Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör. Dr.
Öğr. Gör.
Arş. Gör. Dr.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 25253 kayıt
Assessment of Phenolic Content, Antioxidant Properties and Antimicrobial Activity of Flower and Leaf Extracts from Some Hypericum Species Affected by Wild Habitat Altitude
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Optimization of spray drying conditions for microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using response surface methodology
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Food Science and Engineering
Storage stability and sourdough acidification kinetic of freeze-dried Lactobacillus curvatus N19 under optimized cryoprotectant formulation
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
CRYOBIOLOGY
Optimization of cryoprotectant formulation to enhance the viability of Lactobacillus brevis ED25: Determination of storage stability and acidification kinetics in sourdough
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Food Processing and Preservation
Development and characterization of black mulberry (Morus nigrai) pekmez (molasses) composite films based on alginate and pectin
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Texture Studies
Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Balkan Agricultural Congress
Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye 13. Gıda Kongresi
Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Balkan Agricultural Congress
Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi
DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye 13. Gıda Kongresi
Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences
Antandros Sur Sektöründe Ele Geçen bir Grup Roma Dönemi Seramiğinin Tipolojik İncelemesi
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TÜBA-AR: Türkiye Bilimler Akademisi Arkeoloji Dergisi
Kasaba Köyü ve UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin Kastamonu Turizmine Katkısı
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences
Tarih Öncesinden Gelen bir Zanaat Kastamonu’da Geleneksel Küçüksu Caba Üretimi
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
USBED
Kastmaonu ili, İnebolu İlçesinin (Abonou Teikhos-Ionopolis) Tarihsel Gelişimi
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ULUSLARARASI İNEBOLU SEMPOZYUMU
UNESCO Sürecindeki Mahmutbey Camii’nin ve Kasaba Köyü’nün Kastamonu Turizmine Katkısı
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi
Türkiyede Kültürel Miras, Arkeoloji ve Toplumsal Bakış
0 0
Kurum Bilgileri
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Arkeoloji
Klasik Arkeoloji
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tarih ve Arkeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferansları
Comparing Three Free to Use Visual Programming Environment for Novice Programmers
0 0
Kurum Bilgileri
Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kastamonu Eğitim Dergisi
«
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
»