img
img
Toplam 25629 kayıt

How does the cross-cultural view shape the destination brand personality and brand image? Evidence from the travelers

4 4
2024 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Quality Assurance in Hospitality and Tourism

Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production

11 11
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types

3 3
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose

6 6
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
POULTRY SCIENCE

Volatile compounds of pastırma under different curing processes

4 4
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminler

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences

Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International/11 th National Food Engineering Congress

The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International COngress on Engineering and Life Science

Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi

İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Selcuk University

Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy

TURİZM GELİRLERİ İÇİN MEVSİMSEL BİRİM KÖK YAPISININ İNCELENMESİ

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of International Social Research

Çevreye Duyarlılığın Rekabet Gücüne Etkisi: YeşilYıldızlı Oteller Üzerine Bir Uygulama

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Maliye ve Finans Yazıları

Enflasyon İndikatörü Olarak Üretici ve Tüketici Fiyat Endekslerinin Birim Kök Yapılarının İncelenmesi

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Studies-Economics,Finance,Politics

Tek Düzen Hesap Planındaki Hazır Değerler İle Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağındaki Nakit Ve Nakit Benzerleri Hesaplarının Karşılaştırılması

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
20.Uluslararası İşletmecilik Kongresi

Mevsimsel ve Doğrusal Olmayan Birim Kök Testlerinin Karşılaştırılması: Turizm Gelirleri Üzerine Bir İnceleme

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER SEMPOZYUMU