img
img
Toplam 25252 kayıt

Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production

11 11
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types

1 1
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose

6 6
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
POULTRY SCIENCE

Volatile compounds of pastırma under different curing processes

2 2
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminler

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences

Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International/11 th National Food Engineering Congress

The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International COngress on Engineering and Life Science

Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi

İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Selcuk University

Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy

TURİZM GELİRLERİ İÇİN MEVSİMSEL BİRİM KÖK YAPISININ İNCELENMESİ

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of International Social Research

Çevreye Duyarlılığın Rekabet Gücüne Etkisi: YeşilYıldızlı Oteller Üzerine Bir Uygulama

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Maliye ve Finans Yazıları

Enflasyon İndikatörü Olarak Üretici ve Tüketici Fiyat Endekslerinin Birim Kök Yapılarının İncelenmesi

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Studies-Economics,Finance,Politics

Tek Düzen Hesap Planındaki Hazır Değerler İle Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağındaki Nakit Ve Nakit Benzerleri Hesaplarının Karşılaştırılması

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
20.Uluslararası İşletmecilik Kongresi

Mevsimsel ve Doğrusal Olmayan Birim Kök Testlerinin Karşılaştırılması: Turizm Gelirleri Üzerine Bir İnceleme

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER SEMPOZYUMU

ÇEVREYE DUYARLILIĞIN REKABET GÜCÜNE ETKİSİ: YEŞİL YILDIZLI OTELLER ÜZERİNDE BİR UYGULAMA

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu