Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25252 kayıt
Effects of different internal temperature applications on quality properties of heat treated sucuk during production
11 11
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
The effects of transglutaminase on the qualitative properties of different pastırma types
1 1
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Microbiological properties and volatile compounds of salted-dried goose
6 6
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
POULTRY SCIENCE
Volatile compounds of pastırma under different curing processes
2 2
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Et ve et ürünlerinde heterosiklik aromatik aminler
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)
Et ürünlerinde tuz kullanımı ve azaltılması
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)
Transglutaminase enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı
Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. Et Ürünleri Çalıştayı
Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International/11 th National Food Engineering Congress
The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International COngress on Engineering and Life Science
Çevresel Uygulamaların Maliyet ve Rekabet Gücü Açısından İşletmeye Etkisi: Yeşil Yıldızlı Oteller Üzerinde Bir Araştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi
İnşaat Sektörü Finansal Performansının Entropi Tabanlı Topsis Yöntemi ile Değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Selcuk University
Tek Düzen Hesap Planı ve Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağının Nakit ve Nakit Benzerleri Açısından Karşılaştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy
TURİZM GELİRLERİ İÇİN MEVSİMSEL BİRİM KÖK YAPISININ İNCELENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of International Social Research
Çevreye Duyarlılığın Rekabet Gücüne Etkisi: YeşilYıldızlı Oteller Üzerine Bir Uygulama
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Maliye ve Finans Yazıları
Enflasyon İndikatörü Olarak Üretici ve Tüketici Fiyat Endekslerinin Birim Kök Yapılarının İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Studies-Economics,Finance,Politics
Tek Düzen Hesap Planındaki Hazır Değerler İle Finansal Raporlama Standartlarına Uygun Hesap Planı Taslağındaki Nakit Ve Nakit Benzerleri Hesaplarının Karşılaştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20.Uluslararası İşletmecilik Kongresi
Mevsimsel ve Doğrusal Olmayan Birim Kök Testlerinin Karşılaştırılması: Turizm Gelirleri Üzerine Bir İnceleme
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. ULUSLARARASI SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER SEMPOZYUMU
ÇEVREYE DUYARLILIĞIN REKABET GÜCÜNE ETKİSİ: YEŞİL YILDIZLI OTELLER ÜZERİNDE BİR UYGULAMA
0 0
Kurum Bilgileri
Taşköprü Meslek Yüksekokulu
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık
Bankacılık ve Sigortacılık Programı
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu
«
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
»