img
img
Toplam 24625 kayıt

Okul Öncesi Öğretmen Adaylarının Eğitim Teknolojileri Kullanımı Kaygılarının Bazı Değişkenlere Göre İncelenmesi

Link DOI    GÜMRÜKÇÜ-BİLGİCİ, B., Ünver, N. (2021) "Okul Öncesi Öğretmen Adaylarının Eğitim Teknolojileri Kullanımı Kaygılarının Bazı Değişkenlere Göre İncelenmesi", Yaşadıkça Eğitim Dergisi, 35 (2) pp. 580-593 [TR Dizin] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-11585"> GÜMRÜKÇÜ-BİLGİCİ, B., Ünver, N. (2021) "Okul Öncesi Öğretmen Adaylarının Eğitim Teknolojileri Kullanımı Kaygılarının Bazı Değişkenlere Göre İncelenmesi", Yaşadıkça Eğitim Dergisi, 35 (2) pp. 580-593 [TR Dizin] Link DOI    GÜMRÜKÇÜ-BİLGİCİ, B., Ünver, N. (2021) "Okul Öncesi Öğretmen Adaylarının Eğitim Teknolojileri Kullanımı Kaygılarının Bazı Değişkenlere Göre İncelenmesi", Yaşadıkça Eğitim Dergisi, 35 (2) pp. 580-593 [TR Dizin] Link DOI   
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yaşadıkça Eğitim Dergisi

Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programında Yer Alan Drama Kapsamındaki Uygulamaların Öğretmen Adaylarının Sosyal Zeka Alanlarına Etkisi

Link    Ünver, N., Semiz, S. (2016) "Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programında Yer Alan Drama Kapsamındaki Uygulamaların Öğretmen Adaylarının Sosyal Zeka Alanlarına Etkisi", Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Eğitim Dergisi, 24 (5) pp. 2585-2594 [TR Dizin] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-11586"> Ünver, N., Semiz, S. (2016) "Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programında Yer Alan Drama Kapsamındaki Uygulamaların Öğretmen Adaylarının Sosyal Zeka Alanlarına Etkisi", Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Eğitim Dergisi, 24 (5) pp. 2585-2594 [TR Dizin] Link    Ünver, N., Semiz, S. (2016) "Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programında Yer Alan Drama Kapsamındaki Uygulamaların Öğretmen Adaylarının Sosyal Zeka Alanlarına Etkisi", Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Eğitim Dergisi, 24 (5) pp. 2585-2594 [TR Dizin] Link   
2016 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Eğitim Dergisi

Okul Öncesi Eğitim Programlarına Aile Katılımı

  Şahin, F.T., Ünver, N. (2005) "Okul Öncesi Eğitim Programlarına Aile Katılımı", Kastamonu Eğitim Dergisi, 13 (1) pp. 23-30 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-11587"> Şahin, F.T., Ünver, N. (2005) "Okul Öncesi Eğitim Programlarına Aile Katılımı", Kastamonu Eğitim Dergisi, 13 (1) pp. 23-30 [TR Dizin]    Şahin, F.T., Ünver, N. (2005) "Okul Öncesi Eğitim Programlarına Aile Katılımı", Kastamonu Eğitim Dergisi, 13 (1) pp. 23-30 [TR Dizin]   
2005 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Eğitim Dergisi

UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE ÖĞRETMENLERİN YAŞADIKLARI SAĞLIK PROBLEMLERİ

Ergün, M., Ünver, N. (2022) "UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE ÖĞRETMENLERİN YAŞADIKLARI SAĞLIK PROBLEMLERİ", VIII Uluslararası TURKCESS , (pp. 237), Hatay, Türkiye, (Ağustos 2022 Ergün, M., Ünver, N. (2022) "UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE ÖĞRETMENLERİN YAŞADIKLARI SAĞLIK PROBLEMLERİ", VIII Uluslararası TURKCESS , (pp. 237), Hatay, Türkiye, (Ağustos 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VIII Uluslararası TURKCESS

How does the cross-cultural view shape the destination brand personality and brand image? Evidence from the travelers

DOI     Güzel, F.Ö., Ünal, C., Şahin, İ. (2024) "How does the cross-cultural view shape the destination brand personality and brand image? Evidence from the travelers", Journal of Quality Assurance in Hospitality and Tourism, 25 (2) pp. 239-268 [ESCI] DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11602"> Güzel, F.Ö., Ünal, C., Şahin, İ. (2024) "How does the cross-cultural view shape the destination brand personality and brand image? Evidence from the travelers", Journal of Quality Assurance in Hospitality and Tourism, 25 (2) pp. 239-268 [ESCI] DOI     Güzel, F.Ö., Ünal, C., Şahin, İ. (2024) "How does the cross-cultural view shape the destination brand personality and brand image? Evidence from the travelers", Journal of Quality Assurance in Hospitality and Tourism, 25 (2) pp. 239-268 [ESCI] DOI    
2024 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Quality Assurance in Hospitality and Tourism

Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production

Link DOI      Armutcu, Ü., Hazar-Suncak, F.Y., Oral, Z.F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 44 (6) pp. 14455-14455 [SCI Expanded] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11629"> Armutcu, Ü., Hazar-Suncak, F.Y., Oral, Z.F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 44 (6) pp. 14455-14455 [SCI Expanded] Link DOI      Armutcu, Ü., Hazar-Suncak, F.Y., Oral, Z.F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 44 (6) pp. 14455-14455 [SCI Expanded] Link DOI     
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types

DOI      Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2021) "The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types", LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 145 (1) [SCI] DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11630"> Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2021) "The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types", LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 145 (1) [SCI] DOI      Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2021) "The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types", LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 145 (1) [SCI] DOI     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose

DOI       Kaban, G., Kızılkaya, P., Sayın, B., Hazar-Suncak, F.Y., Kabil, E., Kaya, M. (2020) "Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose", POULTRY SCIENCE, 99 (4) pp. 2293-2299 [SCI Expanded] DOI      " data-bs-content-id="YazarBilgi-11631"> Kaban, G., Kızılkaya, P., Sayın, B., Hazar-Suncak, F.Y., Kabil, E., Kaya, M. (2020) "Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose", POULTRY SCIENCE, 99 (4) pp. 2293-2299 [SCI Expanded] DOI       Kaban, G., Kızılkaya, P., Sayın, B., Hazar-Suncak, F.Y., Kabil, E., Kaya, M. (2020) "Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose", POULTRY SCIENCE, 99 (4) pp. 2293-2299 [SCI Expanded] DOI      
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
POULTRY SCIENCE

Volatile compounds of pastırma under different curing processes

Link DOI      Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "Volatile compounds of pastırma under different curing processes", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 43 (8) [SCI] Link DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11632"> Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "Volatile compounds of pastırma under different curing processes", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 43 (8) [SCI] Link DOI      Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "Volatile compounds of pastırma under different curing processes", JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 43 (8) [SCI] Link DOI     
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminler

Hazar-Suncak, F.Y., Gider, T. (2021) "Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminler", 4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021) , Ankara, Türkiye, (Aralık 2021 Hazar-Suncak, F.Y., Gider, T. (2021) "Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminler", 4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021) , Ankara, Türkiye, (Aralık 2021
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması

Çelik, M., Hazar-Suncak, F.Y. (2021) "Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması", 4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021) , Ankara, Türkiye, (Aralık 2021 Çelik, M., Hazar-Suncak, F.Y. (2021) "Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması", 4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021) , Ankara, Türkiye, (Aralık 2021
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)

Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri

Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri", 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , Ankara, Türkiye, (Temmuz 2020 Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri", 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , Ankara, Türkiye, (Temmuz 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences

Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi

Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi", IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Türkiye, (Ekim 2020 Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi", IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Türkiye, (Ekim 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu

Kabil, E., Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu", IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Türkiye, (Ekim 2020 Kabil, E., Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2020) "Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu", IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Türkiye, (Ekim 2020
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase

Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase", 1st International/11 th National Food Engineering Congress , (Kasım 2019 Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase", 1st International/11 th National Food Engineering Congress , (Kasım 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International/11 th National Food Engineering Congress

The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma

Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma", International COngress on Engineering and Life Science , (Ağustos 2019 Hazar-Suncak, F.Y., Kaban, G., Kaya, M. (2019) "The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma", International COngress on Engineering and Life Science , (Ağustos 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International COngress on Engineering and Life Science

Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma

Link DOI     Ertaş, F.C., Doğan, Ö. (2021) "Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma", Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi, 23 (3) pp. 467-494 [TR Dizin] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-11654"> Ertaş, F.C., Doğan, Ö. (2021) "Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma", Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi, 23 (3) pp. 467-494 [TR Dizin] Link DOI     Ertaş, F.C., Doğan, Ö. (2021) "Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma", Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi, 23 (3) pp. 467-494 [TR Dizin] Link DOI    
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi

İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi

DOI      Doğan, Ö., Doğan, Ö. (2023) "İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi", Selcuk University, (52) pp. 1-18 DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11655"> Doğan, Ö., Doğan, Ö. (2023) "İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi", Selcuk University, (52) pp. 1-18 DOI      Doğan, Ö., Doğan, Ö. (2023) "İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi", Selcuk University, (52) pp. 1-18 DOI     
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Selcuk University

Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması

Link      Doğan, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması", JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy, 6 (0) pp. 20-28 Link     " data-bs-content-id="YazarBilgi-11656"> Doğan, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması", JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy, 6 (0) pp. 20-28 Link      Doğan, Ö. (2021) "Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması", JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy, 6 (0) pp. 20-28 Link     
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy