Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2019, 2023 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mıutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2016, 2018 |
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2012, 2016 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2019, 2023 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mıutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2016, 2018 |
Lisans, Türkiye, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2012, 2016 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 75, 2019 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2024-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2019-2024, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
2019-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2023-2024, Sağlıklı Yaşam, Ön Lisans |
2023-2024, Mutfak Organizasyonu, Ön Lisans |
2023-2024, Ziyafet Mutfağı ve Organizasyonu, Ön Lisans |
2023-2024, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri I, Ön Lisans |
2023-2024, Mutfak Kazaları ve Temel İlk Yardım, Ön Lisans |
2022-2023, SAĞLIKLI YAŞAM, Ön Lisans |
2022-2023, MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2022-2023, YİYECEK HAZIRLAMA VE PİŞİRME YÖNTEMLERİ II, Ön Lisans |
2022-2023, Yiyecek Hazırlama Ve Pişirme Yöntemleri, Ön Lisans |
2022-2023, Mutfak Kazaları ve İlk Yardım, Ön Lisans |
2022-2023, Gıda Güvenliği, Hijyen ve Sanitasyonu, Ön Lisans |
2021-2022, Mutfakta Kalite Yönetimi, Ön Lisans |
2021-2022, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II, Ön Lisans |
2021-2022, Yönetim ve Organizasyon, Ön Lisans |
2021-2022, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama, Ön Lisans |
2021-2022, Gıda Teknolojisi, Ön Lisans |
2021-2022, SAĞLIKLI YAŞAM, Ön Lisans |
2021-2022, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları I, Ön Lisans |
2021-2022, Girişimcilik, Ön Lisans |
2021-2022, Ofis Programları, Ön Lisans |
2021-2022, Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Ön Lisans |
2021-2022, Mutfak Kazaları ve İlk Yardım, Ön Lisans |
2020-2021, Mutfakta Kalite Yönetimi, Ön Lisans |
2020-2021, Yönetim ve Organizasyon, Ön Lisans |
2020-2021, Gıda Teknolojisi, Ön Lisans |
2020-2021, Dünya Mutfak Kültürü ve Uygulamaları II, Ön Lisans |
2020-2021, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama, Ön Lisans |
2020-2021, GİRİŞİMCİLİK, Ön Lisans |
2020-2021, DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I, Ön Lisans |
2020-2021, OFİS PROGRAMLARI, Ön Lisans |
2020-2021, MUTFAK KAZALARI VE TEMEL İLK YARDIM, Ön Lisans |
2020-2021, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ, Ön Lisans |
2019-2020, GİRİŞİMCİLİK, Ön Lisans |
2019-2020, DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI I, Ön Lisans |
2019-2020, MUTFAK KAZALARI VE TEMEL İLK YARDIM, Ön Lisans |
2019-2020, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ, Ön Lisans |
2019-2020, GİRİŞİMCİLİK-II, Ön Lisans |
2019-2020, YÖNETİM VE ORGANİZASYON, Ön Lisans |
2019-2020, GIDA TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2019-2020, DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI II, Ön Lisans |
2019-2020, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Gastronomi Festivallerinin Başarısını Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2018-2019 |
Kayıt Yok |
Aslan, E. (2023) "Siyez Ürünü Çeşitliliği ve Çevrim İçi Pazarlanması: Kastamonu Örneği", JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 11 (1) pp. 193-209 [TR Dizin] Link DOI |
Aslan, E., Bozok, D. (2023) "YÖRESEL YİYECEK-İÇECEKLERİN ÇEVRİM İÇİ PAZARLANMASI: TRENDYOL, HEPSİBURADA VE N11 ÖRNEĞİ (ONLINE MARKETING OF LOCAL FOODS AND DRINKS: THE CASE OF TRENDYOL, HEPSİBURADA AND N11)", Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT, 6 (2) pp. 767-779 [TR Dizin] DOI |
Aslan, E., Akoğlu, A., Şengül, S. (2021) "Gastronomi Festivali Tercihinde Ziyaretçilerin Memnuniyet ve Bağlılık Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği", Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 19 (1) pp. 77-94 [TR Dizin] Link DOI |
Demirbilek, E., Şengül, S., Akoğlu, A. (2018) "Otel Yöneticilerinin Gastronomi Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of Gastronomy Tourism Perspectives of Hotel Managers)", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, (0) [TR Dizin] |
Aslan, E., Sevim, B. (2023) "TRENDYOL'DA EN ÇOK DEĞERLENDİRİLEN GIDA ÜRÜNÜNÜN TÜKETİCİ YORUMLARI İNCELEMESİ", 7 th International Gastronomy Tourism Studies Congress (IGTSC23) , Kastamonu, Türkiye, (Eylül 2023) |
Aslan, E. (2022) "Türk Mutfak Kültüründe Ürün Çeşitlendirmesinin Rolü: Siyez Buğdayı Örneği", 4. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi , Muğla, Türkiye, (Aralık 2022) |
Aslan, E., Bozok, D. (2022) "ÇEVRİM İÇİ YÖRESEL YİYECEK-İÇECEK PAZARLAMASI: KASTAMONU ÖRNEĞİ", 6. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) , Afyonkarahisar, Türkiye, (Kasım 2022) |
Aslan, E., Bozok, D. (2021) "ŞEFLERİN YER ALDIĞI TELEVİZYON REKLAMLARININ İNCELENMESİ: TÜRKİYE ÖRNEĞİ", 21.ULUSAL – 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ “İÇ TURİZM” , (pp. 63-73), Balıkesir, Türkiye, (Aralık 2021) |
Aslan, E., Avcıkurt, C., Bozok, D. (2021) "GASTRONOMİ UZMANLARININ DÜNYA’DA ÜN YAPMIŞ MUTFAKLARI DEĞERLENDİRMESİ", V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) , (pp. 685-695), Sakarya, Türkiye, (Aralık 2021) |
Öztürk, S.B., Demirbilek, E., Şengül, S. (2019) "Gazetelerdeki Gastronomi Köşe Yazılarının İncelenmesi: Türkiye Örneği", 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK) , (pp. 241-253), Nevşehir, Türkiye, (Aralık 2019) |
Demirbilek, E., Girgin, G.K. (2019) "TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE BESLENME ALIŞKANLIĞI VE SOFRA ADABINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ", IV. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi , (pp. 175-184), Nevşehir, Türkiye, (Aralık 2019) |
Demirbilek, E., Şengül, S. (2019) "Helal Gıdaların Fast Food Restoranlarda Kullanım Durumlarının İncelenmesi: Türkiye", 2nd International Halal Tourism Congress , (pp. 418-425), Antalya, Türkiye, (Nisan 2019) |
Demirbilek, E., Şengül, S., Akoğlu, A. (2018) "Turizm Ürünü Olarak Gastronomi Festivalleri (Marmara Bölgesi Örneği)", ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ , (Eylül 2018) |
Akoğlu, A., Demirbilek, E. (2018) "Mutfak Çalışanlarının Organik Gıdaya Bakış Açısı ve Kullanım Durumu", International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR) , (Kasım 2018) |
Kayıt Yok |
Aslan, E., Sevim, B. (2024) "TRENDYOL'DA EN ÇOK DEĞERLENDİRİLEN GIDA ÜRÜNÜNÜN TÜKETİCİ YORUMLARI İNCELEMESİ", Kitap: SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, Ankara/Türkiye : DETAY |
Aslan, E. (2023) "Sanal Marketlerde Satılan Yiyecek ve İçeceklerin Pazarlanması Üzerine Araştırma: Kastamonu Örneği", Kitap: SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE ÖNCÜ VE ÇAĞDAŞ ÇALIŞMALAR, İzmir/Türkiye : Duvar Yayınları |
Aslan, E. (2023) "Kefir Çeşitlerinin İçerik Analizi: Piyasada Bulunan Ürünlerin İncelenmesi ve Değerlendirilmesi", Kitap: Sosyal Bilimlerde Akademik Analiz ve Yorumlar, Gaziantep/Türkiye : Özgür Yayınları |
Aslan, E. (2023) "Türk Mutfağının Lezzetli Mirası: Turşunun Kültürel, Beslenme ve Pazarlama Yönleri", Kitap: SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 1, İzmir/Türkiye : Duvar Yayınları |
Aslan, E. (2022) "MEKSİKA MUTFAĞI", Kitap: TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ, Ankara : DETAY YAYINEVİ |
Aslan, E. (2022) "MOLEKÜLER MUTFAK", Kitap: TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ, : DETAY YAYINEVİ |
Aslan, E. (2022) "ARNAVUTLUK MUTFAĞI", Kitap: TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ, Türkiye : DETAY YAYINEVİ |
Aslan, E. (2022) "FÜZYON MUTFAK", Kitap: TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ, : DETAY YAYINEVİ |
Aslan, E. (2022) "DEGÜSTATÖR", Kitap: TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ, : DETAY YAYINEVİ |
Aslan, E. (2020) "Alüminyum Folyo", Kitap: GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye, Türkiye : Detay Yayıncılık |
Aslan, E. (2020) "Basınçlı Tencerede Pişirme Usulü (Düdüklü Tencere)", Kitap: GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık |
Şengül, S., Taşkın, E., Demirbilek, E. (2020) "Pirinç Çeşitleri ve Pilav Pişirme Metodları", Kitap: Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık |
Aslan, E. (2020) "Yağlı Kâğıt", Kitap: GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık |
Aslan, E. (2020) "Kup (Fr. coupe)", Kitap: GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye, Türkiye : Detay Yayıncılık |
Bozok, D., Aslan, E. (2020) "Somut Olmayan Kültürel Miras Tanıtım Günleri’nin SunulanGastronomik Ürünler Açısından Değerlendirilmesi", Kitap: Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I |
1 |
Gastronomi Festivali Tercihinde Ziyaretçilerin Memnuniyet ve Bağlılık Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 2 | 0 | 5 |
2 |
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE BESLENME ALIŞKANLIĞI VE SOFRA ADABINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 |
3 |
YÖRESEL YİYECEK-İÇECEKLERİN ÇEVRİM İÇİ PAZARLANMASI: TRENDYOL, HEPSİBURADA VE N11 ÖRNEĞİ (ONLINE MARKETING OF LOCAL FOODS AND DRINKS: THE CASE OF TRENDYOL, HEPSİBURADA AND N11)
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel - JOGHAT
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
4 |
GASTRONOMİ UZMANLARININ DÜNYA’DA ÜN YAPMIŞ MUTFAKLARI DEĞERLENDİRMESİ
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
5 |
Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
6 |
Gazetelerdeki Gastronomi Köşe Yazılarının İncelenmesi: Türkiye Örneği
|
0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
7 |
Otel Yöneticilerinin Gastronomi Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of Gastronomy Tourism Perspectives of Hotel Managers)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
|
0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Serkan Şengül
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
|
2018 - 2021 | 6 |
Düriye Bozok
Balıkesir Üniversitesi
|
2020 - 2023 | 5 |
Aylin Akoğlu
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
|
2018 - 2021 | 4 |
-
|
2023 - 2024 | 2 |
Erol Taşkın
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Cevdet Avcıkurt
-
|
2021 | 1 |
Sinem Bilgin Öztürk
İstanbul Aydın Üniversitesi
|
2019 | 1 |
Göksel Kemal Girgin
Balıkesir Üniversitesi
|
2019 | 1 |