Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 24740 kayıt
A novel spectrophotometric method based on Seliwanoff test to determine 5-(Hydroxymethyl) furfural (HMF) in honey: Development, in house validation and application
DOI
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
Gül, O.
(2021) "
A novel spectrophotometric method based on Seliwanoff test to determine 5-(Hydroxymethyl) furfural (HMF) in honey: Development, in house validation and application
",
LWT
, 139 (1)
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11145">
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
Gül, O.
(2021) "
A novel spectrophotometric method based on Seliwanoff test to determine 5-(Hydroxymethyl) furfural (HMF) in honey: Development, in house validation and application
",
LWT
, 139 (1)
[SCI Expanded]
DOI
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
Gül, O.
(2021) "
A novel spectrophotometric method based on Seliwanoff test to determine 5-(Hydroxymethyl) furfural (HMF) in honey: Development, in house validation and application
",
LWT
, 139 (1)
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
LWT
Effect of high pressure homogenization on microstructure and rheological properties of hazelnut beverage cold-set gels induced glucono-δ-lactone
DOI
Gül, O.
, Sarıcaoğlu, F.T., Atalar, İ. (2021) "
Effect of high pressure homogenization on microstructure and rheological properties of hazelnut beverage cold-set gels induced glucono-δ-lactone
",
LWT
, 143 (1)
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11146">
Gül, O.
, Sarıcaoğlu, F.T., Atalar, İ. (2021) "
Effect of high pressure homogenization on microstructure and rheological properties of hazelnut beverage cold-set gels induced glucono-δ-lactone
",
LWT
, 143 (1)
[SCI Expanded]
DOI
Gül, O.
, Sarıcaoğlu, F.T., Atalar, İ. (2021) "
Effect of high pressure homogenization on microstructure and rheological properties of hazelnut beverage cold-set gels induced glucono-δ-lactone
",
LWT
, 143 (1)
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
LWT
Agglomerated mushroom (Agaricus bisporus) powder: Optimization of top spray fluidized bed agglomeration conditions
DOI
Atalar, İ., Kurt, A., Sarıcaoğlu, F.T.,
Gül, O.
, Gençcelep, H. (2021) "
Agglomerated mushroom (Agaricus bisporus) powder: Optimization of top spray fluidized bed agglomeration conditions
",
Journal of Food Process Engineering
, 44 (6)
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11147">
Atalar, İ., Kurt, A., Sarıcaoğlu, F.T.,
Gül, O.
, Gençcelep, H. (2021) "
Agglomerated mushroom (Agaricus bisporus) powder: Optimization of top spray fluidized bed agglomeration conditions
",
Journal of Food Process Engineering
, 44 (6)
[SCI Expanded]
DOI
Atalar, İ., Kurt, A., Sarıcaoğlu, F.T.,
Gül, O.
, Gençcelep, H. (2021) "
Agglomerated mushroom (Agaricus bisporus) powder: Optimization of top spray fluidized bed agglomeration conditions
",
Journal of Food Process Engineering
, 44 (6)
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Food Process Engineering
Improved physicochemical, rheological and bioactive properties of ice cream: Enrichment with high pressure homogenized hazelnut milk
DOI
Atalar, İ., Kurt, A.,
Gül, O.
, Yazıcı, F. (2021) "
Improved physicochemical, rheological and bioactive properties of ice cream: Enrichment with high pressure homogenized hazelnut milk
",
International Journal of Gastronomy and Food Science
, 24 (1)
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11148">
Atalar, İ., Kurt, A.,
Gül, O.
, Yazıcı, F. (2021) "
Improved physicochemical, rheological and bioactive properties of ice cream: Enrichment with high pressure homogenized hazelnut milk
",
International Journal of Gastronomy and Food Science
, 24 (1)
[SCI Expanded]
DOI
Atalar, İ., Kurt, A.,
Gül, O.
, Yazıcı, F. (2021) "
Improved physicochemical, rheological and bioactive properties of ice cream: Enrichment with high pressure homogenized hazelnut milk
",
International Journal of Gastronomy and Food Science
, 24 (1)
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Gastronomy and Food Science
Potansiyel Ekşi Hamur Starter Kültürü Weissella cibaria N9'un Dondurularak Kurutulması için Koruyucu Ajanların Optimizasyonu
Link
DOI
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Dertli, E., Çon, A.H. (2021) "
Potansiyel Ekşi Hamur Starter Kültürü Weissella cibaria N9'un Dondurularak Kurutulması için Koruyucu Ajanların Optimizasyonu
",
Akademik Gıda
, 19 (2)
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11149">
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Dertli, E., Çon, A.H. (2021) "
Potansiyel Ekşi Hamur Starter Kültürü Weissella cibaria N9'un Dondurularak Kurutulması için Koruyucu Ajanların Optimizasyonu
",
Akademik Gıda
, 19 (2)
[TR Dizin]
Link
DOI
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Dertli, E., Çon, A.H. (2021) "
Potansiyel Ekşi Hamur Starter Kültürü Weissella cibaria N9'un Dondurularak Kurutulması için Koruyucu Ajanların Optimizasyonu
",
Akademik Gıda
, 19 (2)
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Akademik Gıda
Effect of ultrasonication treatment on structural, physicochemical and bioactive properties of pasteurized rosehip (Rosa canina L.) nectar
DOI
Atalar, İ., Sarıcaoğlu, F.T., Odabaş, H.İ., Yılmaz, V.A.,
Gül, O.
(2020) "
Effect of ultrasonication treatment on structural, physicochemical and bioactive properties of pasteurized rosehip (Rosa canina L.) nectar
",
LWT
, 118 (1) p. 108850
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11151">
Atalar, İ., Sarıcaoğlu, F.T., Odabaş, H.İ., Yılmaz, V.A.,
Gül, O.
(2020) "
Effect of ultrasonication treatment on structural, physicochemical and bioactive properties of pasteurized rosehip (Rosa canina L.) nectar
",
LWT
, 118 (1) p. 108850
[SCI Expanded]
DOI
Atalar, İ., Sarıcaoğlu, F.T., Odabaş, H.İ., Yılmaz, V.A.,
Gül, O.
(2020) "
Effect of ultrasonication treatment on structural, physicochemical and bioactive properties of pasteurized rosehip (Rosa canina L.) nectar
",
LWT
, 118 (1) p. 108850
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
LWT
Assessment of Phenolic Content, Antioxidant Properties and Antimicrobial Activity of Flower and Leaf Extracts from Some Hypericum Species Affected by Wild Habitat Altitude
DOI
Özdemir, N., Uzun, F., Gül, L.B.,
Gül, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Assessment of Phenolic Content, Antioxidant Properties and Antimicrobial Activity of Flower and Leaf Extracts from Some Hypericum Species Affected by Wild Habitat Altitude
",
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
, 35 (1) pp. 62-68
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11152">
Özdemir, N., Uzun, F., Gül, L.B.,
Gül, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Assessment of Phenolic Content, Antioxidant Properties and Antimicrobial Activity of Flower and Leaf Extracts from Some Hypericum Species Affected by Wild Habitat Altitude
",
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
, 35 (1) pp. 62-68
[TR Dizin]
DOI
Özdemir, N., Uzun, F., Gül, L.B.,
Gül, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Assessment of Phenolic Content, Antioxidant Properties and Antimicrobial Activity of Flower and Leaf Extracts from Some Hypericum Species Affected by Wild Habitat Altitude
",
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
, 35 (1) pp. 62-68
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Optimization of spray drying conditions for microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using response surface methodology
Gül, O.
, Dervişoğlu, M. (2020) "
Optimization of spray drying conditions for microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using response surface methodology
",
European Food Science and Engineering
, 1 (1) pp. 1-8
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11153">
Gül, O.
, Dervişoğlu, M. (2020) "
Optimization of spray drying conditions for microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using response surface methodology
",
European Food Science and Engineering
, 1 (1) pp. 1-8
Gül, O.
, Dervişoğlu, M. (2020) "
Optimization of spray drying conditions for microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using response surface methodology
",
European Food Science and Engineering
, 1 (1) pp. 1-8
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Food Science and Engineering
Storage stability and sourdough acidification kinetic of freeze-dried Lactobacillus curvatus N19 under optimized cryoprotectant formulation
Link
DOI
Gül, L.B., Çon, A.H.,
Gül, O.
(2020) "
Storage stability and sourdough acidification kinetic of freeze-dried Lactobacillus curvatus N19 under optimized cryoprotectant formulation
",
CRYOBIOLOGY
, 96 (1) pp. 122-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11154">
Gül, L.B., Çon, A.H.,
Gül, O.
(2020) "
Storage stability and sourdough acidification kinetic of freeze-dried Lactobacillus curvatus N19 under optimized cryoprotectant formulation
",
CRYOBIOLOGY
, 96 (1) pp. 122-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
Gül, L.B., Çon, A.H.,
Gül, O.
(2020) "
Storage stability and sourdough acidification kinetic of freeze-dried Lactobacillus curvatus N19 under optimized cryoprotectant formulation
",
CRYOBIOLOGY
, 96 (1) pp. 122-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
CRYOBIOLOGY
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
Link
DOI
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Yılmaz, M.T., Dertli, E., Çon, A.H. (2020) "
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 44 (4)
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11155">
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Yılmaz, M.T., Dertli, E., Çon, A.H. (2020) "
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 44 (4)
[SCI Expanded]
Link
DOI
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Yılmaz, M.T., Dertli, E., Çon, A.H. (2020) "
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 44 (4)
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Food Processing and Preservation
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
Link
DOI
Çakıroğlu, K., Dervişoğlu, M.,
Gül, O.
(2020) "
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
",
Journal of Texture Studies
, 51 (5) pp. 800-809
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11156">
Çakıroğlu, K., Dervişoğlu, M.,
Gül, O.
(2020) "
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
",
Journal of Texture Studies
, 51 (5) pp. 800-809
[SCI Expanded]
Link
DOI
Çakıroğlu, K., Dervişoğlu, M.,
Gül, O.
(2020) "
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
",
Journal of Texture Studies
, 51 (5) pp. 800-809
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Texture Studies
Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder
Gül, O.
, Atalar, İ., Özgeçen, A.B., Gül, L.B., Törnük, F., Sert, D., Yazıcı, F. (2023) "
Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder
",
V. Balkan Agricultural Congress
, (
Eylül 2023
)
Gül, O.
, Atalar, İ., Özgeçen, A.B., Gül, L.B., Törnük, F., Sert, D., Yazıcı, F. (2023) "
Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder
",
V. Balkan Agricultural Congress
, (
Eylül 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Balkan Agricultural Congress
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması
Atalar, İ., Kurt, A.,
Gül, O.
, Sarıcaoğlu, F.T., Gençcelep, H. (2020) "
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması
",
Türkiye 13. Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2020
)
Atalar, İ., Kurt, A.,
Gül, O.
, Sarıcaoğlu, F.T., Gençcelep, H. (2020) "
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması
",
Türkiye 13. Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2020
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye 13. Gıda Kongresi
Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate
Marıbao, I.,
Gül, O.
(2023) "
Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate
",
V. Balkan Agricultural Congress
, Edirne, Türkiye, (
Eylül 2023
)
Marıbao, I.,
Gül, O.
(2023) "
Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate
",
V. Balkan Agricultural Congress
, Edirne, Türkiye, (
Eylül 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Balkan Agricultural Congress
Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate
Gül, O.
, Baskıncı, T. (2023) "
Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate
",
5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi
, Kars, Türkiye, (
Mart 2023
)
Gül, O.
, Baskıncı, T. (2023) "
Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate
",
5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi
, Kars, Türkiye, (
Mart 2023
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi
DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE
Gül, L.B.,
Gül, O.
(2022) "
DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE
",
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, (
Eylül 2022
)
Gül, L.B.,
Gül, O.
(2022) "
DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE
",
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, (
Eylül 2022
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi
",
Türkiye 13. Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2020
)
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi
",
Türkiye 13. Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2020
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye 13. Gıda Kongresi
Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study
",
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, (
Mart 2020
)
Gül, L.B.,
Gül, O.
, Çon, A.H. (2020) "
Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study
",
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
, (
Mart 2020
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
Gül, O.
(2019) "
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
",
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (
Aralık 2019
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11195">
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
Gül, O.
(2019) "
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
",
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (
Aralık 2019
)
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M.,
Gül, O.
(2019) "
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
",
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
, (
Aralık 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
Link
DOI
Aktaş, R.
(2021) "
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
",
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
, (28) pp. 11-38
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-11236">
Aktaş, R.
(2021) "
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
",
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
, (28) pp. 11-38
[TR Dizin]
Link
DOI
Aktaş, R.
(2021) "
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
",
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
, (28) pp. 11-38
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
«
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
»