img
img
Toplam 25253 kayıt

Assessment of Phenolic Content, Antioxidant Properties and Antimicrobial Activity of Flower and Leaf Extracts from Some Hypericum Species Affected by Wild Habitat Altitude

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi

Optimization of spray drying conditions for microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using response surface methodology

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
European Food Science and Engineering

Storage stability and sourdough acidification kinetic of freeze-dried Lactobacillus curvatus N19 under optimized cryoprotectant formulation

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
CRYOBIOLOGY

Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Processing and Preservation

Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Texture Studies

Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Balkan Agricultural Congress

Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye 13. Gıda Kongresi

Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Balkan Agricultural Congress

Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi

DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies

Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye 13. Gıda Kongresi

Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study

0 0
2020 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences

A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences

Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi

Kasaba Köyü ve UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin Kastamonu Turizmine Katkısı

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences

Tarih Öncesinden Gelen bir Zanaat Kastamonu’da Geleneksel Küçüksu Caba Üretimi

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
USBED

Kastmaonu ili, İnebolu İlçesinin (Abonou Teikhos-Ionopolis) Tarihsel Gelişimi

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ULUSLARARASI İNEBOLU SEMPOZYUMU

UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin ve Kasaba Köyü’nün Kastamonu Turizmine Katkısı

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi

Türkiyede Kültürel Miras, Arkeoloji ve Toplumsal Bakış

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tarih ve Arkeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferansları

Comparing Three Free to Use Visual Programming Environment for Novice Programmers

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kastamonu Eğitim Dergisi