img
img
Toplam 25256 kayıt

Some Mechanical Characteristics of Thermal Modified PoplarWood Boards

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Forestry Symposium (IFS 2016)

Doğadan Gelen Şifa: Adaptojenlere Genel Bir Bakış

0 0
2024 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bartın Orman Fakültesi Dergisi

A Study on the Investigation of Some Properties of Cheeses Supplied from Kastamonu Local Markets

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
European Food Science and Engineering

Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turk Tarim ve Doga Bilimleri Dergisi

Changes during storage in volatile compounds of butter produced using cow, sheep or goat’s milk

10 10
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
SMALL RUMINANT RESEARCH

Kastamonu ilinin merkez köylerinde üretilen tereyağlarının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi

Kastamonu’da Yetiştirilen Ala Erik ile Ala Erikten Elde Edilen Üryani Eriğinin Toplam Antioksidan Aktivite, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde İçeriklerinin Karşılaştırılması

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi

Comparison of the Antioxidant Activity of Garlic Cloves with Garlic Husk and Stem: Determination of Utilization Potential of Garlic Agricultural Wastes

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences

Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Süleyman Demirel University Journal of Natural and Applied Sciences

Identification of microbiological, physical, and chemical quality of milk from milk collection centers in Kastamonu Province

5 5
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES

Antioxidant Effect Potential of Garlic In Vitro and Real Food System: Effects of Garlic Supplementation on Oxidation Stability and Sensory Properties of Butter

13 13
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY

Determination of The Adulteration of Butter With Margarine by Using Fat Constants

5 5
2016 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI

A Comparative Study on Some Properties and Oxidation Stability During Storage of Butter Produced From Different Animals’ Milk

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD

Investigation of pesticide residues in fresh Sultani grapes and antioxidant properties of fresh/sun-dried/oven-dried grapes

9 9
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY

Chemical Composition of Essential Oil Extracted from Lavender Growing in Kastamonu, Türkiye

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5th International Non-Wood Forest Products Symposium

Healing from Nature: An Overview of Adaptogens

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5th International Non-Wood Forest Products Symposium

Bitki Bazlı Fonksiyonel Bir Yan Ürün: Aquafaba

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi

Gıdaların Korunmasında Güçlü Bir Alternatif: Bakteriyosinler

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. Uluslararası Türk Dünyası Biyoloji Kongresi

Taşköprü sarımsağı sapları ile boya adsorpsiyonu

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress

The Comparison of Antioxidant Characteristics of Traditional Dough Tarhana of Kastamonu and Tarhana’s From Other Regions.

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus