Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2009, 2015 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2006, 2009 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2002, 2006 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2009, 2015 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2006, 2009 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2002, 2006 |
Kayıt Yok |
İngilizce, ÜDS, 67, Bahar, 2007 |
Sertifika, Ürün Belgelendirme, Türk Standartları Enstitüsü, Samsun, 27-08-2012, 29-08-2012 |
Sertifika, Uygulamalı Proje Döngüsü, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Samsun, 08-11-2012, 09-11-2012 |
Sertifika, Yönetim Danışmanlığı, Samsun, 31-10-2009, 02-11-2009 |
Sertifika, Eğitim Katılım Sertifikası, Konya Hekimevi, Konya, 05-12-2005, 06-12-2012 |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Temel İşlemler |
2019-, Doçent, Tam Zamanlı, Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Bilimleri ve Mühendisliği, Türkiye |
2012-2019, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2010-2012, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Terme Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2021-, Bölüm Başkanı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2019-2021, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
2016-2019, Bölüm Başkanı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Melike Şeyda Şahin, Yüksek Lisans, Farklı tekniklerle modifiye edilen susam proteininin tahinde faz ayrımı üzerine etkisi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman) |
Iannıe P. Marıbao, Yüksek Lisans, Susam protein izolatının asitle jelleşmesi üzerine yüksek basınçlı homojenizasyonun etkisi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman) |
Tuğba Baskıncı, Yüksek Lisans, Susam protein izolatının yapısal ve fonksiyonel özellikleri üzerine yüksek basınçlı homojenizasyon uygulamasının etkisi, Kastamonu Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
2023-2024, Gıda Endüstrisinde Atıklar ve Değerlendirilmesi, Yüksek Lisans |
2023-2024, Proses Kontrol, Lisans |
2023-2024, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri I, Lisans |
2023-2024, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri II, Lisans |
2023-2024, Enstrimental Analiz Teknikleri, Lisans |
2023-2024, İşletme Yönetimi, Lisans |
2023-2024, İstatistik Analiz, Lisans |
2023-2024, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Teknikleri, Yüksek Lisans |
2022-2023, Gıda Endüstrisinde Atıklar ve Değerlendirilmesi, Yüksek Lisans |
2022-2023, İşletme Yönetimi, Lisans |
2022-2023, İstatistik Analiz, Lisans |
2022-2023, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Enstrimental Analiz Teknikleri, Lisans |
2022-2023, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri II, Lisans |
2022-2023, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, İstatistik Analiz, Lisans |
2022-2023, Bitirme Projesi I, Lisans |
2022-2023, Proses Kontrol, Lisans |
2022-2023, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri I, Lisans |
2021-2022, Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Teknikleri, Yüksek Lisans |
2021-2022, Gıda Endüstrisinde Atıklar ve Değerlendirilmesi, Yüksek Lisans |
2021-2022, İşletme Yönetimi, Lisans |
2021-2022, Enstrimental Analiz Teknikleri, Lisans |
2021-2022, Bitirme Projesi II, Lisans |
2021-2022, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Temel Duyusal Analiz Teknikleri, Lisans |
2021-2022, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri II, Lisans |
2021-2022, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2021-2022, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri I, Lisans |
2021-2022, Proses Kontrol, Lisans |
2021-2022, Bitirme Projesi I, Lisans |
2021-2022, Endüstriyel Mikrobiyoloji, Lisans |
2021-2022, İstatistik Analiz, Lisans |
2021-2022, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Mühendisliğinde Isıl olmayan Teknikleri, Yüksek Lisans |
2020-2021, İstatistik Analiz, Lisans |
2020-2021, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Bitirme Projesi I, Lisans |
2020-2021, Bitirme Projesi II, Lisans |
2020-2021, Enstürmental Analiz Teknikleri, Lisans |
2020-2021, Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri II, Lisans |
2020-2021, Proses Kontrol, Lisans |
2020-2021, İstatistik Analiz, Lisans |
2020-2021, Gıda Endüstrisi Makineleri, Yüksek Lisans |
2020-2021, Endüstriyel Mikrobiyoloji, Lisans |
2020-2021, Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler, Lisans |
2020-2021, Gıda Mühendisliğine Giriş, Lisans |
2019-2020, Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Teknikler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, İşletme Yönetimi, Lisans |
2019-2020, Gıda Mühendisliğinde Isı Transferi, Lisans |
2019-2020, Enstürmental Analiz Teknikleri, Lisans |
2018-2019, FABRİKA PROSES KONTROLÜ, Ön Lisans |
2018-2019, HİJYEN VE SANİTASYON, Ön Lisans |
2018-2019, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, AMBALAJ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNALARI, Ön Lisans |
2018-2019, SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I, Ön Lisans |
2018-2019, KİMYA, Ön Lisans |
2018-2019, GENEL MİKROBİYOLOJİ, Ön Lisans |
2018-2019, TAHIL TEKNOLOJİSİ I, Ön Lisans |
2017-2018, PROSES İLKELERİ, Ön Lisans |
2017-2018, FABRİKA PROSES KONTROLÜ, Ön Lisans |
2017-2018, AMBALAJ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I, Ön Lisans |
2017-2018, TAHIL TEKNOLOJİSİ I, Ön Lisans |
2017-2018, GENEL MİKROBİYOLOJİ, Ön Lisans |
2016-2017, Gıda Mikrobiyolojisi, Ön Lisans |
2016-2017, Fabrika Proses Kontrolü, Ön Lisans |
2016-2017, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2016-2017, Ambalaj Teknolojisi, Ön Lisans |
2016-2017, Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans |
2016-2017, Bilgi ve İletişim Teknolojisi, Ön Lisans |
2016-2017, Tahıl Teknolojisi I, Ön Lisans |
2016-2017, Süt ve Ürünleri Teknolojisi I, Ön Lisans |
2016-2017, Kimya, Ön Lisans |
2015-2016, İŞLETME YÖNETİMİ, Ön Lisans |
2015-2016, KALİTE KONTROL, Ön Lisans |
2015-2016, GENEL MİKROBİYOLOJİ, Ön Lisans |
2015-2016, GIDA MİKROBİYOLOJİSİ, Ön Lisans |
2015-2016, KİMYA, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
(2023) INSTANT BOZA POWDER AND PRODUCTION METHOD THEREOF |
(2017) Fındık Sütü |
(2016) Furfural belirteci. |
Gül, L.B., GÜL, O., Sarıcaoğlu, F.T., Atalar, İ., Törnük, F. (2024) "Effects of high hydrostatic pressure treatment on structural, techno-functional and rheological properties of sesame protein from sesame cake", 19th Food Colloids Conference , Selanik, Yunanistan, (Nisan 2024) |
Marıbao, I., GÜL, O. (2023) "Effect of High-pressure homogenization on acid gelation of sesame protein isolate", V. Balkan Agricultural Congress , Edirne, Türkiye, (Eylül 2023) |
GÜL, O., Atalar, İ., Özgeçen, A.B., Gül, L.B., Törnük, F., Sert, D., Yazıcı, F. (2023) "Optimization OF Fluidized Bed Aglomeration Process Conditions to Obtain Instant Boza Powder", V. Balkan Agricultural Congress , (Eylül 2023) |
GÜL, O., Baskıncı, T. (2023) "Effect of High Pressure Homogenization on Conformatıonal and Functıonal Propertıes of Sesame Protein Isolate", 5. Uluslararası Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi , Kars, Türkiye, (Mart 2023) |
Gül, L.B., GÜL, O. (2022) "DETERMINATION THE EFFECT OF CONCENTRATION, pH and IONIC CHARGE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF HAZELNUT PROTEIN ISOLATE", 4th International Conference on Advanced Engineering Technologies , (Eylül 2022) |
Gül, L.B., GÜL, O., Çon, A.H. (2020) "Ekşi hamur üretiminde Lactobacillus brevis Ed25 için optimum fermantasyon koşullarının belirlenmesi", Türkiye 13. Gıda Kongresi , Türkiye, (Ekim 2020) |
Atalar, İ., Kurt, A., GÜL, O., Sarıcaoğlu, F.T., Gençcelep, H. (2020) "Soğuk pres atığı fındık kekinin frankfurter-tipi sosis üretiminde kullanılması", Türkiye 13. Gıda Kongresi , Türkiye, (Ekim 2020) |
Gül, L.B., GÜL, O., Çon, A.H. (2020) "Investigation of fermentation conditions for sourdough by Lactobacillus curvatus N19: An optimization study", 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences , (Mart 2020) |
Beşir, A., Yazıcı, F., Mortaş, M., GÜL, O. (2019) "A New Colorimetric Method From Qualitative to Quantitative", International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences , (Aralık 2019) |
Gül, L.B., GÜL, O., Dertli, E., Çon, A.H. (2019) "Storage Stability of Probiotic Weisella cibaria N9 in Freeze-Dried Form", 10th Probiotics, Prebiotics New Foods, Nutraceuticals and Botanicals for Nutrition Human and Microbiota Health , Roma, İtalya, (Eylül 2019) |
Gül, L.B., GÜL, O., Yılmaz, M.T., Dertli, E., Çon, A.H. (2019) "Effect of Cryoprotectant on the Viability of Lactobacillus brevis ED25 during Freezing and Freeze Drying and Stability of Freeze Dried Cells under Accelerated Storage Conditions", 2nd International Congress on Engineering and Life Science , Kastamonu, Türkiye, (Ağustos 2019) |
Atalar, İ., GÜL, O. (2019) "Storage stability of low and high heat treated hazelnut milks after high pressure homogenization process", IMASCON 2019 ULUSLAR ARASI MARMARA VE FEN VE SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ , (Nisan 2019) |
Sarıcaoğlu, F.T., Atalar, İ., GÜL, O. (2018) "Gelation of high pressure homogenized hazelnut milk with glucono delta-lactone (GDL): Rheological and gel strength properties", The International Symposium Food Rheology Texture , (Ekim 2018) |
Atalar, İ., GÜL, O., Mortaş, M., Yazıcı, F. (2018) "Effect of low and high temperature on the properties of hazelnut milk obtained from hazelnut cake", The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriaticto Caucasus , (Nisan 2018) |
GÜL, O., Atalar, İ., Sarıcaoğlu, F.T., Mortaş, M., Gül, L.B., Yazıcı, F. (2018) "Investigating the effect of fortification hazelnut milk on the physicochemical, microbiological and sensory properties of yoghurt-like product", The 4th International Symposium on Traditional Foods From Adriaticto Caucasus , (Nisan 2018) |
Öztürk, A., Öztürk, B., GÜL, O. (2017) "Rootstock effects on sugar and organic acid contents of ‘Deveci’ pear", The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (Eylül 2017) |
Öztürk, A., Öztürk, B., GÜL, O. (2017) "Rootstock effects on sugar and organic acid contents of Deveci pear", International Conference on Agriculture, Forest, Food Science andTechnology , (Eylül 2017) |
GÜL, O., Atalar, İ., Mortaş, M., Sarıcaoğlu, F.T., Kurt, A., Yazıcı, F. (2017) "Hazelnut Milk From Hazelnut Cake and Development of Hazelnut Milk-based Dairy Products", IX. International Congress on Hazelnut , (Ağustos 2017) |
Gül, L.B., Özdemir, N., GÜL, O., Çırak, C., Çon, A.H. (2017) "Bioactive Properties and Antimicrobial Activity of Some Hypericum Species Growing Wild in Black Sea Region of Turkey", I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants Natural and Healthy Life , (Mayıs 2017) |
Özçakmak, S., Gökçek, M., GÜL, O. (2016) "5996 Sayılı Gıda Kanununun 29 Madde Gerekliliği ve Pirinç Üreticilerine Yönelik HACCP Uygulaması", Türkiye 12. Gıda Kongresi , Türkiye, (Ekim 2016) |
GÜL, O., Atalar, İ., Mortaş, M., Dervişoğlu, M., Yazıcı, F. (2016) "Effects of concentration and high pressure homogenization on hazelnut milk from cold press hazelnut oil cake", 4th International ISEKI_Food Conference , Viyana, (Temmuz 2016) |
GÜL, O., Dervişoğlu, M. (2016) "Microencapsulation of Lactobacillus casei Shirota Using Maltodextrine Reconstitute Skim Milk Gum Arabic Systems by Freeze Drying", 4th International ISEKI_Food Conference , (Temmuz 2016) |
Aksoy, A., Atmaca, E., Yazıcı, F., Güvenç, D., GÜL, O., Dervişoğlu, M. (2016) "Comparative Analysis of Aflatoxin M1 in Marketed Butter by ELISA and HPLC", 3rd International VetIstanbul Group Congress 2016 , (Mayıs 2016) |
GÜL, O., Dervişoğlu, M. (2015) "Optimization of microencapsulation of Lactobacillus casei Shrirota by spray drying", The 6th Interantional Conference on Food Factors Bioconvergence for Food Function , (Kasım 2015) |
Solmaz, M., Dervişoğlu, M., Atalar, İ., GÜL, O. (2015) "Black Radish and Relates with Health", The Third of International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Ekim 2015) |
GÜL, O., Aydemir, O., Dervişoğlu, M. (2015) "Evolution of Lipolysis During The Ripening of Traditional Circassian Cheese", The Third of International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Ekim 2015) |
Gül, L.B., Özdemir, N., GÜL, O., Çon, A.H. (2015) "Some Properties of Yayla Tea", The Third of International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Ekim 2015) |
Sibel, Ö., GÜL, O. (2015) "Samsun da Catering Hizmet Sektörü ve İyi Hijyen Uygulamaları Profili", 5. Gıda Güvenliği Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2015) |
Özçakmak, S., Yılmaz, A., GÜL, O., Dervişoğlu, M., Sağdıç, O., Arıcı, M. (2014) "Effect of Some Essential Oils for Inhibit of Ochratoxin Production by Penicillium verrucosum", 2nd International Congress on Food Technology , (Kasım 2014) |
Özçakmak, S., GÜL, O. (2014) "Inhibition Kinetics of Ochratoxigenic Penicillium verrucosum Using Origanum onites Salvia officinalis and Mentha piperita Essential Oils", 2nd International Congress on Food Technology , (Kasım 2014) |
GÜL, O., Dervişoğlu, M. (2014) "Bioencapsulation of Lactobacillus casei Shirota using different wall materials and capsule properties", 1st Congress on Food Structure Design , (Ekim 2014) |
Toker, Ö.S., Karaman, S., Karasu, S., Törnük, F., Sağdıç, O., Geçgel, Ü., Özcan, N., GÜL, O. (2014) "Chemical and Functional Properties of Cold Press Oil By products", International Mesopotamia Agriculture Congress , (Eylül 2014) |
Törnük, F., Karaman, S., Karasu, S., Toker, Ö.S., Sağdıç, O., Geçgel, Ü., Özcan, N., GÜL, O. (2014) "Üzüm Ceviz Badem ve Nardan Elde Edilen Soğuk Pres Yağ Atıklarının Antibakteriyel Etkilerinin Belirlenmesi", International Mesopotamia Agriculture Congress , (Eylül 2014) |
Dervişoğlu, M., GÜL, O., Dinçer, E.İ., Aydemir, O., Kahyaoğlu, T. (2013) "Textural Properties of Circassian Cheese Available in Turkey", The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus” , (Ekim 2013) |
Dervişoğlu, M., GÜL, O., Mortaş, M., Aydemir, O., Dinçer, E.İ., Akşehir, K. (2013) "Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Circassian Cheese Available in Turkish Markets", The XIII International Congress of Toxicology , (Haziran 2013) |
GÜL, O., Er, M., Mortaş, M., Atmaca, M., Atalar, İ., Dervişoğlu, M. (2013) "Türkiye de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5 Hidroksimetilfurfural Düzeyleri", Türkiye 4. Gıda Güvenliği Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2013) |
GÜL, O., Dervişoğlu, M., Kahyaoğlu, T., Atalar, İ. (2012) "Enkapsülasyon ile Antimikrobiyal Aktivitenin Geliştirilmesi", Türkiye 11. Gıda Kongresi , Türkiye, (Ekim 2012) |
Tatar, F., Tunç, M.T., Cengiz, A., Dervişoğlu, M., GÜL, O., Kahyaoğlu, T. (2012) "Hamsi Yağının Engraulis encrasicolus L Püskürtmeli Kurutucu ile Mikroenkapsülasyonu", Türkiye 11. Gıda Kongresi , Türkiye, (Ekim 2012) |
Atalar, İ., GÜL, O., Dervişoğlu, M. (2012) "Süt Ürünlerinin Toz Haline Getirilmesindeki Yenilikler", Türkiye 11. Gıda Kongresi , Türkiye, (Ekim 2012) |
Dervişoğlu, M., Aydemir, O., GÜL, O., Dinçer, E.İ., Kahyaoğlu, T. (2012) "Tütsülemenin Çerkez Peynirinin Renk Özellikleri Üzerine Etkisi", Türkiye 11. Gıda Kongresi , Türkiye, (Ekim 2012) |
Dervişoğlu, M., Dinçer, E.İ., Aydemir, O., GÜL, O. (2012) "Farklı üretim yöntemleriyle Çerkez peyniri", 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Türkiye, (Mayıs 2012) |
Dervişoğlu, M., GÜL, O., Yazıcı, F., Güvenç, D., Atmaca, E., Aksoy, A. (2011) "Trace metal levels in butter samples collected from the black sea region of Turkey", 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Concortium International Congress on Food Safety , (Ekim 2011) |
Dervişoğlu, M., GÜL, O. (2011) "Microbiological and Chemical Properties of Vacuum Packaged Kashar Cheese Produced in Black Sea Region Turkey", 11th International Congress on Engineering and Food , (Mayıs 2011) |
Aydemir, O., GÜL, O., Dervişoğlu, M., Yazıcı, F. (2009) "Samsun il merkezinde tüketime sunulan etsiz çiğ köftelerin mikrobiyolojik özellikleri", 6. Gıda Mühendisleri Kongresi , Türkiye, (Kasım 2009) |
Kahyaoğlu, T., Dervişoğlu, M., Aydemir, O., GÜL, O. (2009) "Konjak ve salep glukomannanların fiziko kimyasal özellikleri ve süt ürünlerinde kullanımı", Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu , Türkiye, (Mayıs 2009) |
GÜL, O., Aydemir, O., Dervişoğlu, M., Yazıcı, F. (2009) "Süt ve süt ürünlerinde organik klorlu petisit varlığı", Pamukkale Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu , Türkiye, (Mayıs 2009) |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Dergi) European Food Science and Engineering, 2020, Editör, Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of the American College of Nutrition, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2017 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of Food Measurement and Characterization, 2017 |
Üye, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası, 2006- |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Muhammet Dervişoğlu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2009 - 2020 | 40 |
İlyas Atalar
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2012 - 2024 | 38 |
Fehmi Yazıcı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2009 - 2023 | 28 |
Furkan Türker Sarıcaoğlu
Bursa Teknik Üniversitesi
|
2017 - 2024 | 24 |
Latife Betül Gül
Giresun Üniversitesi
|
2019 - 2024 | 19 |
Mustafa Mortaş
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2013 - 2022 | 18 |
Ahmet Hilmi Çon
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2015 - 2022 | 14 |
Oğuz Aydemir
Çankırı Karatekin Üniversitesi
|
2009 - 2019 | 13 |
Latife Betül Gül
Giresun Üniversitesi
(Turkey)
|
2015 - 2021 | 11 |
Ayşegül Beşir
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2018 - 2023 | 8 |
Talip Kahyaoğlu
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2009 - 2015 | 7 |
Fatih Törnük
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2014 - 2024 | 7 |
Sibel Özçakmak
-
|
2014 - 2017 | 7 |
Enes Atmaca
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2011 - 2016 | 6 |
Abdurrahman Aksoy
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2011 - 2016 | 6 |
Osman Sağdıç
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2014 - 2017 | 5 |
Abdullah Kurt
Selçuk Üniversitesi
|
2017 - 2024 | 5 |
Nilgün Özdemir
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2015 - 2022 | 5 |
Dilek Güvenç
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2011 - 2016 | 5 |
Eda İlhan Dinçer
Hitit Üniversitesi
|
2012 - 2015 | 5 |
Enes Dertli
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2019 - 2021 | 4 |
Ahmet Öztürk
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2015 - 2017 | 4 |
Hüseyin Gençcelep
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2020 - 2024 | 3 |
Halil İbrahim Odabaş
Gümüşhane Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 3 |
Safa Karaman
Erciyes Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 3 |
Ömer Said Toker
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 3 |
Volkan Arif Yılmaz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 3 |
Salih Karasu
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 3 |
Burhan Öztürk
Ordu Üniversitesi
|
2017 | 3 |
Ümit Geçgel
Namık Kemal Üniversitesi
|
2014 - 2015 | 3 |
Tuğba Baskıncı
-
|
2023 | 3 |
Abdullah Akgün
-
|
2023 | 2 |
Muhammet Arıcı
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2014 - 2017 | 2 |
Azime Yılmaz
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2014 - 2017 | 2 |
Sadettin Turhan
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2017 - 2018 | 2 |
Melike Atmaca
Ordu Üniversitesi
|
2013 - 2016 | 2 |
Mehtap Er
Karadeniz Teknik Üniversitesi
|
2013 - 2016 | 2 |
Cüneyt Çırak
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2017 - 2021 | 2 |
Kübra Akşehir
Bayburt Üniversitesi
|
2013 - 2015 | 2 |
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2019 - 2020 | 2 |
Iannıe Marıbao
-
|
2023 - 2024 | 2 |
Murat Gökçek
-
|
2016 - 2017 | 2 |
Nihat Özcan
-
|
2014 | 2 |
Ferat Uzun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2020 | 1 |
Hüsnü Demirsoy
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2015 | 1 |
Süleyman Gökmen
-
|
2022 | 1 |
Leyla Demirsoy
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2015 | 1 |
Alime Cengiz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2012 | 1 |
Adem Asan
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2015 | 1 |
Merve Tuğçe Tunç
Gümüşhane Üniversitesi
|
2012 | 1 |
Mahmud Ekrem Parlak
-
|
2023 | 1 |
Mustafa Şengül
Atatürk Üniversitesi
|
2014 | 1 |
Durmuş Sert
-
|
2023 | 1 |
Tuba Erkaya
Atatürk Üniversitesi
|
2014 | 1 |
Ahmet Hilmi Çon
Ondokuz Mayis Üniversitesi
(Turkey)
|
2021 | 1 |
Enes Dertli
Yıldız Teknik Üniversitesi
(Turkey)
|
2021 | 1 |
Feyza Tatar
-
|
2012 | 1 |
Kübra Çakıroğlu
-
|
2020 | 1 |
Melike Şeyda Şahin
-
|
2024 | 1 |
Merve Solmaz
-
|
2015 | 1 |
Nihat Ozcan
-
|
2015 | 1 |
Nilüfer Açıkgöz
-
|
2022 | 1 |
Özçakmak Sibel
-
|
2015 | 1 |
Saya Bekbay
-
|
2023 | 1 |
Serpıl Tural
-
|
2017 | 1 |
Serpil Tural
-
|
2018 | 1 |
Şenay Şimşek
-
|
2023 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50645 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 24957 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1536 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Teknolojileri, Temel İşlemler, Süt Teknolojisi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 222 | 57 | 395 | 315 | 305 | 239 | 230 | 235 | 280 | 155 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 442 . | 603 . | 329 . | 361 . | 353 . | 381 . | 449 . | 458 . | 384 . | 298 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 256 . | 424 . | 165 . | 194 . | 206 . | 223 . | 305 . | 304 . | 270 . | 207 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 53 . | 174 . | 25 . | 44 . | 45 . | 64 . | 90 . | 106 . | 71 . | 63 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 30 . | 116 . | 16 . | 27 . | 22 . | 34 . | 60 . | 65 . | 42 . | 41 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 10 . | 46 . | 4 . | 10 . | 8 . | 8 . | 21 . | 19 . | 17 . | 17 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Toplam Yayın | 9 | 7 | 12 | 9 | 11 | 9 | 6 | 7 | 9 | 4 |
Toplam Makale | 4 | 3 | 9 | 6 | 7 | 6 | 6 | 6 | 6 | 3 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 5 | 4 | 3 | 3 | 4 | 3 | 0 | 1 | 3 | 1 |
Makale (SCI) | 4 | 1 | 7 | 6 | 5 | 4 | 4 | 4 | 5 | 3 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 4 | 3 | 3 | 3 | 4 | 1 | 0 | 1 | 3 | 1 |
Bildiri (Ulusal) | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |