Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25078 kayıt
Using Acoustic Emission Method to Obtain Optimum Drying Schedules for Oriental Beech (Fagus Orientalis) and Sessile Oak (Quercus petrea) Lumbers
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
13 th International IUFRO Wood Drying Conference
Odun Plastik Kompositlerin Sünme Davranışı
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu
Physical, chemical and mechanical properties of orange wood
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu
Isıl İşlem Prosesinin Odun Plastik Kompozitlerin Bazı Özellikleri Üzerine Etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internaitonal Taşköprü Pompeiopolis Science Cultural Arts Research Symposium
Varnishing Properties of Crimean Juniper (Juniperus excelsa M. Bieb.)
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Forestry and Environment Symposium
Mechanical and Physical Properties of Paper Cups as as filler in Polymer Composites
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Forestry and Environment Symposium
Characterization of Wood Plastic Nanocomposites Reinforced with Sepiolite Nano Fibers
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
12th Annual International Symposium on Environment
The tensile shear strength comparasion of the unprotected exterior conditions plywood produced from fir, alnus, pine and poplar wood
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Symposium on New Horizons in Forestry
Characterization of Wood/Nano MgO/ Plastic Nanocomposites
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Conference on Engineering and Natural Sciences
Physical, mechanical and thermal properties of wood-plastic composites with nanoclay
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. International Ege Composite Materials Symposium
The Effect of Heat Treatment and Coupling Agent on Long TermWater Absorption and Dimensional Stability of Wood PlasticComposites
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Forestry Symposium (IFS 2016)
Some Mechanical Characteristics of Thermal Modified PoplarWood Boards
0 0
Kurum Bilgileri
Orman Fakültesi
Orman Endüstrisi Mühendisliği
Odun Mekaniği ve Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Forestry Symposium (IFS 2016)
Doğadan Gelen Şifa: Adaptojenlere Genel Bir Bakış
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2024
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Food Science and Engineering
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turk Tarim ve Doga Bilimleri Dergisi
Changes during storage in volatile compounds of butter produced using cow, sheep or goat’s milk
12 12
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SMALL RUMINANT RESEARCH
Kastamonu ilinin merkez köylerinde üretilen tereyağlarının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kastamonu’da Yetiştirilen Ala Erik ile Ala Erikten Elde Edilen Üryani Eriğinin Toplam Antioksidan Aktivite, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde İçeriklerinin Karşılaştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Comparison of the Antioxidant Activity of Garlic Cloves with Garlic Husk and Stem: Determination of Utilization Potential of Garlic Agricultural Wastes
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Süleyman Demirel University Journal of Natural and Applied Sciences
«
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
»