress

2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri

   GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2577"> GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023   GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "2023 Yılı Gastronomi Şehri Adayı Kastamonu ve İnebolu’nun Yeri", Uluslararası İnebolu Sempozyumu , Kastamonu-İnebolu, Türkiye, (Haziran 2023  
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası İnebolu Sempozyumu

Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?

GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023 GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2023) "Sporcu Diyetlerinde Glütensiz Ürünler Gerçekten Yararlı Mı?", 22. Ulusal Turizm Kongresi , (pp. 494-504), Burdur, Türkiye, (Ocak 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
22. Ulusal Turizm Kongresi

Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş

  GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş", VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (Kasım 2022 " data-bs-content-id="YazarBilgi-2579"> GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş", VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (Kasım 2022  GÜNER, D., ÇILGINOĞLU, H. (2022) "Nuh’un AmbarI Projesi KapsamInda Afyonkarahisar Gastronomik Ürünlerine Bir Bakiş", VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (pp. 368-377), Afyonkarahisar, Türkiye, (Kasım 2022 
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇

   SEVİM, B., GÜNER, D. (2021) "Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇", V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2580"> SEVİM, B., GÜNER, D. (2021) "Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇", V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2021   SEVİM, B., GÜNER, D. (2021) "Tescı̇llı̇ Gastronomı̇k Ürünlerı̇n Gastronomı̇ Festı̇vallerı̇ndekı̇ Yerı̇: Kastamonu Örneğı̇", V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Sakarya, Türkiye, (Ekim 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme

   Yıldız, S., GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2581"> Yıldız, S., GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021   Yıldız, S., GÜNER, D., Güleç, E. (2021) "Fast-Food Firmalarının COVID-19 Sürecindeki Sosyal Medya Paylaşımlarına Yönelik Bir İnceleme", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 351-362), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi

Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)

   ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2582"> ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021   ÇILGINOĞLU, H., GÜNER, D. (2021) "Türkiye'nin Tescilli Gastronomik Ürünleri Bazında Bir Karşılaştırma (Nuh’un Ambarı ve Coğrafi İşaret)", 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi , (pp. 285-293), Sakarya, Türkiye, (Eylül 2021  
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi

Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

CENGİZ, G., GÜNER, D. (2019) "Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 495-503), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019 CENGİZ, G., GÜNER, D. (2019) "Osmanlı Saray Mutfağı Konseptli Etnik Restoranların Menü İçeriği ve Müşteri Profillerinin Tespit Edilmesi. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 495-503), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi

   CENGİZ, G., GÜNER, D. (2019) "Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 487-494), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019  " data-bs-content-id="YazarBilgi-2584"> CENGİZ, G., GÜNER, D. (2019) "Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 487-494), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019   CENGİZ, G., GÜNER, D. (2019) "Osmanlı Mutfağı Konusunda Uzmanlaşmış Restoran Yöneticilerinin Mutfağın Uluslararası Alandaki Durumuna İlişkin Düşüncelerinin Tespit Edilmesi", Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (pp. 487-494), Gaziantep, Türkiye, (Aralık 2019  
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners

Link DOI    ÖZTÜRK, B., Tekin, N.M. (2022) "The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners", International Journal of Education & Literacy Studies, 10 (4) pp. 100-106 Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-2589"> ÖZTÜRK, B., Tekin, N.M. (2022) "The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners", International Journal of Education & Literacy Studies, 10 (4) pp. 100-106 Link DOI    ÖZTÜRK, B., Tekin, N.M. (2022) "The Use of Reported Past Tense in Gossip Narratives: A Study on Turkish Textbooks for Foreigners", International Journal of Education & Literacy Studies, 10 (4) pp. 100-106 Link DOI   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Education & Literacy Studies

Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı

DOI     Tekin, N.M., ÖZTÜRK, B. (2022) "Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı", RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi, 27 (0) pp. 1-12 [TR Dizin] DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-2590"> Tekin, N.M., ÖZTÜRK, B. (2022) "Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı", RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi, 27 (0) pp. 1-12 [TR Dizin] DOI     Tekin, N.M., ÖZTÜRK, B. (2022) "Türkçenin yabancı/ikinci dil olarak öğretiminde devrik cümle yapısı", RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi, 27 (0) pp. 1-12 [TR Dizin] DOI    
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisi