img
img
Toplam 25429 kayıt

Yenilebilir Mantar Tüketimi ve Yemekleri Üzerine Bir İnceleme: Kastamonu Örneği

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi

Coğrafi İşaretli Gastronomik Bir Ürün: Elâzığ Orciği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Aydın Gastronomi Dergisi

Yenilebilir otlar ve mutfaklarda kullanım şekilleri: Kastamonu örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tourism and Recreation

Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi

Ziyaretçilerin Gastronomik Faaliyetlere Katılım Niyetlerinin Belirlenmesi: Erzurum Örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin İncelenmesi: Sivas Mutfağı Örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi

Amasya’ya Gelen Yerli Turistlerin Amasya Mutfağına Yönelik Algılarının Belirlenmesi

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

YÖK Atlas Verilerine Göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Örneği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi

Sinop Yöresel Yemeklerinin Bilinirliğinin Test Edilmesi: Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrencileri Örneği

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
SİNOP KÜLTÜR VE TURİZM SEMPOZYUMU

Tüketicilerin Coğrafi İşaretli Ürünlere Yönelik Algısı ve Daha Fazla Ödeme İsteği: Sivas Örneği

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

Coğrafi İşaretli Yöresel Ürünlerin Üretim Sürecinin İncelenmesi: Ağın Leblebisi

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

Yöresel Yemeklerin Cittaslow Şehirlerindeki Restoranlarda Kullanım Düzeyleri: Perşembe Örneği

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

Yeni Bir Kavram Önerisi: Gastro-Emperyalizm

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Yerel Halkın Sağlıklı Gıda Konusundaki Bilgilerinin Ölçülmesi: Elazığ Örneği

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Osmanlı Basınında Reklamlar ve Kadının Sunumu

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Akademik İletişim Araştırmaları

Changing Marketing Concept And Word Of Mouth Marketing Womm İn The Social Media

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference of Education, Culture and Identity”

Kamu Ve Özel Sektör Yöneticilerinin Örgütsel Bağlılık Algılarının Farklılıklarına Yönelik Bir Karşılaştırma

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4.TÜRK DÜNYASI EĞİTİM BİLİMLERİ VE SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ

Remote accessible/fully controllable fiber optic systems laboratory design and implementation

1 1
2024 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Computer Applications in Engineering Education

Optik Spektrum Analizörü Kontrolü ve Ölçüm Doğruluğunun Artırılması

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Duzce Universitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi

Classification of the temperature-dependent gain of an erbium-doped fiber amplifier by using data mining methods

6 6
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
OPTIK